REVIEW FOLLOWER 999, 1000 & 1001 ~ JOM TERJAH



Hype..

Lama pulak dah rase nya tak review blog orang nih.. Jadik hari ni secara rasminya aku nak review follower aku yang kira bertuah lah.. Disebabkan ade 3 blog aku nak review, jadi aku akan review simple2 jer... Sebab tak nak entry terlalu panjang...


~999~
Wah, blog aweks lah.. Hehehe... Okei bila masuk blog die ni, sejuk jer mata memandang sebab warna purple yang digunakan sebagai warna utama tema blog nya [harap maaf, ayat agak berbelit]... Namanya Ieyla.. Awek berkaca mata ni comel2 kecik molek jer orang nya.. Eh, cemana aku taw die ni comel..? Hehe.. aku pernah jumpa dulu masa gathering GBS.. Single kah die? Oppsss, kena pi blog dia lah tanya single ke dah berpunya.. Hik hik hik...  Pssttt... Jom pi blog Ieyla.. 




Header Cik Eiyla


Jom kenal-kenal blog Cik Eiyla kat sini--->>>>http://ieyla.com/





~1000~
Wahh.. Tahniah korn.. da sampai 1000 follower kamu.. ekeke.. masuk bakul angkat sendiri lak aku ni... Wahh.. Gadis lagi follower yang nak di review ni... Nama nya Naazira Rahim.. Umur 21 Tahun... Katanya "I am love men with Pilot Tag".. aku cuba la memahami ape di tulis nya... Aku tak paham, mungkin maksud nya, sape nak love2 dengan die kena beli Pensil picit jenama Pilot lah kot... Ekeke... Ape yang buat aku terharu dengan Nazira ni, di letakkan gambar aku kat header die.. Perghhh sweet giler... Kalo tak caya tgk kat headr bawah tu.. [serius aku pon tak akan percaya].. Die ni friendly tau.. Kalo nak tau friendly ke tak, ha jom la pi blog die...






header Naziira

Jom kenal-kenal blog Naziira kat sini --->> http://naz-only-you.blogspot.com/






1001
Kali ni blogger laki plak... Rojak One Malaysia blog nya.. Aku tak sure nak tulis ape tentang blog die.. Blog die banyak menceritakan mengenai cerita semasa dan cerita yang paling banyak adalah mengenai Bola, tak kira la mengenai EPL (epal) ke, pesal pemain ke, result Game ke, ape2 lah pasal bola.... Ape yang aku jeles dengan empunya blog yang bernama Mohd Syamil Ramli ni, die dah pergi Legoland Malaysia.. Serius aku jeles, sebab aku memang nak pergi sangat ke sana nanti.. Tapi die dah pergi dulu... 

  




Header Syamil


Jom kenal-kenal Syami kat sini ---> http://rojakonemalaysia.blogspot.com



Tamat lah sudah sessi review kali ni.. Jom la kita terjah blog mereka... Kalo dah terjah tu, selit-selitkan lah sikit nama aku mase komen2 tu eh.. Hehe... Kepada empunya blog yang di review, kalo x selesa dgn entry review ni, inform aku eh, aku akan remove nanti... 


Pssttt....!!!!!
1. Untuk bloglist September aku masukkan secara random jer, sape nak masuk atau nak exchange bloglist, bgtau je lah aku, secara automatik aku akan masukkan terus..
2. Aku mencari beberapa orang sponser.. Sape berminat, sila kontek aku samada kat fesbuk, atau tinggalkan pesanan kat mana2 entry..

~KORN~



50 ulasan:

  1. mohon review blog ika pulak. hahaha

    tahniah korn.follower dh makin ramai ^^

    BalasPadam
  2. wah... :) ohsem..jom singgah blog budu http://dindamaisarra.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. tahnaih2!!
    dah 1k follower die..

    eh eh.. ada dlm bloglist september la.. ^_^

    BalasPadam
  4. ohoooiii...ptot rase mcm disebut2 je..
    sorry korn i baru follow ur blog..arrgghh segan2..
    btw tq korn...suke jgk masuk ur blog ni..kemas!!!

