AHHHHHH PUASNYA......


Hype...

Ape kes tajuk entry  mcm nie... Ape yang puas..? Lucass jer je bunyi nyer.... Hoohoo.. Xder lah... xkan laa aku nak melucas kat tempat public blog gini ye dok...? Sebenarnya ari ni nak story pesal kepuasan.... Ape yang puas...? Aku da list down kat bawah ni haa... Sudi2 la bacer keyh...

Kepuasan yang pertama ialah BERSIN... Kenapa..? Okeyh pernah x kamu di dalam situasi nak bersin, tp x boleh..dah tggu bbrapa minit ni masih x leh bersin.. bengang x?  Hehe... Then x lama lpas 2 bru kamu bersin.. Ahcuummmmmm...!!!! Haa aper perasaan nya... Puas hati x dengan bersin kamu selaju 380km/j tu...? Mesti puas kan.. kan kan kan...
**jika kamu nak bersin tp mcm x jadi, tapi kamu nak bersin jugak, ade dua cara yang boleh kamu ikut.. Pertama cuma pandang ke atas.. Atau kedua kamu cuma masuk kan rambut dalam hidung... Konfem mujarab ni sebab aku dah penan cuba......
**Sedikit fakta mengenai bersin ~ Ketika kamu bersin, kamu mesti tutup mata kan.. Jika kamu buka mata semasa bersin ia boleh buatkan mata kamu terkeluar... Serammmm....


Kepuasan kedua ialah KENTUT... Alah.. x yah nak malu2.. knape yer kalo org sebut jer pesal kentut mesti nak malu2.... Pernah tak kamu kat situasi org ramai, tbe2 rase nak kentut, tapi xkan nak kentut kat tempat org ramai kn? Dan langkah terbaik yang kamu ambil ialah tahan dan angin tersebut masuk ke dalam perut.. Opsss... x bagus langkah kamu ambil 2... Kalo kamu nak kentut kt tempat org ramai, kentut jer.. Sebab kan mase 2 org ramai... So org xkan tau kamu yang kentut... Kih kih kih... So lepas kamu kentut ape kamu rase..? Argghhh legaa nya kan.. Kan kan kan...Kentut plak ade banyak jenis.. Ade volume kuat.. Ade volume pelan... Ade silent pon ade... Hahaha.. Yang silent ni la paling merbahaya sebab baunya... Fuhhhh... Boleh pengsaannnnn.... So kalo kamu nak lepaskan volume angin 2, tengok lah keadaan... Kalo kat tmpt public, silent dah laaa... Tapi kalu dalam bilik kamu sorg, kamu nak kentut gne speaker pon xpe... Kih kih kih...


Kepuasan ketiga ialah HEMBUS HINGUS... Pernah x hingus mengganggu kamu..? Macam aku pernah jer... Tambah2 masa mula2 nak selsema 2... Berair jer saluu kat hidung.. punya la runsing... sikit2 trun.. sikit trunnn... Alah runsing nya... Langkah penyelesaian hembus jer... Tapi kalo yang jenis berair ni x lama, sebab x lama pas tu mesti berair jugak... Tapi kalo hingus yang kaler hijau 2 kan, skali hembus, nahhh.. bertempek setompok.. haha.. Dah 2 hijau plak... Pekat.. Likat... Hahaha...  Puas dok? Yang ijau ni amik masa lama gak la untuk untuk di hembus skali lagik...
**Kamu pernah masak megi dengan telur..? Aku slaloo jer... Tapi jika tiada telur, kamu gantikan jer dengan hingus hijau 2... Hahaha.... (Dont try this at home)

alaa comel nyer.. hehe

Kepuasan ke empat pula KOREK HIDUNG.... Pernah x kamu mengalami situasi dimana ade halangan di dalam hidung kamu... bila kamu masuk je jari kedalam hidung, tahi 2 lagi naik ke atas dan sampai ke pangkal hidung kamu dan makin sukar untuk kamu dapatkan emas tersebut... kih kih kih...di hembus, x jugak keluar... Sudahnya masuk jari teluntuk, x juga keluar... masuk ibu jari pon x keluar juga.. sudah hidung da kembang semangkuk, xnak jugak keluar emas 2.. ish degil btul... At last dengan sedaya kamu berusaha, kuarlah emas tersebut.... Fuhhh... baru dapat bernafas dengan sempurna ye dok..? Hahaha...
**Bila emas 2 da kuar trus jer masuk dalam mulut buat macam chewing gum.. Kih kih kih (Dont try this at home)



