NI BUKAN ENTRY RAYA LAGI RASA NYA

Hype...

Pi blog sana sini semua nya dah cerita pasal raya.. Ade yang da wish Selamat Hari Raya.. Ade yang post lagu raya.. Ade yang buat entry pasal kueh raya.. Ade jugak review kad raya..  Wah semangat raya dah pon semakin kelihatan...  Yang takde orang post pesal mereka yang tercedera kena main mercun.. Alhamdulillah lah semua selamat... 


Tahun ni merupakan tahun pertama aku beraya sebagai blogger.. Jadi berkenalan dengan blogger lain sedikit sebanyak dapat berkongsi dengan blogger tentang banyak perkara... Thanks tau kamu semua... Siapa..? Kamu lah yang sedang baca entry ni... (*_^)






Sebanar nya nak ucapkan terima kaseh kepada yang sudi hantar kad raya kat aku.. Tahun ni aku sempat kasi kat beberapa orang blogger sahaja.. InsyaAllah tahun depan aku akan buat lebih sikit kad raya supaya  aku boleh kasi lebih ramai lagi... Doakan lah yer...


Haish, dah empat hari aku nak tukar duit kat bank.. Asyik habis ja... Nampaknya anak buah aku tahun ni aku kasi 5posen cukup kot.. Ape punya kedekut lah paksu.. Ehehe... Okei, aku dah pun prepare duit raya anak buah aku yang seramai 25 orang.. Hadoi.. geleng2 kpala aku.. Ramai nya... Tapi takdelah 5posen.. berpatutan lah kot rasa nya...


Okei kat sini aku nak ucapkan tahniah kat sahabat aku yang telah keluar paper Utusan Malaysia pada hari Sabtu Lepas... Nama blog beliau Mr. Secretary.. Sory, sebab aku tak link kan blog beliau atas sebab2 tertentu.. Im stalker his blog.. Aku doakan agar beliau terus maju dalam kehidupan beliau dan kita akan terus berkawan... Aku gembira dengan kehidupan beliau yang semakin cemerlang nampak nya... 



aku nak buat panjut buluh ni bila balik kampung nanti



Pssttt....!!!!! : Alhamdulillah, Divident gold investment untuk bulan pertama dah pun masuk...Even tak banyak, aku bersyukur dengan jumlah empat angka tu... InsyaAllah, aku akan perkenalkan kat kamu semua sekiranya divident bulanan yang aku dapat tu berterusan..  Oleh itu, raya tahun ni takdelah sesak sangat..

~KORN~

56 ulasan:

  1. banyaknya kad raya, tahun depan nak kad raya taw :P *tempah awal2*

    nak duit raya jugak, heeee :)

    BalasPadam
  2. untungla dapat banyak kad raya. hihihi

    BalasPadam
  3. oh bukan entry raye eh?tak jd nak ckp selamat raye.
    divident gold investment?ape kah itu?
    mcm pnah dngo.

    BalasPadam
  4. bestnya dapat kad raya :-D saya dah lama xdapat :-(

    BalasPadam
  5. waaa..4 angka 2..dividen ganti duit raya la kalo cam2,,hahaa

    BalasPadam
  6. fuhh..p sana sini smua duk tayang kad raya..jeles melihat nye..hehehe.. tak sabo nak raya dah ni!!

    BalasPadam
  7. waa.. ramainya anak buah...
    xprnh pun buat panjut buluh...
    even pasang pelita keliling rumah pun tak prnh...
    main bunga api pernah. :)

    4 angka?? $$$$
    hehehe...

    BalasPadam
  8. wah, raya sakan la nampaknye thn ni korn.. tp jgn sakan sgt tau, duit mau simpan jgk okey, esok kan dh nak kawen ;)
    banyaknye anak buah 25 org?? baby baru je ada sorang anak buah, tu pun baru 2bln lebih

    BalasPadam
  9. ololo paksuu nak bg duit raya .. hehe . selamat hari raya ...

    BalasPadam
  10. kahkahkah bapak kedekut punya paksu. nasiblah diri ini bukan anak buah paksu amat :))

    BalasPadam
  11. wah!!
    25 org ramai jugak tu...hehe..
    selamat hari raya korn sebagai seorang blogger :)

    BalasPadam
  12. tahun depan nak kad raya dari korn !!!

    BalasPadam
  13. eh banyaknya anak sedara kau eh,jenuh nak melayan karenah dorang kan?

    BalasPadam
  14. korn kad raya Nelofa x ada ke?? ha ha ha kelasss stok retis ni kan..