    BalasPadam
  5. bila nak review aku ni korn hehehe

    BalasPadam
  6. nak terjah. nak terjah. asyik naz jer terjah. saya mau. saya mau! incik korn. saya dah masuk incik korn dalam saya punya "pasti jenguk" yer lerrr tak kan nak masukkan zul ***** nama pnjang benor. saya masukkan madu dia sekali! :)

    BalasPadam
  7. bestnya mereka direview..jom excahnge bloglist..malam saya masukkan..tengah keje ni bro.. :)

    BalasPadam
  8. wah masyukkkkk 999.....1000....1001 now dah 1030 hebak hebak... KORN nak sainnnnnnn... ha ha ha >..< peace

    BalasPadam
  9. uiihh..rajin review follower ek..
    ok..nanti kalu akak dh dapat capai tahap korn nih akak pun tiru idea nih ok..
    akak pun review satu satu ...
    hikhik..

    err.....blog akak xmau review ker..
    hahah

    (over)

    :P

    BalasPadam
  10. pergh!!! perasan tak hengat!!! sejak bila ko jadik kuria? ngahahah!!

    BalasPadam
  11. tahniah dah ade 1k+ follower dah.. :)hepi blogging ya..

    BalasPadam
  12. exchange list..nak..nak..nnti mlm saya masukkan link korn

    BalasPadam
  13. tahiah tidak terhingga dah jadi blogger high level..jelez ni

    BalasPadam
  14. congrat korn! makin ramai follower..
    nak jadi boglist sept boleh x?? hehhehe :0

    BalasPadam
  15. semart la korn skg ni, nasib baik la tak terjatuh cinta =) hahaha,
    tahniah eh 1K tu :)

    BalasPadam
  16. ahhh tacing la aku dgn kau. ohh dlu masa aku follow kau, kau xnak pun review aku. huh nyorok bawah meja la mcm nih.


    hehe kidding :P

    BalasPadam
  17. korn,
    kte dtg membalas kunjungan..
    dah follow daaa :D

    BalasPadam
  18. bestnye direview..bila nk review deqla pulak? haha..x ksh la, janji gmbr deqla ada nmpk kat situ..hahaha

    BalasPadam
  19. wah! tahniah! ramai sungguh follower korn :0

    BalasPadam
  20. tahniah korn :D Da 1000 follower da yek..keep it blogging :D nk buat GA eh..

    BalasPadam
  21. tahniah bt depa..nk terjah depa lak hehee :)

    korn nnt PM akak ye :)

    BalasPadam
  22. bila turn saya nak di - review ? huhu . tahniah follower dah beriban :D terus kan berblog . huhu

    BalasPadam
  23. wohooo ramai nya yang follow >___< untunglah =)

    BalasPadam
  24. tahniah Korn! nak terjah ketiga-tiga blog ni. :)

    BalasPadam
  25. tahniah en.korn, dah seribu follower nampaknya..=)

    BalasPadam
  26. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    PERINGATAN!!! Hari ini adalah hari terakhir untuk siapkan TUGASAN IMUNITI episod 1. Postkan entri tugasan tersebut sebelum AHAD 16 SEPTEMBER 2012 Jam 1200 tengah malam.

    BalasPadam
  27. Huhu Tahniah. Jom exchange bloglist Hee :D

    BalasPadam
  28. bagus2.. sudah ramai follower yg follow blog ni

    BalasPadam
  29. wah, tahniah,,,follower dah up 1k..hehe

    BalasPadam
  30. kebabommm....bunga api...tahniah :)

    BalasPadam
  31. tu dia follower banyak da..susah tau dapat follower setia mengomen bila ada new n3 tau..korn ko dah dapat follower setia..jadi sila jaga leklok..pepun salam perkenalan dari aku.. :)

    BalasPadam
  32. perghhh makin howt blogger korn ni... nak sainnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  33. kipidap! shadap!haha
    tahniah2..muhun wat majlis kesyukuran =)

    BalasPadam
  34. wah! dh makin ramai..taniah korn..blog ang hebat...go..go..go...hehe..

    sat nk pi terjah depa

    BalasPadam
  35. follower dah sampai 4 angka.. tahniah...

    BalasPadam
  36. memandangkan ramai yg mintak utk di riview trmasuk sy , apakata awok buat jee segmen rview . hehe

    BalasPadam
  37. wahhh tahniah.. nak terjah lah blog2 mereka ni ^^

    BalasPadam
  38. thanks korn review naz... cehh spechless...hahha anyway yg maksud 'i am love men with pilot tag' mean saya sgt mencintai lelaki yg bertittle pilot... sebab naz minat nak jadi pilot...hahah anyway terbaik lah korn :)

    BalasPadam
  39. Hoh..ade org dh ulas pasal blog picisan aku? sbb org yg ke 1001 plak tu..mcm kisah 1oo1 malam plak..trimas tuan punya blog..aku baru tau blog aku diulas lepas aku search kat mane2 pastu jumpa psl ni..
    Tengok sini ==>> Sinetron yang Menjengkelkan

    BalasPadam
  40. @Hanif Idrus

    heh..sempat pomot tu..trimas..nubie mmg kene rajin la tuan..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...