FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA

RM200,000.00 menanti untuk peserta yang berjaya mengharungi kesemua 15 cabaran yang telah di tetapkan. Itulah ganjaran yang bakal di terima untuk pemenang FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA.. Namun begitu, tidak semudah di sangka kerana setiap cabaran yang mempunyai risiko tersendiri perlu di atasi oleh setiap peserta bagi memastikan mereka terus kekal bertahan untuk minggu seterusnya.


Wahh.. Abang Eron Ajis sebagai pengacara 

Bermulanya 29 Disember 2012 FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA episod pertama telah pun di tayangkan di Astro Ria 104 dan juga Astro Mustika HD 134. Untuk musim pertama, Seramai 30 orang selebriti yang terbahagi kepada 15 kumpulan telah pun terpilih. Mari kita berkenalan.












(tersingkir minggu pertama)






Sudahkah anda memilih pasukan kegemaran anda? Dapatkah kekuatan fizikal dan mental para peserta menandingi rasa takut? Adakah anda sudah bersedia melawan perasaan takut tersebut?  Jangan lupakan saksikan FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA pada :

Hari        :    Sabtu
Jam        :    9 Malam
Channel  :    104(Astro Ria) & 134(Astro Mustika HD)


OFFICIAL WEBSITE --->www.astrogempak.com.my/fearfactor

Entri ini di tulis bagi Projek 10 bloggers Eyriqazz.Com

~KORN~

Pssttt....!!!!! Aku dah tak sabar nak tunggu next episode ni..!!

42 ulasan:

  1. Terbaik Korn! =)
    Gudluck okey..
    ~memang tak sabar nk tunggu next episod. Ketakutan bukanlah faktor penghalang. Kan? :)

    BalasPadam
  2. mentang2 la menang battle of the royale..ahahaha... *tetibe*

    BalasPadam
  3. kalau aku jadi selebriti yang terpilih tu, aku tarik diri..tak sanggup aku.hahahaha

    BalasPadam
  4. ala x da astro layan u tube je lahhhh

    BalasPadam
  5. oh.. dah start ke program ni??

    celebriti yang aku rasa akan menang.. err.. kita tunggu je final episod. haha~ ;P

    BalasPadam
  6. haiyokk..susah kan cabaran diorang..

    BalasPadam
  7. huwargh tak dapat tengok sobs.
    happy 2013!

    BalasPadam
  8. huwaaaaaaaaa!! tak sangup beta. eh, mcm aku lak yang terplih? heee

    pssttt lama tak jenguk sini erkk. wat per tu ha! :P

    BalasPadam
  9. aku kemain tggu agi fear factor ni. tp at last, xdpt nengok sbb kne amek kawan kat melaka. xpe, astro suka ulang2. huhu.

    p/s; aku minat ajak shiro. hehe :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum tuan...

    Semoga berjaya....

    BalasPadam
  11. Paling kelakau..Aaron takut angsa..

    BalasPadam
  12. Nak tengok nie asyik lupa jee -,-

    BalasPadam
  13. ala..xtgok pon..
    bukn aaron yg jadi pesertanya ke??hehe (tgok iklan punyer psl..;p)

    BalasPadam
  14. terlepas episod pertama..huhu :) neway. im your new follower..hehe

    BalasPadam
  15. hahaha , aduh , tataw nak pilih yang mane , pilih pemenang nanti la , hehehe , err , pilih mejar faiz la :P

    BalasPadam
  16. aku pilih KORN eh.. ha ha ha klw la blogger buat fear factor blogger wa nak cadangkan diri wa ngan KORN jadik parner eh.. ha ha ha ^_^

    BalasPadam
  17. hehe...tak sempat tgk...nanti habis sem ni bak tgk hahahaha

    BalasPadam
  18. pergh... gudluck korn..:)
    eh agak2 nya ada tak cabaran cium cengerik ea? wa takut..:P hahah

    BalasPadam
  19. kesian kat roslan shah.. dia nervous sangat..

    BalasPadam
  20. i rasa team jehan ngan dr faiz yg akan menang

    BalasPadam
  21. ang join..wa dah agak dah...terbaik ah jagung!

    BalasPadam
  22. gud luck korn...semoga terpilih menjadi penulis jemputan eyriqazz.com...

    BalasPadam
  23. Elfira Loy tu tak sangka masuk gak heheheheh tak apa good luck semua..

    BalasPadam
  24. tersenyum nampak aaron ajis ppp hahaha

    BalasPadam
  25. kornnnnn!!! aku sokong roslan shah!. frust betei aku!! wakakakaka

    BalasPadam
  26. wow... pandai dorg pilih peserta gear factor ni... pilih yg cantik2 dan ensem2 jek...

    BalasPadam
  27. tak pernh tengok pun..punya la mals nak buka youtube..takpe hujung minggu ni akan diusahakn untuk tengok

    BalasPadam
  28. ileh tahan gak la aku tengok rncgan ni.hehehehe maklumlah artis/.rating tak igt

    BalasPadam
  29. hehee..BE akak nih hahaa :D

    BalasPadam
  30. tahniah,anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2013/01/pemenang-projek-10-bloggers-eyriqazz-com.html

    BalasPadam
  31. tahniah,anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2013/01/pemenang-projek-10-bloggers-eyriqazz-com.html

    BalasPadam
  32. ana suka ngok grup Atu ngan Azri af9...prang baru bermula...air yg tnang jngan sangka takde buya...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...