SIAPAKAH 'DIA' KINI TERJAWAB

Hype..

Berbalik kepada ENTRY YANG INI, ramai komen2 blogger2 yang tertanya-tanya siapa peremuan ayu yang aku tengok wayang  bersama aku tu... memandangkan ramai yang bertanya, entry ini aku buat khas untuk mereka yang bertanya... Gambar yang mncetuskan sedikit kontrobersi telah membuatkan ramai para gadis di luar sane dah tak nak masuk blog aku dan sedikit sebanyak telah menyebabkan traffix blog aku jatuh merudum.. Okei aku tipu...




Haa.. gambar ni lah... Boleh plak die tutup muka... Nak main cak cak cak ke ape... Tak pe, kali ni aku nak kasi die tunjuk muka die plak...  Aku pon tataw apesal beria nak tutup muka padahal, macam la aku tak boleh tengok time lain.. kan kan kan.... Okei ni dia...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Haa.. ni lah die nya... Eh, sejak bila plak ade rerama ni.. Adoi... Pe lah kameraman ni snap pict kami time rerama ni lalu.. Dan rerama ni plak time ni la plak nak lalu nya pun... Ngam2 pulak kat muka perempuan ni... [ Hazik nama yang ambil gambar ni ] Tak pe lah.. kali ni aku bagi gambar yang nampak muka punya... Siyes aku tak tipu kali ni... She is........


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*








Alamak, dah terover plak sampai sidebar gmbr nie.. Tak pe lah... Abaikan jer.. Maka terjawab lah sudah 'kot' persoalan yang tertanya-tanya itu.... Hehe.. Zaxx, i got her... Haha... Sorry kat kamu semua.. Har har har


Okei, sebenarnya tu header baru aku yang di reka khas oleh UNCLE... Atau nama nya dalam bahasa Melayu ialah ANG+KEL... Hehe...Thanks Uncle sebab sudi buat header untuk Korn... Jom semua ke blog Uncle untuk berkenalan... Jangan lupa terjah blog Uncle tau.. Kepada para2 gadis di luar sane, uncle ni sedang mencari.. Mencari apakah? Jom lah ke blog uncle.. Seriously, uncle ni memang sporting... !! Terbaek habaq hampa... Ni link dia 




Kepada Uncle, Page element blog Korn mengalami sedikit kesilapan teknikal dan selepas semua nnti setel, baru header ni akan di pasang... Dont worry..! 


Pssttt....!!!!! : Aku dah set up comment kepada pop-up.. So pasni senang sikit lah korang nak komen...

~KORN~


57 ulasan:

  1. saspen je..alih2 x nampak gak

    BalasPadam
  2. ceh wasting my karen jerk.. ha ha ha klw nealofa tu dibandingkan ngan Mak Jemah.. rasa lawa Mak Jemah lagi la KorN keh3... cepat2 alihkan rama2 kat muka awek sebelah tu ek.. nak tenggok approved ke idak mua ha ha ha >..<

    BalasPadam
  3. wei pe ni,nak tngok muka disebalik rama2x tu..hancur hati aku ..huhu

    BalasPadam
  4. mencik :3
    hampa
    ptuih!
    ngaku jelah tu gepreng ang
    bajet2 retis mls nk jwb soklan
    ahh semua kata2 mu dusta
    takmo lagi pecaya :3
    kbai
    syiu~

    BalasPadam
  5. hahahahha terima kasih atas pujian hang tu..uncle buat seronok-seronok...kalau ada sesiapa teringin nak buat cam korn..di alu-alukan...uncle buat setakat mana yang termampu.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum korn...sape la tu ek...?

    BalasPadam
  7. Korn, feel free to join my giveaways segment tau!:)

    *pasal header kat atas tu,kau suke nelopa ke hape?biasa aje dia tu..bkn cantik mane pun.HAHA*

    BalasPadam
  8. pehh pehh korn minat neelofa?ekeke

    eh tetibe kang muka awek tu ade rerama..

    BalasPadam
  9. owh..neelopa rupanya..
    NAL tak faham, asal ramai sangat yang nakkan beliau ni? hahaha..
    Khila fairy lagi ok larh ><

    BalasPadam
  10. wahahaha gua kenal handbag itu . semoga bahagia . kroohhh krohhh

    BalasPadam
  11. hahahaha,, xcited dah aq nak tgk.. tapinyaaaa knp ada rerama kat ctu?? xleh ke tmpat lain??.. kah2.. btw cantik header ko!!

