AZAM 2013 ~ MAHU JADI PENCURI

Hype...

Dah  seminggu tak update blog bagai bertahun lamanya.. Cheewah... berpujangga sangat ayat aku.. Sebenarnya, minggu ni aku agak busy sikit la dengan kerjaya aku ni.. Tambahan plak.. beberapa hari lepas aku demam sampai hari sabtu lepas aku tak larat sangat nak buat apa2... Okei cukup kot update pesal kehidupan dan explanation pesal ape aku lewat update blog.. Cheewah macam kamu note plak kehidupan aku kan....


Tahun 2013 dah nak masuk.. Tak lama dah.. Cuma tinggal kurang 24 jam saat entry ni di tulis... Sebelum ni, jujur aku cakap aku x pernah set apa2 azam... Yang aku ade, cuma seorang kawan bernama Azam.. Baik budak nya... Haha... sape2 nak kenal boleh private meseg or direct messages dengan aku.. Hahaha.. Okei x lawak...






Selamat Datang 2013.. Selamat Tinggal 2012... Jika semua dah set azam masing2, aku pun ade azam jugak tahun 2013 ni.. (Jujur aku teringat kat membe aku nama Azam setiap kali aku tulis perkataan Azam).. Azam aku nak jadi pencuri.. Agak-agak boleh tak..? Aku tahu lah mencuri itu salah.. Salah sama sekali... Tapi aku tetap dengan azam aku, aku nak mencuri hati si dia.. Ouchh. So sweet.. Agak-agak boleh tak aku dapatkan si dia pada tahun 2013 ni..? 


Sebenarnya, dalam kehidupan ni, kita mesti ade target... Target ke mana arah kita akan pergi... Dulu aku pernah set target aku iaitu aku nak bertunang pada umur 23 tahun.. Aku set mase zaman aku SPM dulu lah... Bila di fikirkan balik, 2013 ni umur aku dah pun 23 tahun... Begitu cepat dan pantas masa berlalu...  Jadi jika tahun 2013 ni aku dapat mencuri hati die, aku akan cuba untuk mengikat tali pertunangan pada akhir tahun 2013.. Kahwin..? Umur 24 mungkin..


Kita hannya mampu merancang.. Yang tentukan hanya Dia di atas sana... Kita di sini perlu berusaha dan berdoa kepada-Nya agar kehidupan di permudahkan dengan keizinan dan keberkatan-Nya...


Rumusan 2012
Sejujurnya tahun 2012 ni, dari segi kerjaya, aku agak goyah kerana aku berhenti kerja pada saat hujung tahun di sebabkan perkara2 yang tak di ingini... dari segi percintaan, eh cemana boleh ade dari segi percintaan ni..? Ah ape nak tulis ni..? Tak mau la komen boleh.. Haha.. Okei2.. dari segi percintaan pun kurang memberangsangkan.. Fullstop.. haha... dan dari segi kehidupan pun agak tidak berapa stabil.. Rumusannya, 2012 aku cuma biasa2 sahaja...

Aku sebagai blogger..
Tahun 2013 ni aku rasa xdapat nak aktif sangat sebab jadual kerja aku agak padat.. Jadi jika sebelum ni aku update blog seminggu ade dua atau tiga entry, berkemungkinan selepas ni seminggu cuma ade satu entry atau mungkin tiada.. Amboi ape ke parah semacam je bunyik nya.. Haha.. Tak de la, maksud aku, aktiviti blogging terpaksa aku hadkan sedikit untuk aku fokuskan ke arah kerjaya aku.. Serius aku dah lama gila tak berblogwalking.. Cuma sempat reply komen-komen dari entry2 aku saje... 


~KORN~

Pssttt....!!!!! Nak edit bog lah.. ape yang nak di tukar kan lagik ek?  Okei tak theme blog ni hitam + oren?

