CARTA 10 ~ GELAK GULING-GULING YANG COMEL DALAM PENULISAN

Hype...

Aku pasti mase kamu chat ke, komen ke, mesti macam2 jenis gelak atau ketawa kamu atau membe kamu yang macam entah hape2 kan... Haha... <--salah satu contohnya.. Member2 aku pn rmai je macam tu.. Begitulah lah cara mereka mengekspressikan perasaan mereka dalam menulis..  dan aku ade listkan beberapa yang aku dah dapat detect... Wah siap jadi entry lagi...


10.  Ekekeke
Penggunaan macam ni jarang sikit aku nampak.. aku ade jugak guna macam ni.. Ni kebiasaannya untuk gelak yang tahap gembira nya 20 percent jer... makna nya tahap hepi die biasa2 sajer... Tapi die buat2 ala2 heppy.. Eh boleh pulak cenggini kan...




9.  Agagaga
Ni gelak pesen orang lidah pendek kot.. x ramai yang suka gelak macam ni.. Tapi aku slalu gak gelak macam ni...  Eh, gelak mcam orang gagap pon hado.. Sebab gelak die macam putus2..  Lalala...




8.   Hiok Hiok
Pesen ni aku rase  jenis yang hidung tersumbat... Eh bukan2..  ni mungkin pesen bele kuda, pastu die terikut2 dengan gelak version kuda ni...



7.   Har Har Har
Gelak pesen ni jenis orang kaya gelak... eh aku pernah dengar M. Rajoli gelak macam ni dalam tivi dulu...



6.   Hakhakhak
Gelak macam ni plak pesen kembang kempis tahap gembiranya.. Aku tak pasti macam mana, tapi aku pernah je gelak macam ni..



5. Muehehe
Okei yang ni plak gelak jenis memerli atau mengata orang secara depan2.. eh ade ke istilah mengata orang depan2.. Anggap je lah ade... aku pon pernah jugak lah gelak macam ni..



4.   Kah kah kah
Gelak yang macam ni tahap happy die ni gred A.. Makna nya orang macam ni tengah gelak suke bebeno... Sebab tu  la orang yang suka gelak pesen macam ni... Okei aku pon slalu gune gelak pesen ni..




3.   Huhuhu
Yang ni jenis gelak pesen berserah.. Die tak berapa nak heppy la gelak pesen ni.. Okei, kekadang pesen ni jugak aku selalu guna tanpa motipp.. Huhuhu




2.   Hehehe
Pesen ni jenis yang tahap gembira nya biasa2 jer.. Die hepi sebenarnya tapi tak berapa nak hepi sangat.. Tapi die nak cakap yang die hepi, die cube menghepikan diri die, maka jadik la gelak yang pesen cenggini...







1.  Hahaha
Gelak macam ni memang cukup pemes.. Rata2 memang ramai yang suka gelak macam ni.. pesal ape aku pon tak tau.. Padehal, kalo dalam realiti sebenar, cuba la korang gelak macam ni..? Cer buat sekarang pelik tak bunyi nya..? Kalu yang ni pon pelik, ape tah lagi yang di atas.. kan kan kan.. 




See.. ade memacam jenis orang nak gelak dalam penulisan ni.. Kekadang orang akan secara spontan je taip keyboard tu.. Maka terjadi lah macam contoh2 kat atas ni.. Eleleley kamu2 ni pun biasa jer gelak cenggini kan.. kamu2 pulak kebiasaannya akan gelak pesen macam mane pulak..? Komen sikit,. Hehehe

~KORN~


57 ulasan:

  1. Muhehe . Tapi serious ehh , lawak jugak entry nie . Sooo , saya kasi gelak . Hahahahaa !

    BalasPadam
  2. hahaha..hihi..huhu..kuihkuih<---gelak lapa kueh nie..haha

    wah! bgus2 ada entri gelak :p

    BalasPadam
  3. camne nk ketawa versi agagaga tu ye??? =)

    BalasPadam
  4. terasa ghetisssss dapat masuk entry korng. hikhokhikhok *gelak badak

    BalasPadam
  5. kah kah kah ang mmg sengal tahap baban KORNplakes.. mueh ehe hehe... abis sume jenis2 gelak pung ang detek... aku teka ang patut jadi juri dalam maharaja lawak atau lawakking kong eh? apa kah kah kah kah >..< nice n3 korn nice one :) keep it up ok >..<

    BalasPadam
  6. aku gelak hewhewhew..so amksud dia apa? :P

    BalasPadam
  7. mungkin ko terlupa lg satu korn..."ahaks" tapi penggunaan ni zaman 90an dlu...bhahahaha...

    BalasPadam
  8. ade bnyak lg korn..

    hewhewhew, hiks, hihihi, hikhok, etc. kehkehekeh :p

    BalasPadam
  9. ada lagi yg akak selalu nampak dan kadang kadang guna.. eh..selalu nmpk dan selalu guna..

    kihkih
    hiks3
    hewhewhew
    ahaks

    kan...?

    ;)

    BalasPadam
  10. bese gelak yg haha ngn huhu..
    tp yg huhu tu mcm x ikhlas sgt laaa..