    BalasPadam
  15. hehe.. semgat raya mmg dah membuak2 dlm diri jaa ni korn...dah dekat kan..biasa ler..hehe... btw, korn anak bongsu ke? hehe....x nampak rupe cam bongsu pon...hikhik...

    BalasPadam
  16. gold investment? nanti kalo dah berjaya jgn lupa citer ok... nak try jugak..kalo betul2 masyukkk...!!

    BalasPadam
  17. banyak nya dapat kad raya korn. eh, korn lupa na hantar kad raya ke zera ye? eh? eh? hehe

    BalasPadam
  18. untunglah anak sedara tahun ni ek =)

    BalasPadam
  19. banyaknya anak sedare.. mesty meriah raya kan korn..

    BalasPadam
  20. mana satu aku punya?? lupa da aku.hahaha

    BalasPadam
  21. banyaknya kad raya....jeles2 ni...huhu

    BalasPadam
  22. peluang nak mintak duit raya ni..

    BalasPadam
  23. untung laa dpt byk kad raya.. e'in dpt 1 je.. huhu

    BalasPadam
  24. 5posen jer?dekut lah paksu ni..kata gold investment masyuk?hehe..

    BalasPadam
  25. paksu...maksu nak duit raya lagi...ehh...

    BalasPadam
  26. salam singgah sini..
    camat beraya bro.

    BalasPadam
  27. untung la dpt kad raya bnyk.. hehe.. aq still mnunggu lg ni.. wow bnyk ank buah.. haha.. aq 13 org pon dah pening nak g bg duit raya.. dlu2 tym blom keja aq je yg slalu dpt duit raya skrg turn aq plak yg bg duit raya.. adeiii bengkrap tuk bulan ni..

    BalasPadam
  28. wahh peminat neelofa ke ni..hehe

    BalasPadam
  29. tahun depan hantar kad raya kat sini ehh :DD

    BalasPadam
  30. eh eh eh..tetibe nmpakk kad shida kat situ hehee ^_^

    BalasPadam
  31. untunglahhh dpt kad rayee~~ huhuhu kite ni tahun ni satu pon takde hahaha

    BalasPadam
  32. Selamat Hari Raya Korn..
    4 angka tak banyak..? Kalau 2 angka tak banyak OK gak!!

    BalasPadam
  33. assalamualaikum korn...banyaknya dapat kad hari raya dari teman blogger meriah raya tahun ni kan n dapat pula dividen investment gold lg...:)

    BalasPadam
  34. banyaknye ko dpt.tak aci...aku 3 jew

    BalasPadam
  35. hai popkorn , da masyuk blanje ah kite hehe

    BalasPadam
  36. banyaknya kad raya dia :)

    mekasih singgah blog akak dik :)

    BalasPadam
  37. duit raya pleaseeee ! hahaha

    BalasPadam
  38. ni termasuk kad raya taun lepas kan?kan?aku tau laaa sbb aku biasa buat kahkahkah :D

    BalasPadam
  39. Hai paksu .. budak sekarang tak layan dah duit 5kupang . ehehe. kedekut lah paksu ni . :P

    aku pun tahun ni pertama kali bakal beraya sebagai blogger :)

    BalasPadam
  40. bnyknya kad raya :D best woo

    BalasPadam
  41. tahun pertama sebagai blogger dengan follower hampir seribu..fuhhhhh.....
    !



















































    BalasPadam
  42. tudia korn.. banyak dapat kad raya. eh! kad akak pun selamat sampai dah eh.. 25 orang ramainya anak buah dia, meriah paksu. hehe :)

    BalasPadam
  43. byknyer kad raya!.. selamat hari raya dari KA & keluarga, mohon maaf andai ada salah & silap ye

    BalasPadam
  44. Selamat Hari Raya Aidilfitri

    BalasPadam
  45. tahun depan jangan lupa hantar kad raya dekat aku yer wahai saudara Korn
    hehehe

    BalasPadam
  46. x penah lg dpt kad raya dr blogger...

    selamat hari raya...

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

    BalasPadam
  47. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    BalasPadam
  48. 4 angka? wow..mohon duit raya dua angka jd la..hihiii

    BalasPadam
  49. banyaknya kad... jeles nih.. jeles niiii

    BalasPadam
  50. wahh..untungla..ade bg kad raye..
    yaya xde pon..sob..sob..cedeyh huuu

    BalasPadam
  51. alolo paksu rupanyer.haha
    taon depan wa cop kat raya dr korn..ingat tu.haha

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...