AARON AZIZ KECEWA? KENAPAKAH?

Hype....

Eleh, stakat Aaron Aziz jatuh mase lakon lagak ngeri dalam pembikinan KL GAngster 2 pun nak masuk paper, muka depan lak tu.. 2 pun nak masuk paper.. Aku bawak motor sampai jatuh nyaris xmasuk gaung, xde lak dorg nak masuk paper.. Ni yang aku x puas hati ni.....  Tapi tajuk entry knape Aaron Aziz kecewa lak??



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~TAMAT KISAH AARON AZIZ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SEKARANG
Yang kecewa 2 aku, bukan Aaron Aziz.. Aku dah pening bila masalah ni timbul kembali... Beb, kecewa lah.. Bila kekasih yang aku puja2 selama ini diam2 da nak kawen... Hati sape yang x berkecamuk... guruh di langit berdentum, Hujan Ribut petir kilat sabung menyabung... Remuk hati di buat nye... Nasib lah badan.... Kat sape la aku nak  mengadu semua nie.... Geram btul di buat nyer... Setelah Sekian lame aku puja2, akhirnya, org lain yang di pilih nye... Selama ni aku setia dgn die... Cam nie die buat dengan aku.... Tgk la gambar die ni bukan main mesra lagi....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

pict buat aku jeles

nyaris ade ruang antara satu sama lain

no komen...
~~~saje aku letak pict kabur sebab aku jeles~~~
Arghhhhhhh... panas beb aku tgk gambar atas ni... Sedap2 jer abe Yus ni Rembat kekasih hati aku nie.... Selama ni kami hidup bahagia jer.... Skali dia dtg, trus Lisa berpaling tadah kpd abe Yus... dah tu trus nak kawen... Buat aku lagiii panasss........ Enough... Xpe lah.... mungkin stakat ni sajer hubungan kite Lisa... Aku x sanggup lagi bersua dengan semua nie.. Ape aku harapkan, semoga Lisa & Yusri  berkekalan sehingga akhir hayat dan semoga Lisa berbahagia di Samping Abe Yusri... Aku gembira kalo org yang aku suka gembira juga.... Biarlah aku hidup dengan kenangan simpanan Foto awak (lisa ) yang aku rase melebihi 3000 keping nie...

MASE DULU....
Dulu aku pernah menyukai seseorang ni... Name dia Amy... Aku memang admire habis laa dengan die nie... Fan page die mmg aku follow la... Semua lagu2 die aku simpan dalam nset aku... Sumer citer die aku simpan dalam simpanan aku... Haa.. bila aku dah suka sesuatu 2 memang aku admire habiss... Maap lah sebab minat kat awak... Mula2 okeyh jer.... Setiap tahun awak mesti kasi sy kad  raya.. Sampai sekarang sy masih simpan kad2 raya yg awak kasi 2... Cume sjak stahun dua yg lpas awak dah x kasi sy kad raya 2... Sy agak kecewa la...

At last awak kawen dengan org lain... Huhh... Kecewa lah... org yg aku syok dah di miliki orang lain... Tp Alhamdulillah skrg sy tgk awak bahagia dengan suami dan anak2...Kan aku cakap, aku pun bahagia bila melihat org tu bahagia.... Sebab die dah berpunya, aku kesepian agak lama laa... Sampai laa aku jumpa Lisa Surihani yang memberi aku semangat baru... dan juga kini dah juga bakal dimiliki orang.... Hermmmm

Chomel x????



SEKARANG
Amy Mastura da kawen dan ade anak2... Alhamdulillah... Lisa Surihani plak akan berkahwin.... Alhamdulilah jugak... Ni nak cter ar... Dulu mase aku setia ngan Lisa Surihani, pernah la skali 2 hubungan aku Goyah gara2 muncul nyer sorg ni haa baru meningkat naik.... Tapi di sebabkan kesetiaan aku yang amat mendalam, aku tetap setia dengan Lisaa... Sape die? Jap ar, nak story lagi nie... Memang la chomel die ni... aku x dapat nak nafi kan.... Herm tgk la die ni kalo x caye....

*
*
*
*
*
*
*

grrrrr...

alolo cweet nyer....

Tapi lofa (name aku panggil dia), aku x janji lagi taw akan setia ngan ko, sebab aku masih bermuram durja... mungkin aku perlukan sedikit mase untuk tenteramkan hati.. maybe lepas Lisa kawen ke... Maaf yer, jika terbuka hati aku untuk menerima kamu, aku akan kasi tau... Dan aku harap kamu jangan menunggu aku, dan semoga kamu juga berjaya dalam hidup kamu dan berbahagia dengan hidup kamu yer.... Aminnnn....

##Kisah di atas hanya cerita aku di alam artis Vs Realiti sahaja... bukan kisah sebenar atau ape2.... 
##Jika aku dah suka seseorg, aku akan setia dgn dia sahaja, sampai la die da kawen, baru la aku cari laen....




19 ulasan:

  1. grrrrrrrrrr ! nk marah pown xgune..layankan je si korn ni . hahahahha

    BalasPadam
  2. tajuk 2 mmg la sje jew kn..xpe2! :p

    BalasPadam
  3. sian ko korn. semua dah dirampas org. tulah , sape suruh lmbt :P

    BalasPadam
  4. Hakhak, gila. Nelofa la, amy la, lisa laa. Haha, pasni sape? o.O

    BalasPadam
  5. ingat kan story pasal diri sendiri ..
    rupe nye artis ..
    huh .~
    suspen joe ..
    heee .~

    BalasPadam
  6. konklusi,berpijak di bumi yg nyata..angan2 x slh tp biarlah yg mmpu dicapai :D

    BalasPadam
  7. heheheh...lawa awak kau semua....kekeke

    BalasPadam
  8. korn2..penat den nak golak...sakit perut den ni

    BalasPadam
  9. haha kelakar lar bcer entry ni

    BalasPadam
  10. GHAHAHAHAHA . ingatkan ape . penat membace je . aicewah . hehehe

    BalasPadam
  11. neelofa?nmpaknya ko nak isyitihar perang ngan aku nih!!hins!hins!

    BalasPadam
  12. cik fadh : yeah Layannn......

    Ct mawa : tajuk 2 xde idea... taram jer...

    Cik tikah : 2 la pasal.. xpe biar lambat asal selamat.. tp mg semua 'selamat' lah... ahaha

    Adila : pasni erm...... erin malek kot.. ahaha

    mish chocolart : ni story pesal diri sendiri dan artis... =P

    cik teddy : erm.. ni pijak atas bumi yg nyata la... xkan tipu2 kot.. hihihi

    hanif : xbpe paham dgn komen kamu.. =P

    Nur_za : gelak gune perut wat ape? gune muka dan mulut dah le...

    amir aizat : aku pny marah, kamu leh kata klakar plak.. ahaha

    khairul : sape? my next gf kot.. ahahaha

    aiman : penat ke bace? lg penat kalo bace buku sejarah.. kan kan kan....

    Mohd norafzal : Yeah... the best man will win.. aceewah..!!

    BalasPadam
  13. cett...hahaha...ingtkan apelah td..koya sungguh korn ni..:D

    BalasPadam
  14. hahahah npe lelaki tk minat pasha sandar? :p

    BalasPadam
  15. pandai menjwb yer..babab karg

    BalasPadam
  16. pnya excited gila baca..tup2 artis mkwe ekau :(

    *sabar je la...tp mnarik..kahkahkah

    BalasPadam
  17. Hahah...Jiwang seyh...diorang kan memang dah nak kawen tu...haha..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...