Haa.. aku rasa cukup la empat kepuasan ni yer  sebelum kepuasan yang lain2 plak keluar naa... Okeyh sory ar kalo terkasar, terasa, terkurang ajar, dan segala macam ter lah...  Memang ar kepuasan ni nampak macam kotor sikit, tapi hakikat nyer itu lah Kepuasan yang Tak Ternilai Harga nya... Haha

~KORN~

38 ulasan:

  1. wah! puasnya dia...

    selamat hari raya aidiladha... ^_^

    BalasPadam
  2. entry yg agak kotor tp btul jugak..=="

    BalasPadam
  3. naroommmm..hahaha

    puas la sangattttt bile se,ua dah dilepaskan, dan dihembuskann..nikmat die jangan cakap lah..hehe

    p/s : selamat ari raye aidiladha yep :)

    BalasPadam
  4. yang pertama tu sangat benar! :)

    BalasPadam
  5. kepuasan yakyak takde pun.. hehe.. Salam Aidiladha.. =)

    BalasPadam
  6. er . hahah . ada betulnya jugak .

    ada lagi satu cuba teka ;)

    dah dapat datang cari saya , saya bagi hadiah . kah3

    BalasPadam
  7. ahh, semuanya sudah membuatkan aku puas.. hohoho,

    BalasPadam
  8. selamat hari raya aidiladha..

    line internet slow..tak dapat tgk video =(

    BalasPadam
  9. hahaha... kepuasan kentot!! i loike!!
    bersin saya pulak ssh nak berhenti. sklai bersin 3 kali paling ckit pling bnyak????? hahaha

    BalasPadam
  10. kepuasan yang tidak dinyatakan

    kepuasan berak sembelit

    BalasPadam
  11. kepuasan bagi aku bila aku kentut berair..pergh.feeling gila masa tu.hahahahhahaha

    BalasPadam
  12. ok puas kalo korek hidung..hiohi


    salam aidiladha ^_^

    BalasPadam
  13. perg memg puas... kalo korek idung nak2 kalo gatal tahap gaban

    BalasPadam
  14. bunyik mcm lawak...tp serius penting ni..;p

    BalasPadam
  15. tiada yang lebih puas selain dari dapat titun mueh he he he >..<

    BalasPadam
  16. Hahahaha.....aku byk pengalaman kentut...kikiki

    BalasPadam
  17. Puas hati aku baca entri ni..
    betul-betul puas

    BalasPadam
  18. kepuasan kelima..ehem ehem

    okbai

    BalasPadam
  19. banyak je kategori puas nie...opsss...hehe

    BalasPadam
  20. sheda kalau bersin, suka kepit hidung. abah cukup marah. dia suruh lepas je. tu la susah jadi perempuan, ke mana2 kena bersopan santun. acewwwahhhh

    BalasPadam
  21. ahaha..seriously mmg terasa puas klau dpt buat smua tu..=P

    BalasPadam
  22. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Cheida
    2. Nadia Farhana
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/
    2012/04/10-respon-untuk-budak-minta-bantuan.html

    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 30/10/12

    BalasPadam
  23. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Cheida
    2. Nadia Farhana
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
    http://awieomar.blogspot.com/2012/04/10-respon-untuk-budak-minta-bantuan.html
    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 30/10/12

    BalasPadam
  24. kepuasan bersin msapi 1 rumah begegar..hahaha

    BalasPadam
  25. Wah hekhek memang tak leh tipu , opcoz puas

    BalasPadam
  26. Paling puas dapat bersin tue . wahahaa :D

    BalasPadam
  27. puas sgt nmpeknye si korn ni. haha

    selamat hri rye korn

    BalasPadam
  28. yg paling puas bagi jaa adalah masa korek hidung laa...muahaha.... ~burok perangai! kikiki...

    btw, salam aidiladha korn!

    BalasPadam
  29. yg paling puas bagi jaa adalah masa korek hidung laa...muahaha.... ~burok perangai! kikiki...

    btw, salam aidiladha korn!

    BalasPadam
  30. cis!!! ekekeke... ingat puas apa td... aku puas bila sembelit keluar dgn jayanya ekeke

    BalasPadam
  31. hhahahaha. kalau tak puas2 lagi incik korn tak tau ler hihihihi

    BalasPadam
  32. hahaha !! betul2 , semua betul , terbaek !!

    BalasPadam
  33. hahahaaa..macam seram lak baca tentang kepuasan korn nih ekekkee :p

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...