TOP 10 BEST BLOG 2012 by MR KORN

Hype...

Untuk pertama kali aku nak share dengan semua blog-blog yang sangat memberi kesan dan menarik perhatian aku sepanjang 2012 ni.. Sebenarnya blog-blog ni mempunyai tarikan tersendiri dan blog-blog ni juga mempunyai identiti tersendiri dalam penyampaian blog.


1. My Words  

2. Boni Kacak 

3. Hanif Idrus 

4. SaraRose Dot My 

5. AfzalSukaSuki 

6. Diari Si Froggie 

7. ZyraRoxx 

8. Edy Fee 

9. Tirah Zairi 

10.  Menulis Menconteng


Sebenarnya banyak lagi blog-blog yang best.. Tapi aku senaraikan top10 jer untuk tahun 2012 yang berjaya menarik minat aku. Kepada yang xde senarai kat atas jangan merajuk ngan aku plak.. Aku melawat semua blog yang datang komen kat blog aku.. Dont worry.. Sayang kamu semua... As friends.. As a big family in bloggers.. 

~KORN~

46 ulasan:

  1. Merajuk sambil lagi 4x400 meter eh.. ha ha ha ^_^

    BalasPadam
  2. teeet. sadis sadis bah. blog aku ta tersenarai. ni nak kene wat kontroversi panas ni. hahaha. :D *ayat sentap suruh pujuk -,-

    BalasPadam
  3. wahh!! hanif idrus dengan zyraroxx ada!! huhu

    BalasPadam
  4. Nama aku takde dlm list, nk merajuk la gini Korn. blog aku takbest eh? hahaha. bole plak kan tny gitu. takde r, gurau je la. *peace*

    BalasPadam
  5. aku bce blog razik tu. aku rase dia style and cool. lembut je bahasa dia. owhh melting! ngeee~~*bajet mcm penah jumpe depan2*

    BalasPadam
  6. dapat top 10.. terharunya en.korn..Tq banyak2.. blog en.korn pun best gak..
    =)

    BalasPadam
  7. nama pun dia model,haruslah kene tinggi. aku ni da memang takleh dikawal. da memang rendah..tuhan jadikan aku special :)

    BalasPadam
  8. boleh try jengok2 blog diorang ni

    BalasPadam
  9. haha xmajuk pon.....
    agak dah org tu mesti ade..hehe
    ade sepruh dari list tu yg yaya stju jgk.... ^_^

    BalasPadam
  10. nak merajuk jgkkkkk korn kata blog kita tak best!!!

    (xde dlm top 10 mkna tak best la tuh kan kan kan kan)

    BalasPadam
  11. wooooooooooo aku tercalon./...terima kasih bro promote my blog.hehehehhe sangat hargai

    BalasPadam
  12. wah..best..!!!blog korn dah sihat ke??hehe

    BalasPadam
  13. ko ni kan.. ada je benda yang nak buat aku terharu. meh sini nak cium pipi kiri kanan. hahahaha..

    apa2pun, terima kasih bro. tak tau nak nyatakan macam mana, tapi aku sedang kembang buntut sangat ni. terima kasih sahabat :)

    BalasPadam
  14. hehehehhe..nama aku ada ler...
    aku sayang kau.....hahahhahahahaah

    BalasPadam
  15. nih yang CP nak buat demonstrasi nih ! hehehehe :P

    BalasPadam
  16. setuju sangat.. blog mereka memang terbaik !!

    BalasPadam
  17. ko baca blog aku sebab ada gambar ko kat header je kan?kan?

    ko jngan nak membongak :D

    hahaha nway trimas.

    tunggu entry balas :D

    BalasPadam
  18. tahniah buat yg terpilih...tok ketuat..... m bro hanif..... bro boni..... korang memang terbaik!!!!

    BalasPadam
  19. nak join merajuk juga lah... -_-
    mereka2 yang tersenarai betul2 mencuit hati korn... :)

    BalasPadam
  20. Hey, baru sempat nak blog walking sebab cuti semester hehehe....

    wah, blog aku tak tersenarai hehe tak apa boleh cube lagi nanti hehehehe

    BalasPadam
  21. angka x penting!
    semua blog best di atas...

    BalasPadam
  22. 1 dengan 2 best


    stat y bawak aku jarang bace or xpenah bace *kecuali afjal nye blog

    BalasPadam
  23. wah..guwa nampk ada stu blog tuh yg guwa mmg x sangka masuk top 10...ehehehe.. :P

    anywy, mmg aku pon suka blog2 diorg ni... termasuk blog ko skali

    BalasPadam
  24. tunggu masa je ni nak masuk bloglist orang tu~

    BalasPadam
  25. terujanya saya kerana berada disenarai yang ke 11..

    BalasPadam
  26. ada yang tak pernah masuk lagi. kena gi terjah jap..

    BalasPadam
  27. Blog hanif dan si froggie tu mmg di list saya, so nk kena lawatlah yg tersenarai tu ye. Untuk Ilmu.:)

    BalasPadam
  28. mn shout ko korn?ak nk bls komen pun susah..hahah...statment kau pasal nnasi tuh..haha

    BalasPadam
  29. tahniah buat mereka semua...alah x merajuk ponnggggg....hihi...

    BalasPadam
  30. tahun baru ni belum sempat masuk blog abg Hanif tu. nanti mlwt beliau la :)

    BalasPadam
  31. aku setuju ngn ko bro... blog kat atas semua superb.. :)

    BalasPadam
  32. merajuk dah dgn korn, skg dtg nak merujuk kembali =) kehkehkeh.. Yeah, plg wa rasa terkesan ialah yg nombor satu atas sekali tu. Tiap kali baca mesti tergelak & tersenyum sendiri & mula la buat imaginasi sendiri.. Tahniah kepada mereka yg jadi pilihan hati boifrend wa ni. ehh? :)

    BalasPadam
  33. pergh.. hebat2..harap2 lepas ni ko wat list pompuan santekk pilihan KOrn plak ea.hehehe

    BalasPadam
  34. menarik gak ni utk kenal blog2 yang mas tak kenal lagi..

    BalasPadam
  35. haha.. blog2 diaorang ni memang best pun :-)

    BalasPadam
  36. awwww, hik hik hik, terseeeeentuh hati (mcm upinipin) macheh korn :')

    BalasPadam
  37. nampaknya lepas ni kena gigih melawat korn. kakakaak

    BalasPadam
  38. salam korn. tq bro. sori aku lmbt ke sini. tak pasan. td tgk stat baru pasan bro. tq bro. :')

    BalasPadam
  39. tirah pon ade....segannyeeee....skrng xupdate dah...sobsss

    BalasPadam
  40. kenapa blog aku ada? adesss...takde la top mana..jap2 aku kesat air mata...haha..tq bro...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...