SEMAKIN HARI SEMAKIN CONFUSED + PENING

Hype..

Entry hari ni malas mahu berkata-kata... cuma dengan gambar pon boleh faham rase nyer.. Herm...







Herm... conclusion nye.. memang pening + confused lah. So to my blog(aku ckp kat blog aku, bukan follower), maybe aku xkan update kamu dalam dua ke 3 hari mcm 2.. Tapi kalo aku rajin aku update lah...

Maybe aku patut rest my mind and... 
Maybe i need someone to share and talk and...
Maybe arghh ape2 lah.. Kalau kamu sudi nak share ngan aku pon leh gak tp kat skype jer lah.  Add jer id aku -adaynash-..

~very bad entry for a new year ~

~POPKORN~

## Aku sokong Zamir dan Emelda dalam Masterchef Malaysia.. tp dua2 x dapat ke final.. So all the best for them.

14 ulasan:

  1. have a good rest !!!

    jgn confused2 sgt ler der :P

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru. have a good day.. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri: DAHULU itu :)

    BalasPadam
  3. rehatkan diri ~ mcm berkawad plakk~

    BalasPadam
  4. rest well....jom2 saye banjew eskim mcD....hehehe

    BalasPadam
  5. byk kn istighfar yer tuan hamba..huhu

    BalasPadam
  6. Ahah...conclusionnya..anda tensen..hihi..same lah kite..

    BalasPadam
  7. jangan pikir bnyak sgt...rilex2 suda...chill..:)

    BalasPadam
  8. ape lah yang di kompiuskan ni..hmmm

    BalasPadam
  9. kita tak de skype :(
    hihihi

    jgn kompius2 lah =)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...