42 ulasan:

  1. wawaaahh!! tahniah...
    btw, bro... theme ni ok.. black+oren=charlie... :p

    BalasPadam
  2. Kemain lagi... tapi ok la tu... cuma apa kata pencuri tu tukarkan pada penculik eh.. suweet sikit munyiknya KoKorn eh.. ha ha ha...

    tak pe kerjaya itu penting so buat mana2 yg priority Korn... sama la akak pun cenggitu gak kot...

    Happy New Year Korn... pasa lay out ni sesuai dah kot dgn identiti Korn tu... la la la la

    BalasPadam
  3. URMM OKEY,AJE TP CER TAMBAH COLOR BIRU LAUT..HEHE..cheery pun ada azam nak tunang tahun ni..leh ke?haha..tuhan yang menentukannya..ngeh..ngeh

    BalasPadam
  4. kawen 24? ok awalnya =='

    moga dapat curi hati DIA, good luck wei

    BalasPadam
  5. haha azam xley blah..tp ape2 pown gudluck tau nk jd pencuri, pencuri hati sidia...in sya Allah kalo niat baik, mst Allah tolong..yg penting jgn benti berusaha..si dia xkn dtg bergolek2 kpd anda..kikiki...

    eh nk jarang update ok tp jgn benti trus b'blog sudah !

    BalasPadam
  6. haha.. korn, gOOd luck ,moga menjadi pencuri berjaya (^___^)
    target kena JELASSS (ayat cikgu sekolah dulu)

    BalasPadam
  7. haish , CP orang pertama ke nih ??

    oren ? not bad la ~ hehehe ~

    dah agak dah nak curik ape tadi , hehehe ~

    rupanya korn lagik tua dari CP, *terasa muda cgt lak :P

    memandgkan mood CP sedang belajar jadik buat masa nih , azam tuh , untuk menjadi lebih baek dan lebih baek dari segi result dan sahsiah insyallah

    BalasPadam
  8. wah kokon! klo pencuri tu ak rsa blh kot..haha..gudluck mood! tahun 2013 nth2 dh khwin..

    BalasPadam
  9. encik korn boleh tlg edit blog aku skali x ??? tahun baru, blog pun nak jugak nmpak baru kan.. hehehe .

    BalasPadam
  10. SELAMAT BERTUNANG hihi wish awal2..

    Teringat azam budak Idola Kecil 2

    BalasPadam
  11. ko sama ngan aku cuma aku bernasib baik sikit je la sebab menamatkan zaman bujang bulan 9 haritu

    aku doakan ko dapat kerjaya, dipertemukan jodoh yang ikhlas dan setia dan dipermudahkan segala urusan yang ko rancangkan ye :)

    P/s : moto tu mmg abah aku nak jual.ko nak ke? :D

    BalasPadam
  12. hope dapt la curi hati si dia tu ,umo 24 kitaorg dah bole mkn nasi minyak abg korn muehehhe..

    BalasPadam
  13. wow! mencuri?? umum tu ~
    bace2 rupenyeee curi tang tuuu ~
    aigooo ~
    good luck n hrap tercapai semua nyeeee k

    BalasPadam
  14. sama la en.korn, tahun 2012 nie biasa2 saja. Harap, 2013 en.korn lebih bgus. xpe update sikit2 pun, janji ada post untuk seminggu.=D

    BalasPadam
  15. pieewwiiit..gud luck yea..u can do it!chayok3

    mas doakn tahun 2013 korn akan lebih bahagia n berjaya dlm khidupan.amin

    BalasPadam
  16. semoga 2013 kehidupan kamu bertambah baik korn :)

    hehe harap dpt bertunang tahun ni jgn lupa jemputt hehe

    mm utk theme plk rasa mcm dah ok dah ni senang nak baca tulisan JELASS WARNA YANG SESWAI TAK SAKIT MATA :)

    BalasPadam
  17. moga sentiasa berubah ke arah kebaikan..

