SELAMAT ULANG TAHUN ARJUNAPOPKORN

Hype..

Hari ini 22 September 2012 maka genaplah setahun aku berblogging.. Kalau di ikutkan pada 2008 lagik dah aku start berblogging masa aku mula2 belajar kat Poli mase amik kos Aplikasi Komputer.. Tapi Selepas insiden lappy aku hilang, aku lupakan terus berblogging ni.. Ntah macam mana, tahun lepas selepas aku mula bekerja, aku terjebak kembali dalam blog ni.. Niat asal berblog nak hilangkan bosan jer, tapi mcm tak caya boleh serius sampai sekarang...


Sejujurnya, masa aku mula2 blogging, aku langsung tak tahu menahu function follower tuh.. Sebab entry aku pon main belasah jer nak tulis ape.. Entry aku lebih berkisarkan keperibadian.. Ape aku tulis hanya aku jer yang baca, dan beberapa org yang aku rase aku nak suruh diorang baca.. dan DIA ni merupakan rakan aku yang sama2 berblogging pada awal2 dulu...


Tak lama kemudian, followers aku semakin hari semakin bertambah.. Dan sekarang 1062 orang.. Dan dari situ readers aku pun mula meningkat.. Jadi kat sini, aku nak ucapkan ribuan + jutaan terima kasih banyak-banyak kat kamu semua yang support blog aku.. Kekadang dengan penulisan aku, aku malu nak orang bace.. Sebab tu aku tak ping untuk sesetengah entry.. Cukup lah sape singgah, jadi lah diorang baca.. Jangan tak percaya, aku pernah taip entry hampir 10 perenggan, tapi di sebabkan tahap malu aku mase tu agak maksimum, aku tak fikir ape trus delete je entry tu...


(picture dah remove)

*Baju aku warna Merah yang ni Hilang. Sape jumpa sila pulangkan..



Dear my Readers + Followers, 
Sometime entry aku, aku ade mintak pendapat, cadangan, dan kamu bagi feedback yang aku tak sangkakan.. Sesungguhnya kat sini aku nak kasi tau, aku menghargai setiap komen yang di berikan.. Aku berterima kasih dan aku sangat menghargainya sangat2.. Sebab kamu semua lah aku rase aku masih berblogging sampai sekarang walau pon kerja aku sekarang telah membataskan sedikit waktu aku untuk berblogging..


Jom kita ke 22 September 2011.. Eh, ini kan hari pertama aku berblogging.. Ya, jom la wushaa entry pertama aku kat SINI.. Sebelum entry sampai ke noktahnya, SELAMAT ULANGTAHUN ARJUNAPOPKORN..



Pssttt....!!!!! Menghilangkan diri untuk beberapa hari.

~KORN~

66 ulasan:

  1. Waaahhhhhhh . Selamat Ulang tahun BLOG HITAM .

    Ingat nak bagi KATAK je sebagai hadiah . Takut dibaginya balik penumbuk kang . Susak pulak . haha .

    By the way , TAHNIAH! :)

    BalasPadam
  2. wah..da lme rupanye blogging..kira senior ni :P hoho.. btw,teruskan berblogging yer.. blog ni memang di perakui tanpa ragu nice n cool blog :P ahakzz..

    BalasPadam
  3. slmt & semoga terus selamat maju jaya utk arjunanpopkorn.. all the best 2 u korn, sentiasa mendoakan yg terbaik utk korn. okey? :)

    BalasPadam
  4. tahniah korn, moga makin maju arjunapopkorn

    BalasPadam
  5. ha ha ha 10 baris tu pun kira ok letuww... drp worldless langsung x de tulisan ha ha ha mencik2 aku kena klentong ngan si DOTTKORN ni tau... ha ha ha >..<

    BalasPadam
  6. huhuhuhuhuhu. terharu lak baca. tak tau kenapa. sob2 hukhukhuk sambil lap2 hengus meleleh. hukhukhuk

    BalasPadam
  7. selamat ulang tahun korn... xde wat gathering ke utk meraikan nye... wah... =P

    BalasPadam
  8. wahh.. baru setahun jagung dah dpt follower beriban.. superb! tahniah tahniah :)

    selamat ulangtahun arjunapopkorn!

