ZYRAROXX : FOLLOWER DATANG BERTUBI-TUBI

Hype..

Anak itik makan ubi, 
Ubi di makan anak itik
Follower datang bertubi-tubi
(Sila sambung pantun ini sekreatif yang anda suka)

Anak zombi makan kurma,
Makan kurma sambil berdiri, 
Bertubi-tubi follower datang
Datang sambil follow skali

Perghhh kemain kelaut pantun aku di pagi jumaat ni... Fail terus.. Kalo cikgu bm aku tengok ni, menangis..! Tapi aku tau cikgu bm aku takkan tengok, sebab tu aku berani wat pantu cenggini..  




Jom join segmen akak retis ni.. Syarat2 nye senang je.. ikut macam ni.. :


 Buat entri bertajuk "zyraroxx: follower datang bertubi-tubi" - letak banner kat entri
terpulang nak tulis panjang mana pun entri, nak tepek banner je pun bole :)
letak jumlah follower korang sekarang
letak link entri kat dalam komen post ini
dan dan follow blog gua ini (Blog Zyra Roxx) *malu!



Dan ini jumlah follower blog Mr Korn skarang.. 996


Jom ramai2 memeriahkan segmen ni.. Klik kat bawah ni



~KORN~

63 ulasan:

  1. serangan bertubi tubi kali

    BalasPadam
  2. wahh terharunya jejaka hot join! :p
    terasa diri ini dihargai, kehkeh
    machehh kornnn ;)

    BalasPadam
  3. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html #997 . meh follow sy :)

    BalasPadam
  4. Lagi sikit je nak seribu ni.. semoga follower dtg bertubi2 xD

    BalasPadam
  5. Salam bro,

    Nak join jugalah.. :)

    Thanks

    Asyraf

    BalasPadam
  6. hye lama tak BW...
    ape khabar blogger...
    -----> takleh bla ayat zombi mkan kurma.hahahahhaha penha jumpe kew

    BalasPadam
  7. xfollow lagi upenye..
    done follow u..hiks..

    BalasPadam
  8. your 1000 follower ^_^

    NAZ dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah blog naz ye..salam perkenalan ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  9. dulu2 time awal kenal blog, rakus gak la mencari follower.. skrng ni, kepala fikir nak tulis entry je :)

    BalasPadam
  10. pantu? pantu??

    pintu ke pantun.. wakakkaka :P

    BalasPadam
  11. kompem bertubi-tubi follower ko dtg lepas ni..gud luck bro hehe

    BalasPadam
  12. comel lah korn.. slmt bersegmen =)
    dah 1003 tu :)

    BalasPadam
  13. untung laaa korn semikin diminati. tegur i pon tanak dahh. merajuk la dgn korn cemni. :(

    BalasPadam
  14. weyh ang dh cpai 1000 follower..waa makin retis lan.>:) hik hik hik..

    BalasPadam
  15. salam perkenalan. sbnrnya saya x join pun sgmen ni. saje tumpang blogwalking. heee =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    BalasPadam
  16. selamat bersegmen korn! smoga dpt up followers ngn cepat! heeee

    BalasPadam
  17. nice blog
    segmen sama, jom ber bw http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  18. hi ! dtg dari segmen yg sama . done follow :)
    http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  19. sikit lagi folower nak sampai seribu tu... tahniah2 :-)

    BalasPadam
  20. hai korn ! ^^

    datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  21. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Buat pertama kali, game BLOGGER akan membahagikan para peserta kepada 2 kumpulan. Kumpulan 1 dan Kumpulan 2. Setiap kumpulan mempunyai 8 peserta lelaki dan 8 peserta wanita. Pemilihan peserta dalam kumpulan akan ditentukan mengikut giliran peserta yang menyertai game BLOGGER ini. Sebagai contoh :
    Peserta Lelaki pertama yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Wanita pertama yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Lelaki kedua yang menyertai – Kumpulan 2
    Peserta Lelaki ketiga yang menyertai – Kumpulan 1
    Peserta Wanita kedua yang menyertai – Kumpulan 2
    Peserta Wanita ketiga yang menyertai – Kumpulan 1
    Dan seterusnya secara bersilang seli.
    Anda adalah peserta lelaki kedua yang menyertai, maka anda dimasukkan ke Kumpulan 2.

    BalasPadam
  22. dah 999 nanti jgn lupa review..eh! =D

    BalasPadam
  23. bleh kenal??hikhik...saya pun join..jom komen2 entry berangan saya ..hehehe

    BalasPadam
  24. InsyaAllah... Selasa ni 12/9/12
    entri episod pertama akan dikeluarkan.

    BalasPadam
  25. dr segmen yg sama..

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  26. wahhh best lah lepas ni bertubi follower masyukkk heheee ^_^

    BalasPadam
  27. baru terperasan, sdg mencari sponsor? akak boleh je tlg sponsor, nti bagi tau eh korn =)

    BalasPadam
  28. Salam..dari segmen yg sama..
    jempot follow Jaja blik..


    http://jajasutera.blogspot.com

    BalasPadam
  29. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE – Episod 1 akan disiarkan pada SELASA 11 SEPTEMBER 2012.

    BalasPadam
  30. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Aktifkan blog anda sekarang. Update sekurang kurangnya 2 entri dalam seminggu,

    BalasPadam
  31. salam singgah dari segmen yang sama http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  32. Balas kunjungan..waktu mlm mmg free skit nak jogging ke blog kengkawan

    BalasPadam
  33. Datang follow awak balik korn. Thanks for following me :)

    BalasPadam
  34. hi as-salam..n selamat berkenalan..
    cheida dr sagmen blogger 3: battle royal..
    (blurrr x tahu nak taip apa hihih )
    selamat hari raya :) terlambat dah kot? :P

    BalasPadam
  35. mungkin korang nie ada jodoh kot!! aminnn!puhhh!puhh!puhh!

    BalasPadam
  36. salam kenal kpd empunya blog.. visit to follow u back ^_^

    BalasPadam
  37. assalammualaikum... salam perkenalan..dari segmen yang sama..

    da lama follow awak..

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  38. Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  39. saya datang dari segmen makcik tiri zyra..mohon sediakan air basuh tangan secukupnya..ehh?saya follow sini.."simpan dalam sentuh" ye..ehh jadah pelik bunyik gugel translate nih -__-''

    http://www.mksyahir.com/

    ehh korn rupenye :p

    BalasPadam
  40. singgah dari segmen yg sama..hihi..siap berpantun lagi.. nice... :)

    BalasPadam
  41. (┌'⌣')┌Terbang melayang & mendarat kat Blog Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz ni!

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  42. salam menerjah , dtg dari segmen yang sama mari singgah sini

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    have done follow you (:

    BalasPadam
  43. singgap jap dan follow,
    semoga follower datang bertubi-tubi..hihi

    http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  44. wah! dh makin ramai yg follow..hehe..taniah

    BalasPadam
  45. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    BalasPadam
  46. datang terjah dari segmen yang sama.


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  47. Salam.. sye dtg dari segmen yg sama..
    btw ,, done follow here..If you free time visit my new entry.. ^_^


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  48. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  49. Abang korn mohon follow kitew.. kitew dah follow abang korn.. agagaga.. :P

    BalasPadam
  50. Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    jom join segmen ni.
    http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    BalasPadam
  51. Singgah dan follow blog yg comei ni ^^ Jum singgah dan follow saya balek ya ! Ni linknya > http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    BalasPadam
  52. Singah dan follow #1079

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...