JANGAN BUKA ZIP TU...... AKU BUKA....

Hype....

Aku buka zip... zresssshhhhhhh ~ mcm 2 la kot bunyi nye

Aku buka beg  ~ Lalu laptop di keluar kan

Aku buka zip kecik... zreshhhhh  ~ skali lagi bunyi zip

Aku buka beg kecik ~ Lalu brokband di keluarkan

Aku buka penutup brokkband ~ Lalu cocok kat laptop aku (kesian laptop aku kne cocok)

Aku buka beg aku semula ~ Lalu amik charger...

Aku buka balutan wire tersebut ~ lalu cucuk kat plug

Aku buka "Celcom Broadband" ~ Lalu connect....

Aku buka "Google Chrome" ~ Lalu log in blog

Aku buka blog ~ Lalu buka "Catatan Baru"...

Aku buka Catatan Baru ~ Lalu taip tajuk "Aku Buka"

Aku buka mulut  ~ Lalu menguap....

Aku buka minda ~ Tapi minda xnak terbuka lalu aku xde idea nak tulis apa...

Aku buka ape lagi ye..? Xtau dah... ~ Lalu aku terbitkan catatan....



### Xtau la apsal entry aku cenggini....

~POPKORN~

11 ulasan:

  1. pasni wat psl aku tutup pulak ye..ahaha

    BalasPadam
  2. aku abru nk tnya kenapa ko buat entry mcm x de tujuan ni. hahaha.. bosan eh?

    BalasPadam
  3. drakula : nice idea... nnti yerk kemunculan nye,, kih kih kih

    cik tikah : aga nye le kot cik tikah... huhuu

    BalasPadam
  4. aku pun tak tau kenapa 'aku buka blog ni. kahkah xD

    *gurau je*

    BalasPadam
  5. he3 ,, lepas buka tutup lar plak .. kih3 ..

    BalasPadam
  6. alamak.. terbukak blog ni!! hehehehe...sounds menyeramkan je. da aiNa bukak blog ni sambil tutup mata. kot2 ada momok ke kan.. =P=P

    BalasPadam
  7. haha still ade idea..bernas !

    BalasPadam
  8. adeyhh.. klu xde idea kn..
    wat cara CK, kita BW jerrr.. hehehe

    BalasPadam
  9. adoiii...hahaha..nice entri =) hikhikhik

    BalasPadam
  10. bnyk nyeee buka...hahaa

    #jgn terkejut tetbe godek entry lama#

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...