ESAH DAN ANAK NYA YANG PEMALAS

Hype...

Tadik aku usha side bar aku, aku tgk Arkib Bersejarah aku tu, hanya ada 8 entry jer... Oh tidak..!! Sangat malas nak hupdate... Ni aku x tau nak tulis ape, So hentam jer tajuk  Esah daN Anaknya Yang Pemalas... Serius aku xde idea pasal ape nak tulis ni... Tapi alang2 korang da datang blog aku, aku cter la sikit Kak Esah ni yer..

Satu pagi ni, Kak Esah ni bangun lambat.... Ape lagi.. kelam kabot la Esah... Anak die lak pemalas.. Nama anak die Mail... Mail ni dah la pemalas... korek idung pon suruh mak die korekkan.. Mak die tu Esah lah... Anak Esah ni Mail... Mail ni ade Mak, nama nya Esah.... Esah ngan Mail ni anak beranak lah...

Ape kne mengena ultraman ni? Sibuk jer... pi lawan kat tempat lain...
Esah bertekad nak suruh anak nya Mail jual kueh... Mail nak jual kueh? jangan harap lah... Nak korek hidung pon suruh mak die korekkan... Mak Mail ni Esah lah... ish aku da cakap bape kali dah kan Mak Mail ni Esah.. xkan x paham2 lagi...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
MORAL OF THE STORY : JANGANLAH JADI MACAM MAIL.. SAYANGI IBU ANDA..

Sekian sajer entry aku. Terima Kaseh. Huarghhh... Aku sebenarnya xde point nak tulis entry... Saje buat2 rajin buat entry melalut ni... Maaf yer..

~KORN~

25 ulasan:

  1. sape yg malas sebenarnya ni hehehe

    BalasPadam
  2. pening baca entri ni..haha..best juga ..berfikir diluar kotak

    BalasPadam
  3. Kiranya Esah tu mak kepada Mail laa eyh? Kiranya Mail tu anak kepada Esah ke? Eh ehh?

    Err kiranya Esah dengan Mail tu anak beranak ke? Err err Esah tu kiranya sape tadi? Adeh, konfius laa.

    Haha!

    BalasPadam
  4. Mak Mail,Esah,Mail lagi aku pening weyh,haha

    BalasPadam
  5. co ot betul lah korn nii...hahahaah XD

    BalasPadam
  6. hakhakhakhak.. ase macam nak suh je mail tu korekkan hidung ko plak..hahaha..adoi..

    BalasPadam
  7. adoiiiih..pemalas beno tu tahap kronik dah..sian mak mail kene sabar dengan mail,anak kepada esah iaitu mak mail..eh eh terikut ikut lah ke confuse an esah dan mail..haha

    BalasPadam
  8. ye aku tau esah tu mak kpd mail, mail plak anak esah..esah ialah ibu kepada mail dan isteri kepada bapak mail, bapak mail mempunyai isteri bernama esah dan anak bernama mail...
    ha amacam, best xpenerangn aku..

    BalasPadam
  9. hahahah.. sadis tgok keadaan korn ni. haha

    BalasPadam
  10. comfiuslah.. mail tue korn ke? mcm same je tahap malas die.hahaha :) kidding!

    BalasPadam
  11. pinjam entry korn. sebab gua pun takdo idea ni
    :(

    BalasPadam
  12. mcm kembar je ko dgn mail

    BalasPadam
  13. Ni tahap beku habis-habis ni...kekkekee

    BalasPadam
  14. bapak malas mail tu...korek idung pun malas...ahaha

    BalasPadam
  15. # Cik Kartun #

    rindu... ahakz.
    smpaikan salam kejauhan pada GBS

    BalasPadam
  16. hahahahahah.......ketuk pala 2-3x ni....try to sync contents hhahah

    BalasPadam
  17. mail tuh a.k.a korn ke?
    susah payah mas berkerut2 dahi nak faham entry n tahu kesudahan nya..haiyakk..terkene eden.

    BalasPadam
  18. hahaha...anda ke mail tu? hehehe :P
    ye...esah mak mail kan? kah kah kah...lawak entri ni.. ^_^

    BalasPadam
  19. walaubagaimana pun part 2 bg wa best..hehee..penat gelak ooo..

    BalasPadam
  20. hahaha . poning baca entri nyh . hihihi :p

    BalasPadam
  21. hahha sungguh kurang sopan mail menyuruh emaknya mengorek hidung nya , nsib baik si emak agak bijaksana dan mngorek menggunakan sermpang tanah (garfu versi xxl) hahah sumber: kamus korn hahah

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...