SEGMEN DI MANA ANDA BERAYA BERSAMA PHAT CORNER PART 2

Hype... 

Lepas seminggu xde entry, Korn kembali sebab nak habaq kat hampa, yang Korn masih lagi berblogging... Haishhh.. Seminggu blog Korn berhabuk... Tolong lap sini sana sikit sorang...  Ye lah nak raya ni kan... Kena la sume tampak lawa di Aidilfitri.. Eh, blog pon nak raya gak ke? bedal je lah....



nak join klik banner


Tahun ni turn aku balik umah belah kampung aku... Tahun lepas, Korn balik kampung Korn jugak.. Dua tahun lepas pon KOrn balik kampung Korn jugak... Tahun sebelum2 nya pun kampung Korn jugak.. Mungkin tahun depan baru nak balik rumah bini Korn pulak kot.. Tu pon kalo Korn kawen tahun depan.. Eh.. Kalo tak, makne nya Korn akan beraya kat kampung Korn jugak...


Kat mana kampung Korn..? Okei, kampung Korn di Kuala Kangsar, Perak... Atau lebih spesifik kat Kampung Chuar Hilir... Haa.. Korn oghang peghok ye.. Kalo kome nak datang umah Korn, dari exit tol Kuala Kangsar, kome jalan je straight sampai nampak signboard 'Kati' pastu masuk kanan... Pastu jalan straight lagi lepas sekolah Menengah, ade simpang kecik masuk kanan... Pastu masuk simpang tu, jalan straight lagi lepas turun bukit, sampai lah rumah Korn.... 


Aku nak ajak 3 orang mmber aku ni join... Sape eh... BoniKacak, Ika, dan jugak 3nogr33ny... Kepada yang lain2 pon boleh ja kalo nak join... JOM KE SINI.. Phat..!! Aku dah join...  sebelum aku undurkan dir, terima lah serumpun pantun...


Anak kerbau menggoreng makaroni, 
Makaroni di goreng sambil meniarap,
Di Bulan Ramadhan yang mulia ini,
Kepada hampa ku pohon ampun maap..

~KORN~

31 ulasan:

  1. hai korn..korn orang perak ye. Ate samela kite , linda org sungkai..tp sedara mara ade gak kat kuala kgsar tu.perghh..rindu nk makn laksa kuala..:)

    BalasPadam
  2. tq bro join segmen ni..la org KK rupe nye hehehe...kena jawab ni

    malam malam main mercun
    mercun di beli di kedai pak manaf
    la korn ang bukan ada salah pun
    x ada apa yg perlu mintak maaf

    BalasPadam
  3. mungkinkah taun depan beraya kt umah gadis rama2? hahahah euww sweeet>>:)

    BalasPadam
  4. haha.. aku cuba menjoinkan diri..hahaha

    BalasPadam
  5. gd luck korn

    BalasPadam
  6. Korn ni PPP dah join.. hu hu hu tapi kampung mana nak balik rahsia... teeetttt (budget jawapa retis) ko hade?? ha ha ha >..<

    BalasPadam
  7. urmm..tahun ni jom lah raya umah aku..hehe jom..jom

    BalasPadam
  8. uihh..tetibe nmpak kuala kngsar..hehee..selamat hari raya korn :)

    BalasPadam
  9. nanti nak terjah la umah korn kat kuala tu.. alahai, dekat sgt dah bota dgn kuala tu ;)
    errm, tahun depan jgn gaduh2 tau nak beraya kat mana hehe

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen org perak:)hikhik

    BalasPadam
  11. baru nampak entry baru...tahniah kerna hadir balik utk membuat entry baru...heheheh....wahhh...header da tukaq nmpknya...dengan neelofa lagi....XD

    BalasPadam
  12. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE

    Tema Blogger Musim 3 kali ini diilhamkan dari Komik & Filem Thriller dari Jepun “Battle Royale”. Namun jangan risau, game ini tidaklah sekejam dan seserius “Battle Royale” Jepun tu. Tolak yang negative, kita ambil yang positif sahaja. Semuanya baik baik sahaja. Apa yang pasti setiap peserta akan dibekalkan dengan 1 Senjata Khas, sama seperti “Battle Royale” yang asli. Tapi secara illusion sahaja okay.
    Anda peserta keenam yang menyertai game ini, maka ada 11 Senjata Khas disenaraikan untuk anda pilih 1 sahaja di antaranya. Senjata Khas menggunakan nama kod – Fungsinya akan diketahui bila anda mahu menggunakannya. Umumkan keputusan anda di mana mana entri blog AWIE OMAR secepat yang mungkin (dalam masa 48jam, bermula pada masa mesej ini diberikan pada anda) kerana mesej ini akan disampaikan kepada peserta yang seterusnya pula :)

    1. ABYTAUAK x2
    2. BDTI x2
    3. BIKKPL x2
    4. HSKPL x2
    5. KDSSPL x2
    6. KVKPL x2
    7. MII x2
    8. MSKPL x2
    9. RSKPL x1
    10. TPDCDPL x2
    11. TSKPL x2

    BalasPadam
  13. selamat hari raye #tetibe~~ hahaha :D
    untunglahh ada kampung jauh2~~

    BalasPadam
  14. korn orang perak yerk.. eyqa baru nak jadi orang perak.. blajar kat UPSI... hehehe

    BalasPadam
  15. INFO TERKINI - BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE

    Korn diberikan Senjata Khas “MII x2”

    BalasPadam
  16. rumah I kat kelantan. meh la raya sini. nk i kasi peta gak ke? hehehe ;)

    BalasPadam
  17. Tengah mengatal nak kawin ler ini...heheheh
    Ada masa aku dtg umah kau ...
    Selamat Hari Raya Korn

    BalasPadam
  18. umah kita bersebelahan rupanye...lorhhh...patotla nmpk mcm bayang2 korn je...erkkkk.

    BalasPadam
  19. owh
    orang kuale kangsor rupenyer
    hehehe

    BalasPadam
  20. KKrian rupenye haha tengah imagine anak kerbau goreng makaroni sambil meniarap!

    BalasPadam
  21. org perak rupanya ye..oh dah ada pandu arah tu leh la gi raya nanti..

    BalasPadam
  22. Macam mane laa gamaknye ghope anak kerbau goreng makaroni yek.. ;D

    BalasPadam
  23. thn ni blk dekat ja..kulim dan port well

    BalasPadam
  24. la org kuale ropenye mike?
    ingtkan org mane le.. hehe
    cik ana pon org perak hehe





    slm ramadhan,
    cik ana

    BalasPadam
  25. thanks korn tag ika ! ^^
    hikhik..baru perasan. hahahhaa

    BalasPadam
  26. salam lebaran....


    datang dari blog phat jugak...

    BalasPadam
  27. samalah kita... beraya di kg sendiri... org bujang...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/teka-baju-raya.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...