CIK KARTUN NETWORK

Hype...

~aku tulis entry ni sambil makan limau raya cina hari 2 yg aku jumpa dalam peti ais opis aku~
CIK KARTUN..? Amende 2.. ? Kartun ape plak korn nak story ni? Spongebob ke..? Usop Sontorian ke..? Sailormoon ke? Opss.. bukan bukan bukan...sambil geleng kpala.....


Simple intro.. Cik Kartun ni adelah seorang blogger... Simple kan?? sambil tangan di dada, muka keatas.. Hahaha... Okeyh... Meh sini Korn kenalkan empunyer diri Cik Kartun ni... Short form name die ni CK... Lebih senang dan cepat kalo nak naip kalo nama CK.. Ye kan....


Apesal eh nama die CK? Punya la banyak nama lain yang sedap nama CK jugak yg di suka  nye... Katanya, name glemer die... Persoalan nyer, glamour ke...? sambil tangan di dada muka keatas lagi.. Haha.. Juz kidding k.. Jgn marah ye CK... Name Cik Kartun ni sebab perangai CK yang serupa macam kartun... CK ni kelamkabot sket org nyer... dan bila die marah kan, xde sape nak takut termasuk laa adik die 2.. kui kui kui...

header CK yang bling bling bling
CK ni dah start blogging sejak OKTOBER 2009 lagik... Setalah di kira2 dah lebih dua tahun jugak... Tapi x lama pastu die xdapek nak trus kan blogging ni sebab die lupa password.... makan semut banyak kot... Kendian, mungkin die dapat mimpi basah, die ingt kembali password die, die dapat la berblogging smula blog die... