AT LAST DAPAT GAK NATANG NI

Hype..

Semalam ialah hari Sabtu.. Aku bosan giler dok rumah sengsorang sebab hosmate sume keje.. Kat Penang ni member pon x ramai sangat, di bilang dengan jari pon boleh.. Pergi bukan sebarang pergi.. pergi ade hajat.. Sorang pon sorang lah, ape boleh buat.. Ade sumthing yang aku dah aim nak beli... Dah lama dok perhati.. Tapi modal xder lagi.. Tapi semalam, Yeah.. I got it..!!




Sebenarnya, aku tak berkenan sangat pun barangan ESPRIT ni.. Sume ni di sebab kan member aku yang ajak aku teman die masuk butik ni sebab nak tengok2 baju dalam tu.. Tengok jer pun, bukan lah nak  beli sangat pon... At last, pusing2 skali ternampak something yang buat aku tertarik nak beli.. Tapi mase tu takde $$$$$.. Kena la sabo sikit.. Sampai la mggu baru ni, aku gi butik ni skali lagi and grab it..!!.







Sebenarnya masa aku tengok hari tu, aku nak beli minyak wangi yang kotak warna hijau tu sahaja.. Tapi die kata skrang ni ade promotion.. Dengan harga yang same dapat free deodorant spray yang kanan tu.. Yang kanan tu limited edition sebab memang tak ade jual kat mana2 pun.. Memang nak rezki lah sebab masa aku beli ni pon last stok.. Kalo ade lagi satu pun, yang display punya...




Tadaa... Seriously ni lah 1st time aku beli minyak wangi memahal.. Berapa..? Haha.. ade lah.. pi lah survey sendirik.. Takkan nak bagi tahu pulak.. Ni lah kalo mak aku tahu aku beli memahal ni konfirm kena merepek.. Ekekeke... Sorry mak, dah beli pon.. Sebenar nya ade lagi satu barang aku berkenan dalam butik tu, tunggu je lah gaji akan datang baru ingat nak beli lagik... Ape die, tunggu eh nanti..

Pssttt....!!!!! Doakan aku pass interview nanti yerp...

~KORN~

61 ulasan:

  1. ehem perfume sedap tuuuu.

    moga berjaya masa interview nanti,jangan nervous

    BalasPadam
  2. wah..bestnya... bau dia musti wangi gila tu kan??

    BalasPadam
  3. barang mahal ni.. :)

    xpe bro kepuasan diri katakan..wangi-wangilepas, ni mesti awek lekat ni.. hahaha..

    BalasPadam
  4. igtkn amendalaaaaaaaaaaaa huhuhu yer2 doakan incik korn lulus terbiu! :)

    BalasPadam
  5. ika pon penah beli barang esprit nie . harga boleh tahan la =.="
    hahahaha

    btw, good luck interview ! ^^

    BalasPadam
  6. pergh.. aku tak kisah sangat pasal jnama minyak wangi ni.. mana yg ader, aku sembur je.. hehehe

    BalasPadam
  7. wahhhh..akhirnya an abam korn..ekeke.
    nnt yg kita kasi xnak dh an..kencel la eh..kui3 :p
    da tau dh bpe..hikhok..
    eh! JAP2..AG SATU NK BELI APE?

    BalasPadam
  8. wah bertambah gaya mutu keunggulan la lepas ni.. hehhehe

    ** gud luck ye..

    BalasPadam
  9. eeeeeeee sprettttttttttt..hahahah ayyoo pasni harum semerbak ler... :P mohon smebur skit kt montot wa,hahah

    BalasPadam
  10. kelass kau korn..branded gitu..hehe...btw, hope ada rezki korn utk keje tu nanti.

    BalasPadam
  11. Tahniah.. kdg2 tu, xpe habiskn duit sikit utk barang yg kita suka. Baru hidup happy..

    BalasPadam
  12. da 2 kan. nak satu yang warna hijau :)

    BalasPadam
  13. ehem2...
    korn nmpk cantik lah ari nie..
    maksud wa hensem..
    leh tak nk pinjam minyak wangi sikit..hehehe

    pergh! mahal kut jenama tu..:)

    BalasPadam
  14. Yes m back hehehehehe eyh u shud try Bvlgari Pure for men! Confirm leh leleh hehehe

    BalasPadam
  15. Mak cik!!!!!!!!!!!!!!!!! Korn beli minyak wangi memahal!! hahaha.. =D

    BalasPadam
  16. klu beli pakai duit sendiri... Ok je, takkan mak nak marah Pulak kan

    BalasPadam
  17. wah~ minyak wangi mahal.. hehe.. all the best interview!