    BalasPadam
  11. kehkehkeh. wa pkie jp nk msuk kategori gelk yg mne

    BalasPadam
  12. wa dan suami perintis gelak pesen "ekekekkeke"

    "muehehehehe" tu gelak pesen malu laa

    BalasPadam
  13. Hahaha best betul n3 nih,

    HiokHiok :-P

    BalasPadam
  14. huahuahuahua ,entry yg sangat gempak :P

    BalasPadam
  15. hahahaha.... memang gelak guling2 lah... tapi,, comel~~ muahaha!

    BalasPadam
  16. saya gelak ini macam.. proot..eh maaf tu kentut... kakakakakak... ok ni baru gelaK..HIHII

    BalasPadam
  17. terbaek la carta ni. yg selalu guna hahaha, hehehe, hihihi & huhuhu je. senang nak taip. ;)

    BalasPadam
  18. hahhahha..
    aku bace n3 kali ni..

    wah lama sungguh aku tak ziarah sini ..

    aku jenis gelak hahahhaha..

    dan tengah belajar nak gelak sopan..hihihiihihihihi...


    BalasPadam
  19. HAHAHAHAHAHA

    kalau gelak ekekekekeke
    ada?

    BalasPadam
  20. Tugasan diterima. TERIMA KASIH :)

    BalasPadam
  21. kata2 cm tuh wajib kena ckp.kasi ayat lagi umph

    BalasPadam
  22. huarggagagagagaga . kahkahkah . mmg lawak . semua gua penah sebat pakai . dem dem -__-

    BalasPadam
  23. hahahahahahhaha. incik korn ikhlas tak saya gelak neh??? huhuhuhuhu

    BalasPadam
  24. ade jugak buat list pasal lawak ea. bagus2.. kategori gelak ni xde lagi la..muahaha dan kikikiki..hahaha..nti listkan ea.saya la org suka gelak camtu..

    BalasPadam
  25. setiap gelak tu aku cuba buat kt depn PC ni..nasib baik takde org persan hihihi

    *haa pesen gelak aku lain kan?? ^_^

    BalasPadam
  26. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  27. ohok ohokk.... (gelak juga versi nyah)

    BalasPadam
  28. bagus2..kau telah membuat kajian yang terperinci..hakhakhakakkahakkahakkahakkahakkahak

    BalasPadam
  29. hahah ak nk buat juga nnti..ahhha

    BalasPadam
  30. kihkihkih ----> ketawa malu ? ketawa cover gigi palsu ?

    BalasPadam
  31. ahaks....nak gelak cam nie boleh tak?

    BalasPadam
  32. lg satu gelak pebret yg aku suka > kuhkuhkuh

    BalasPadam
  33. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Tips : Kalau tak sempat buat TUGASAN IMUNITI atau tiada entri untuk dipilih, maka gunakanlah SENJATA KHAS anda.

    BalasPadam
  34. Salu guna Kahkah ngan Bwahaha je. Yg lelaen tu sesekali je guna. Huhu tu paling tak suka guna, salu elakkan kecuali terdesak <-- Gelak pun ade terdesak ek? Hehe.

    Penah nampak org gelak kheukheukheukheukheukheu. Pastu bila buat kat org len, org tu kata gelak cam cacat lak. Huuu #_#

    BalasPadam
  35. kalo gelak hewhew...hoho..cmna plak? kihkihkih...hahah...xoxo... ^_^

    BalasPadam
  36. Salam.

    Korn, yang hiok hiok tu, memang buat ak ketawa.hahaha, buruk benaw bunyinya,hahaha.

    Ada satu lagi, dan ak sendiri salu guna, 'hek hek hek'. Yg ni ak namakan gelak tayang gigi bawah,hek3.

    BalasPadam
  37. ada satu lg gelak. heeeee... (sambil senyum tunjuk gigi)

    BalasPadam
  38. wakaka..hehee jgn lupa buh yg tu gak heheee ^_^ ngeeeee :D

    BalasPadam
  39. selalu bayangan mcm mana mereka (termasuk sy) gelak WAKAKAKAKAKAKA AGAGAGAGAGAGAGA di dunia realiti .. umm .... *thinking* . HUAHUAHUA!!

    BalasPadam
  40. ekekekeke....

    Maksud : gelak yg jujur sambil ambik hati... lawaknyer sikit tp gelak sakan ekekekeke....

    BalasPadam
  41. ler tak tau la pulak de memacan gelak ..biasa pakai hahahha atau heheheh ja..hohohohoh dah jadi horlicks ;p

    BalasPadam
  42. wakakaka,...gelak guling2 baca komen ni,..nk plak tgk yuyu ali gelak style lidah pendek tuu,...hahaha

    BalasPadam
  43. hihihihi = gelak paling s0pan..hihi

    BalasPadam
  44. korn, kalau gelak cmnie hohohoohohohohoohoho . maksudnye ape ? :P

    BalasPadam
  45. identiti seseorang. HAHA WAKAKA agaga

    BalasPadam
  46. mohon buat jenis2 kentut plak...hehe

    BalasPadam
  47. meriah kot entry ni..macam2 gelak ko perli ek??

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...