HANIF IDRUS GIVEAWAY 2013 SEGMEN

Hype...

Untuk pertama kali di tahun baru aku nak support blog Kawan Maya aku ni... Siapa lagi kalau bukan Hanif Idrus.. aku da kenal Abg Hanif Idrus ni agak lama lah, tapi masih belum berkesempatan untuk bersemuka secara depan2.. Harap2 suatu hari nanti InsyaAllah...



Okei aku nak jemput semua follower aku semua join Giveaway Abg Hanif ni.. Dan aku rase syarat2 yang di kenakan pon tak lah susah mane.. Simple sajer.. Untung2 boleh dapat key-chain limited edition dari beliau.. Bukan satu, bukan dua, malah tiga yang akan anda peroleh jika ade rezki.. untung kan.. Jadi jom lah reramai kita meriah kan giveaway Abang Hanif ni.. Sila klick link di bawah ni atau klick jer banner kat atas ni untuk lebih lanjut :



Jadi demi memenuhi syarat, aku nak tag Sailormoon dan SailorJupiter ni supaya join.. Yang tak ditag pon boleh jugak join.. Harap maklum... 

~KORN~


Pssttt....!!!!! Banyak nye segmen member2 yang tak sepat nak join.. Harap bersabar..

60 ulasan:

  1. aku xreti nak join ape2 segmen. aku rasa mcm malu je je nak join. entah bila nak terbuka hati.

    sgt tidak supportive kan aku ni? hmm. sedih btol. :(

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen.. nak terjah blog beliau kejap

    BalasPadam
  3. hye cornflakes...hahahaha...........

    BalasPadam
  4. good luck bro.. dan... kalau ko nak menang, ko kena tgk video tutorial aku tu hari2..hahahaa

    BalasPadam
  5. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini. Pehhh...tak biasa tulis formal macam ini..hehehehhe.

    BalasPadam
  6. salam..join dari segmen yang sama...good luck..=)

    miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  7. Thanks korn, okey2 akak pun tengah dalam proses karang entri ni =)
    Gudluck & all the best to u..
    Sailor Jupiter?? hahaha, terasa seksinya diri ni.

    BalasPadam
  8. lupa, akak pun ada tag korn utk giveaway mialiana.com. sorry last minit penyertaan & last minit tag..

    BalasPadam
  9. ok pasni nk g trjah sat..heee
    gud luck jgk en.korn..! ^_^

    BalasPadam
  10. dari segmen yg sama , done follow, folloe me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  11. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  12. support sesame blogger nih. bagus !

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  14. ehem ehem, aku nak cakap yg bila aku guna mozzillllla takboleh bukak still ada malware, guna chrome orait je, mungkin sbb kat mozi aku pakai internet security blablabla.

    jadi? haaaaa

    BalasPadam
  15. gudluck kokon....nnti aku join!

    BalasPadam
  16. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  17. hehehe , gud luck ek , sambil komen sambil menjenguk ruang tok komentar , hehehe , kecik nye name den :P

    tah rank yang keberapa tuh , hehehe

    BalasPadam
  18. Salam, ronda-ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
    Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

    BalasPadam
  19. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  20. gudluck brader korn.. suka datang lepak sini even sy newbie..:) teruskan menghapdate tau..:)

    BalasPadam
  21. blogwalking dari segmen yang same.! =)

    Gud luck ya en. jagung a.k.a korn...

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  22. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    BalasPadam
  23. lepas ni akan leeza selalu terjah sini..... :-)
    peace... chaiyok2..

    BalasPadam
  24. Bw dari GA sama..goodluck..
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  25. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  26. salam.. jalan2 sini :)
    dari giveaway yg sma...

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  27. takde masa nak join laaa.. tapi teringin giler nak join..tolong wakilkan pehliss....hadiah bahgi dua ek...

    BalasPadam
  28. nie boleh menang nie...byk komen....chaiyok2

    BalasPadam
  29. heheh..dh lme xjoin bnda2 ni..

    BalasPadam
  30. Ramai penyokong ni hehehe tahniah tak sempat nak join lagi Insyallah..

    BalasPadam
  31. Good luck Korn.. ^_^ "tuah" memang selalu menyebelahi KORN, sbb dia selalu menang contest... wa doakan TOM WELLING wa ni, menang dan sangkut dgn giveaway yg abam Hanif Idrus buat puh! puh! puh! kasi jampi biar KORN menang... ha ha ha

    p/s: bila nak adakan sesi ngompat dgn wa ni KORN eh... ^_^

    BalasPadam
  32. apa benda ni giveaway ni? hmm.. apa2pun gudluck bro!!!

    BalasPadam
  33. good luck :)

    dr segmen sma.
    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  34. selamat bersegmen n gud luck... ^_^

    BalasPadam
  35. dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck, korn... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  37. follow u dari segmen yg sama

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  38. dari segmen yg sama. follow kamu

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  39. good luck
    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  40. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  41. salam,,, saya dari segmen yang sama.
    jom follow dan komen kat blog saya...


    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  42. salam blogger... datang dari http://www.mksyahir.com/

    BalasPadam
  43. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    BalasPadam
  44. Follow awak,dari segmen yang sama

    BalasPadam
  45. dari segmen yg sama :) http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  46. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  47. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    jom datang komen blog akk

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html TQ

    BalasPadam
  48. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  49. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    BalasPadam
  50. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    BalasPadam
  51. salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..and thanks ya sudi ziarah blog santai..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...