AKTIVITI BULAN PUASA BERSAMA KENGKAWAN - 18SG

Hype...

ENTRY INI MEMERLUKAN BIMBINGAN IBUBAPA WALOPON ANDA DA KAWEN.. INIKAN PULAK YANG BELUM KAWEN..!!

Hari ni aku cuma nak share aktiviti aku masa zaman student dulu... Kali ni aku janji tak kan buat tutorial dah... Hahaha... Kepada mereka di luar sane, jangan sesekali meniru aksi ini... Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya  berlaku apa2 insiden pada hampa naa....












Tetiba aku rindu kenangan ni dengan kengkawan aku dulu... 

~KORN~

41 ulasan:

  1. Hahaha. Nakal gila! Tinggi betul periuk tu terbang. Kena cuba ni. Ekekeke.

    BalasPadam
  2. aku dpt rasakan bideo2 tu semua berbaur lucah, so aku dah repot blog ko ni, muehekahkah

    BalasPadam
  3. main mercun..kesian periuk tu jd mangsa...

    BalasPadam
  4. kenangan yg x boleh di beli dgn wang ringgit bro

    BalasPadam
  5. mula2 baca tu mcm takut je nak tgok video..rupa-rupanya main mercun je.. haha

    BalasPadam
  6. Ya Allah, budak-budak xde kerja ni ish,ish ;) nasib la xmelompat atas kete org tau,
    amaran dari kem kesihatan; jgn main mercun tau, nanti xboleh beraya ;)

    BalasPadam
  7. untung la leh main benda2 ni....=P

    BalasPadam
  8. tegelak2 aku tgk vid ni. hahaha. apa xde ke eksperimen lagi ganaih selain periuk tu. hahaha

    BalasPadam
  9. aku tak penah main bnde nih....tp mcm best...haha

    BalasPadam
  10. ciss line internet siput sedut tak dpt nk tngok aktiviti sehat ni.ha ha ha

    BalasPadam
  11. ala..bru nk tgok..line plak sengal!!slow..aih..

    BalasPadam
  12. hahaha apalahh nakk jadii. ish3 :P hehehe

    BalasPadam
  13. hahhahahha.... leh join tentera berjuang di medan perang,hahah

    yg xleh blah nye, ada dialog: dah start blum? tunjukla muka aku..hah enterframe sgt..:P
    part gelak last video seyes sma ( miss pontianak..) hahah

    BalasPadam
  14. budak laki mmg power bab2 gni kan .. haha . bahaya betoii

    BalasPadam
  15. bahaya la..haha.. kelakar pun ada tengok periuk terbang nie..

    BalasPadam
  16. bahaya la..haha.. kelakar pun ada tengok periuk terbang nie..

    BalasPadam
  17. aku nak ulas pasai nelopa tu ja. peh, tak boleh belah kan

    BalasPadam
  18. ish2.. kanak2.. hahahha !

    BalasPadam
  19. tak sanggup nak tgk

    takut pahala puasa kurang

    eh

    BalasPadam
  20. lorrr...langsung x leh tgk gmbar ke apa ni..isk.,.isk...

    BalasPadam
  21. ya ampun.... apa kena le budak2 ni tak pasai2 kang hang dengan periuk2 tu masuk sepital keh keh keh >..< KORN mohon tolong sayangi jari anda dan teman2 yg len.. :P

    BalasPadam
  22. kanak2 dilrang sama sekali okay!

    *rindu kat kengkawan kan

    BalasPadam
  23. Aku dulu pun tapi tak ler pakai periuk..tu melampau..aku pakai tin susu ajer.
    Nasib baik 18SG....bukan 18Sxxx..keke

    BalasPadam
  24. den kne cuba nihh! fuyoooooooooooo!

    BalasPadam
  25. bhahhaha lol macam haram. lari lintang pukang..tau pon sayang jari haha

    BalasPadam
  26. hahaha kesian periuk jd mangsa ujikaji..

    BalasPadam
  27. hahahahhaa.. macam siot.. hahahaha. punya tinggi periuk tu terbang..haha

    BalasPadam
  28. kalo kena kepala periuk belanga tue kan best...hehe...

    #sape jerit tue? korn ea??? hehehe#

    BalasPadam
  29. hahhaa. sememang nye best wo~!!! aku nak wat jugak lah~

    BalasPadam
  30. Ya Allah, nakalnya. anak sape la ni ? nasib baik selamat dunia akhirat. muahaha

    BalasPadam
  31. wey skrng pown boleh lg ape. jom ah lawan kampung sebelah. haha

    BalasPadam
  32. kenangan dengan kawan2 mesti rindu punya :-)

    BalasPadam
  33. bahya yer video ni korn,,,, nanti budak2 tiru...mahu nya haru...

    BalasPadam
  34. tggi giler periuk tu terbang... kang ada org ingat UFO lak.

    BalasPadam
  35. ohhh hampagas punye gile!!bahayeeeeeee

    BalasPadam
  36. bahaya tu...xmau raya kerr heheee >.<

    BalasPadam
  37. hohoho..
    tgh stalk blog ini dekat opis..mana ble play bidio..!

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...