    BalasPadam
  9. selamat ulangtahun arjunapopkorn~~
    moga terus maju dalam dunia blogging.. ^_^

    BalasPadam
  10. wa yg curi baju lu tu..
    pi beday!

    BalasPadam
  11. selamat ulang tahun blog en.korn. nampak naif jer first entry kan.hehe... mcm lucu tp skng tue dia...da nampak mantap.

    BalasPadam
  12. Best kan bila ingat2 balik mase first2 start blog dulu . :)

    BalasPadam
  13. wah, happy annivesary korn..
    bju merah too, cam prnah nampak jew.. hehehehe

    BalasPadam
  14. perghh..semoga terus sukses bro :)

    BalasPadam
  15. sedihnya lappy hilang. n baju merah tu camne plak boleh hilang? kena curi gak ek.

    byk dah followers. ribu2 tu. :D

    BalasPadam
  16. lappy aku pun ilang..bilik sewa kena pch masuk..sadis kan?!
    selamat ulang tahun

    BalasPadam
  17. tahniah..:) chaiyok popcorn..eh korn..:)

    BalasPadam
  18. hahahaha. aku suka komen lyssa tu la.hehehehe

    happy birthday untuk blog ko bro... hehehe

    BalasPadam
  19. This is my second blog, sebelum nie delete. Huhu. Dah nak masuk setahun berblog tapi followers ciput pasal fie tak publish sangat blog nie dan tak blogwalking. Huhu. Anyway, tahniah korn :)

    BalasPadam
  20. HB buat blog hang..aku nk komen lebih2 pon bukannya aku ni terra sgt..buat blog ni pon pki hentam ja ...

    BalasPadam
  21. selamat ilang tahun pertama wahai arjuna pop korn..:)


    jeles lyssa komen..=="

    BalasPadam
  22. happy anniversary korn! biasenya mcm tu la.. mula2 berblog ni entry buat macam2 gaya. tp bila dh lme2, br dpt rentak yg seswai. eceh. hihi

    BalasPadam
  23. wah!! lebih kurang jek kita ni... wa bulan 8.. tp bukan SilenceBlogz lah.. yg Info minda tu.. makin lawa blogz KorN.. Tgk Kat Side Bar SilenceBlogz Apa ada?

    BalasPadam
  24. Selamat ulangtahun Arjunapopkorn. Sempat jugak buat jejak kasih dgn baju yea.. hahah

    BalasPadam
  25. happy besday arjunapopkorn! hehehhee... gigih yer...korn slo2 mula naik dan kini semakin naik...

    p/s : syok lar korn...cik lyssa org first komen...hehehhee

    BalasPadam
  26. Happy belated birthday korn. Semua orang ada pengalaman memalukan dalam dunia blogging ni . Keep in touch kayy

    BalasPadam
  27. Gila r setahun blogging followers da seribu lebih! Terer terer. Hehe. Congrats ya! & happy birthday arjunapopkorn! :D

    Eh jap. Baru ingat. Aku start blogging 23 Sept 2011 r. Lewat sehari drpd kau je :)

    BalasPadam
  28. slmt ulang tahun utk ur blog..hehe

    BalasPadam
  29. selamat ulang tahun korn.. keep blogging ha.. :)

    BalasPadam
  30. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Syaidatul Aisya
    2. Sarah Safuddin
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini.
    Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
    Link entri terpaksa dirahsiakan.
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-hitam.html
    (ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
    Sebelum Selasa 25/9/12
    Sekian terima kasih.

