HYPE-HYPE KAMU SEMUA

Hype...

Selamat pagi senin kamu semua.. Buka buku catatan, Hari dah pun 17 Disember 2012... Tapi tengok balik entry bulan ni, baru dua entry jer di publish kan.. Aiseh.. ape boleh buat... Ade masalah yang tak dapat nak di elakkan... Tapi aku tak tinggalkan blog ni terabai macam tu jer... Skali skala aku jenguk gak... tu pon pkai enset... 


Takpe takpe takpe.. yang berlalu biarkan berlalu... Skang aku da dapat balik gadjet aku ni dan boleh lah aku jenguk blog kamu2 semua... Sila tinggalkan jejah di komen untuk di jejak balas.. Cheewah... Sape yang tinggalkan jejak di shoutbox, aku tak janji akan di jejak balas yerp... Sebab aku utamakan yang komen blog aku untuk di jejak balas... 



30 Cent ~ Serasi Bersama


Kebelakangan ni aku asyik dengar lagu ni jer berulang kali... Nak kata sedap, boleh lahh... Nak kata layan boleh lahh... Jadi aku nak share gak lagu ni kat sini.. Supaya kita sama2 boleh dengar.... Yang vokalis tu kan  mula2 aku tgk ade nampak macam iras2 Hazwan Hairy pon ade.. Haha... sikit je lah... Jangan nak perasan sangat yer Hazwan Hairy.. Hahahaha <--gelak evil... Layannn...

~KORN~

32 ulasan:

  1. Hyeppp korn yg encem :p hehehehe..
    Busy sgt eh smpai xde entry.. Xpe, hang dah femes. Ada je org dtg jenguk sini :)

    BalasPadam
  2. hamboii nampak seja rupa korn ni garang , rupanya dengar lagu mendayu dayu juga. haha . ada lah sikit rupa vokalis dia macam hairy.

    BalasPadam
  3. agak gigih sbb aku dgr lagu ni smpai habes.

    weyh, aku respek kat ibu tunggal yg jage anak2. tp aku lebih respek kat bapa tunggal yg jge anak2. cth, my dad lah. huhu. :)

    BalasPadam
  4. emm, best jugak..xpe, nanti free tulis la entri

    BalasPadam
  5. pagi senin korn (^___^)
    lagu ni agak best.. 1st time dgr, terasa kuno la pulak,,hehe

    BalasPadam
  6. hai korn..lama gak tak jenguk korn..tp sebab korn x update..hehe

    BalasPadam
  7. hahahahahhaha! akhirnya kau kenakan aku juga ea..haha...sikit pn xsma lah weh >_<

    btw selamat kembali! ko beli lappy pe weh?

    BalasPadam
  8. buat autopublish bro..huhu
    sama r cam aku..sape yg komen blog aku, konpem aku balas balik..pastu baru aku blogwalking..kalo rajin r..hahah

    BalasPadam
  9. Lagu ni pasal relationship anak ngan ayah ke? Tgk video klip dea paham camtu. Hehehe. Btw, first tyme kut tgk klip ni. Nama band ni pun baru kenal kali ni haa :D

    BalasPadam
  10. 17 hb dah hari ni ek aku x ingat dah tarikh sebab gaji + bonus dah masuk jumaat lepas haha

    BalasPadam
  11. 1st time dgr lagu ni.. not bad..

    BalasPadam
  12. nak dengar tenet cam siput la pulak

    BalasPadam
  13. hehe patut lah cm senyap sket skrg

    BalasPadam
  14. suka lagu ni wpon 1st time dgr... aku tau korn... ni jiwa ko kan... ko ada masalah kan... sabar je...

    BalasPadam
  15. Haha..jhat ye ko..skali imbas mmg macam Hairy pun..tgok 2 3 kli mcam ko plak.. eh ? hahaha


    BalasPadam
  16. jom join http://www.bakul2011.com/2012/12/segment-pencarian-bloglist-2013_16.html

    jdikan blog awk kunjangan rakan2 blogger ikaa :)

    BalasPadam
  17. serasi bersama siapa dik korn? :P teringat kat budak baju biru tu ke? haha..

    BalasPadam
  18. korn... oo korn... *saje mmnggil nmamu..eh?

    BalasPadam
  19. alamak..blum pnah dgr lagu ni..nmpak cgt ketinggalan..hakhak..kna dgr ni ..hehe ..

    BalasPadam
  20. selamat kembali menghupdate ya korn...hihi... camana ngn result temuduga bila akan keluar korn?

    BalasPadam
  21. haha xpsl2 naik nama Hazwan plak disitu...^o^

    BalasPadam
  22. selamat kembali bro..not bad la lagu tu, layan..

    BalasPadam
  23. aku pun dah jarang update entri sekarang.. apa nak jadi dengan aku ni tak tau.hahahaha..apa2pun, selamat kembali abam korn..hehehe

    BalasPadam
  24. okeyh , roger , saingan yang hebat kat sini :P

    BalasPadam
  25. gua rasa lgu tu cam ngam ngan jiwa gua sekarang ni... ewahhhhh..

    hai korn! salam kenal!

    BalasPadam
  26. dah femes tinggal blog lama2 pun takpe . hehe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...