    BalasPadam
  12. perghhh ! kemain lg korn dgn neelofa. hahahaa

    BalasPadam
  13. ahh kau ni. aku nak tgok muka gerpreng kau pun kau nak kedekut. ceit..

    BalasPadam
  14. perghhhh... mcm comel je awek tuh.

    BalasPadam
  15. ishhhhh. Ta nampak pulakkkk awekkssss tu punya muka! Hehe

    BalasPadam
  16. hahaha.. rerame kaun daun jew.. :) btw, nice header korn..

    BalasPadam
  17. xckp pun dh tau heheh...gilpren la tu...suma pompuan da frust hehhe

    BalasPadam
  18. untunglaaa bergambar dgn si neelopak

    BalasPadam
  19. wah korn pandai pusing2 citer yek!

    BalasPadam
  20. that girl mcm familiar ja wei. jgn nak tipu lah, tanda2 nya sudah jelas kelihatang

    BalasPadam
  21. ni kalau bukan anak sdare korn mesti spupu korn kan? muehehehe....

    #perghhh...neelofa#

    BalasPadam
  22. takpe sorok si dia..
    kang femes kang susah nak jaga pulak kan..
    sana sini org kenal..

    :)

    BalasPadam
  23. hahah sengal lah kau weh!..sbr ja lah..haha

    BalasPadam
  24. beria yea menyembunyikan.. ish2.. rama2 yg besar sampai boleh tutuo muka..

    BalasPadam
  25. hahaha lol last2 muka tu xtunjuk juga...tp xpe suatu hari nnt akan terdedah juga gerangan miss X tersebuta...bhahaha

    BalasPadam
  26. masih x puas ati...grrrrrrrr...

    BalasPadam
  27. cissss, pentipu pentipu. penat je scroll down. dah la puasa ni. arghhhh, teraniya.

    BalasPadam
  28. muahaha..sekilas ikan di laut aku kenal jantan betinanya..sekilas ku pndg gambarnyer sgt2 ku kenal gerangan si 'dia' nih!hahahaha..tgk baju,tudung,kasut mmg sgt2 kenal..nk aku bongkarkan kew??hahahahaha ;p

    BalasPadam
  29. weh, comel sungguh tengok hang dgn awek tu. sorang tinggi melangit, sorang lagi kiut miut.. suka,suka, suka tengok je ;)
    eh-eh, anzalna lg lawa pe

    BalasPadam
  30. wah wah wah..madu gua main2 lak..ekeke..eh! segak awek tu..jaga leklok..semoga bahagis..hihi

    BalasPadam
  31. uihhh panas2...header tu meletop2 kang bila pkai hahaaaa ^_^

    BalasPadam
  32. alah kedekut tak tnjuk gmbor makwess dye . . . . Hehe .

    BalasPadam
  33. hahahah..apelah abang korn ni..sospen je.boleh pulak buat lakar lakar X)

    BalasPadam
  34. akibat jeles tahap mlampau ak tekad xnk komen entry ni. tp xthan ari2 ak bkak entry ni. ak nk komen gak! korn!ko gna mandrem pe kt neelopa ak tu? menci tau! dia hak milik kekal ak,dlu,kini dan slamanya .haha.:-P

    BalasPadam
  35. hehe..tetiba je rerama melekat ye dak?

    BalasPadam
  36. cehhhh aku tertipu lagi *utopia.. hahaha

    BalasPadam
  37. hahaha...ingatkan boleh nampak....=P

    BalasPadam
  38. wah.. cantiknyer rerama itu..nasib baik rerama itu lalu kt depan utk di snap...hahahaha

    BalasPadam
  39. xbek tipu2 taw bulan pose..ish2,,,

    BalasPadam
  40. siapakah itu???? misteri nusantara betul!

    BalasPadam
  41. masih ada lagi tnda tnye nmpaknya..hoho..btw,header awesome..neelofa tuh:P

    BalasPadam
  42. tutup muke.. mesti lawa..
    hahaha..
    header tu memang nice bero..

    BalasPadam
  43. aik main tutup muka lak.ehhehe
    tinggi ye tuan blog ni
    hurmmm neelofa sungguh la
    hahaha

    BalasPadam
  44. Perghhh... Header ade pic nilopaaa??? Hebat mu korn...

    BalasPadam
  45. korn ko detim ngan awek.pergh!!hahaha apsal tanak tunjuk muka?mesti dia bermisai kan?kahkahkah

    BalasPadam
  46. laaa ... tak tunjuk pun sapa . ??? hahha . mai mai neelofa di situ . :P

    BalasPadam
  47. akak dengan neelofa dulu main masak sama2 tau. hik3

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...