    BalasPadam
  18. perrgh, stail la korn =)
    esok2 hang pakai myk wangi ni confirm berderet aweks2 ikut hang balik rumah :)

    BalasPadam
  19. huhu..mahalnya (=.=")
    tapi berbaloi la kiranya shababat berpuas hati =)

    BalasPadam
  20. besday aku nak mai tak lama lagi... aku tak kira ko mesti post kat aku korn.. kotak pun x peh mua ha ha ha >..<

    BalasPadam
  21. bila dah berkenan kat brang tu, mesti rasa nak jugak kan.. huhu..janji puas hati.. gud luck tau interview nanti...

    BalasPadam
  22. hoho , ape kata kau share kat aku satu botol XD

    BalasPadam
  23. semoga berjaya.


    edt esprit baru aku tahu

    BalasPadam
  24. huhuhu.. msty awek beratur bile korn pkai perfume nanti.. hehehe

    BalasPadam
  25. Pakai minyak baru masa interview sure dapat tarik hati...hehehehe

    BalasPadam
  26. yeayy finally dapat jugak! fiza berkurun baru boleh beli :D tapi seriouss kot wangi! padan la dengan harga dia :D

    btw, hopefully pass interview kayy ^__^v

    BalasPadam
  27. pehhhhhhhh,espirit tuhhh ^_^
    so,how's ur interview ?

    BalasPadam
  28. tudia .. kne promote punya pasai angkot 2 skali .. hehe

    BalasPadam
  29. nampak pun mcm best jer perfume tuh..

    all the best interview nanti.. =)

    BalasPadam
  30. nak hidu bau die best x? erkkk....

    BalasPadam
  31. wah esprit.. kelass! he he eh sama bila mak bebel beli perfume mhal sorok perfume dlm almari baju he he

    BalasPadam
  32. wahhhh perfume mahal ni.. berapa harganya?
    sedap tak bau dia? rasa mcm nak test juga lah.. maklumlah tak pernah lagi merasa perfume yg berclass ni melainkan dkt free test tu je =.="

    BalasPadam
  33. wah , wangi tak nih ??? hehehe ~

    BalasPadam
  34. mintak satu sudu teh besar... nak pakai gi ngoratsz... ekeke

    BalasPadam
  35. wow dasat heheee ^_^
    ok x bau dia?? blh beli tuk bakal tunang k.shida nnt :) bt hntaran ok gak heheee..

    BalasPadam
  36. beli perfume rupanya dia~~
    okay tak baunya??

    btw, interview bila??
    adakah masih sempat untuk ku ucap gud luck?? atau sudah terlewat??

    tapi tak kisahlah...
    still nak wish "gud luck!!"

    BalasPadam
  37. la menatang ke? mati2 aku ingat perfume weh.apsal ko tak jadikan adiah kawen aku je?uhuk3

    BalasPadam
  38. wah terbaik la korn..mesti sedap bau dia kan

    good luck !!

    BalasPadam
  39. pergh! aku pakai minyak attar je, kihkihkih

    halaaa tebiu pulak, tak lama lg tggl aku sesorang kt penang lettewhh :(

    BalasPadam
  40. Best ke bau dea? Ceh! Ni yg nak gi survey ni. Tak pernah lagi beli perfume Esprit. Tetiba dtg idea utk bagi hadiah :D

    BalasPadam
  41. style lah bottle dia..aku ni pun gile perfume jgk korn..tp mostly aku beli perfume sebab bottle dia..hahahah bau dia aku tak kisah sgt.asal bottle cantik,aku angkat~

    BalasPadam
  42. hehehe pasnie satu penang lah bau korn! haha perfume hebat :)

    good luck interviews! btw nape crk kje baru?

    BalasPadam
  43. wah aku pakai minyak wangi pasar malam je :-p

    *all the best interview..pegi borak2 je tu hihi

    BalasPadam
  44. piwett!! spray sikit aku nak test bau.. hahaa

    BalasPadam
  45. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri B3:BR episod 2 telah disiarkan.
    http://awieomar.blogspot.com/2012/09/blogger-3-battle-royale-episod-2.html
    Mulakan misi anda untuk menyiapkan tugasan demi menyelamatkan anda dan ahli kumpulan dari tersingkir.
    Keputusan terkini Tugasan Imuniti Episod 2
    DEUX : 1 entri
    Senshi BurogÄ : O entri

    BalasPadam
  46. wah..tayang perfume mahal...


    ko interbieu pe ek...

    mitak2 dipermudahkan urusannye... :)

    BalasPadam
  47. kepuasan..jga lok2..nak pakai pun mesti syg2 kan..hihihi..

    BalasPadam
  48. alhamdulillah.. tak yah anis susah2 masuk petaling street carik..:3

    BalasPadam
  49. ni mesti daapt gaji pertama ni beli perfume mahal2 tu..hahaha

    BalasPadam
  50. assalamualaikum korn...wangi bau minyak wangi ni...:)

    BalasPadam
  51. wow..kaya!

    semoga berjaya intebiu...

    BalasPadam
  52. weh menda alah ape ni korn?battle royal?ni men gusti2 ke hape?

    BalasPadam
  53. pfffttt..minyak wangi baru...meh nak baw sket eh...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...