    BalasPadam
  31. selamat ulang tahun.. apesal entri nie cam sedih plak bace..haha.. btw, keep it up

    BalasPadam
  32. keep blogging...moga terus sukses =)

    BalasPadam
  33. wahh. slamat ulang tahun! setelah lama x singgah blog ni, makin hebak pulak eh... fuiyooo! :D

    BalasPadam
  34. wah , ensem abg nih , hehehe ~ tahniah la menjangkau follower yang banyak kan :D

    BalasPadam
  35. bagusla macam tu. baru setahun dah seribu lebih follower. agak2 kalo tambah lagi nieh sure lagi ramai. apa2 pon selamat maju jaya dan teruskan usaha ya!

    * ulasan blog macam ulasan report card*

    BalasPadam
  36. teruskan usaha berblog.... >_<
    ~support from deep heart

    BalasPadam
  37. Waaaa.kalau la blog ni bby mesti dah boleh jalan2 siap larik2 lagi. hehehhe
    selamat anibersary.jgn bhenti blogging.:)

    BalasPadam
  38. heppy belated buffday kornn....eh belog korn...mohon ang terus berblog...sbb wa selalu rindu ang..eh..tetiba !

    Jom join segment ain:
    Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

    BalasPadam
  39. hb bloh korn


    tayah pepanjang, lysa kumen kt atas sure tadak sp nk kumen, sobss T__T

    BalasPadam
  40. dalam diam2...belum terlambat kan?selamat ulangtahun..haha

    BalasPadam
  41. dah setahun nice korn..hhehee..skg msa tuk berubah dan serius..join GA jiwarosak.com ada domain free korn..jomla..

    BalasPadam
  42. selamat ulang tahun he he grr menghilang kan iri kemana ? (menyibuk sket) he he

    BalasPadam
  43. selamat ulang tahun :) and keep it up on blogging! :)

    BalasPadam
  44. aku rasa rambut hang ada potensi jadi afro. happy belated beday arjunapopkorn

    BalasPadam
  45. selamat ulangtahun arjunapopkorn.. terima kasih kerana menghargai setiap komen gomen fiza.. :D

    btw, keep it up :)

    BalasPadam
  46. selamat ulang tahun pada halaman ni =)

    BalasPadam
  47. baru setahun dh bersepah follower.hebat! kagum

    BalasPadam
  48. selamat ulang tahun!!!nah adiah....hihi

    BalasPadam
  49. aku nmpk post title kau mcm, aruwanakpop. hahaha

    BalasPadam
  50. wahhhh..selamat ulang tahun arjunapopkorn..semoga success selalu.. :D

    BalasPadam
  51. Tahniah arjunapopkorn!! Alololo comeynye baru setahun! Hehe ;) tapi dah boleh achieve sesuatu yang membanggakan..tahniah!!! Nah! Biawak goreng utk awk! Hahaha ;) eh eh eh baju tue macam ade je dlm almari! Haaha

    BalasPadam
  52. baru setahun jagung tp follower dah riban-riban! komen berpuluh-puluh.. untunglah~

    tak lama lagi dh boleh tercalon famous blogger..selalu2 la buat entry psl aku pulak! HAHAHA

    BalasPadam
  53. hebat la...baru je sekejap blogging..dah capai follower yg cecah angka beribu.. tahniah la derr..aku jumpe blog ko dari zyraroxx..;p

    BalasPadam
  54. pstt..bukan aku nampak kau sidai baju merah tu depan rumah ko ke? haha

    BalasPadam
  55. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Syaidatul Aisya
    2. Nadia Farhana
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini.
    Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
    http://awieomar.blogspot.com/2012/06/next-top-blogger-2-fantasy-forest.html
    (ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
    Umumkan keputusan anda sebelum Jumaat 28 September 2012 jam 3 petang.
    Sekian terima kasih.

    BalasPadam
  56. slmt ulang tahun korn..

    jom exchange link

    BalasPadam
  57. epy belated birthday ye untuk blog awak en korn... sekejapa je ye! but mmg hebat

    BalasPadam
  58. happy belated birthday korn .. eh ?
    salah ! happy belated birthday blog kornTOS :P

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...