    BalasPadam
  18. Dah agak daa mesti nak jadi pencuri hati niee, hahaa Woww.! Nak kenal dgn dak Azam jugak laa, ekeke

    Lama tak singgah blog nie tak ingat pulak theme yg dulu mcm mne, sorry yee.. hehee :)

    BalasPadam
  19. tak kurang hebat juga azam tahun baru tuan hamba..hahah

    BalasPadam
  20. patutlah macam lain je blog ni .

    mencuri ni agak baik tapi kena mintak izin . haha

    BalasPadam
  21. woit, kemain nak jadi pencuri hati! percintaan ko kurang memberangsangkan maybe sbb idup ko sndiri xstabil kot. try lah stabilkan diri smpai ko konfiden, mesti si dia tu jatuh kat tgn kau. huhu.

    happy new year!

    BalasPadam
  22. wah... azam nak jadi pencuri ye... moga jadi pencuri hati yang terbaik...
    moga tahun 2013 lebih baik dari tahun 2012... insyaAllah... ^_^

    BalasPadam
  23. hati sapela kan yang kena curi tuh.hoho

    BalasPadam
  24. Selamat Tahun Baru Sahabat.. Teruskan Keazaman mu itu..

    BalasPadam
  25. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    BalasPadam
  26. ramai yg puji ngan penulisan kau... rugi la kalau kau jrg hapdet lepas ni...hohohohoho...

    anywy semoga berjaya ngan apa yg kau lakukan...

    BalasPadam
  27. Gudluck korn.. Tang mencuri tu akak izin kan sebabnya munkin hang malu nk mintak secara terang2 & terpaksa curi senyap2 ye :)
    Moga kebahagian ttp menjadi milik mu jua.. Yg pernah putus asa kalau apa yg kita impikan tu baik. Okey! Gudluck dan all the best to u my dear.
    -salam 2013

    BalasPadam
  28. kalau tu lah azam ko, aku sokong sangat2.. bro, kalau terdetik hati tu nak mencuba, teruskan je... lebih baik mencuba daripada terlepas sebegitu sahaja.. hehehe. aku doakan kejayaan ko.. dan, aku nak tgk kawan aku ni bahagia :)

    BalasPadam
  29. happy new year korn.. btw, since azam kau ala2 lelaki suweet, insya-Allah azam tu tercapai..:3

    BalasPadam
  30. Selamat tahun baru Korn..! Semoga dengan kedatangan tahun baru ni mampu merubah kehidupan kita semua ke arah yang lebih baik dan bermanfaat.. ^_~

    BalasPadam
  31. amboi die punye azam.. kemain! ^_~

    BalasPadam
  32. semoga dipermudahkan ye korn

    pencuri ati nampak sngt sweet

    #oren itam pon boleh

    BalasPadam
  33. hebat lah awak incik korn....smuga burjaya!

    BalasPadam
  34. hahahah tinggi sungguh cita 2 mu bro.. apaon selamat tahun baru buat ko bro. semoga semuanya stabil di 2013 ni amin.. terima kasih sudi jadi rakan blogger gua sepanjang tahun 2012 ni :)

    BalasPadam
  35. pak polisi...ada sini sorang pencurik pak..mohon tgkap dia..hahaha..weyh smga sampai ke jenjang pelamin cepat2...aku nk jd pak andam lu..:P mohon nasihat aku jd rajin update..:P

    BalasPadam
  36. wahh siapal si dia tu agknyer ye..ehem..gud luck dlm kerjya tbaru untk mjadi 'pencuri' hati si dia tu ye..

    untungla..umo 24 pkir nk kwen da..yaya thun ni da 24..mcm xde tnde2 nak kwen pon..huhu

    BalasPadam
  37. Nasib baik nama aku Azham hehehe.....

    weh, selamat tahun baru 2013 yeah!

    BalasPadam
  38. abg korn..nk kwin 2014 ke...kita kwt skli lah...blg jimat kos..keke...
    tulah lama xberbloging ni..huhu...bz memanjg..pdhai xda wt ap pun

    BalasPadam
  39. gd luck ye mencurik hati si dia.. :)

    hepi new year!! :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...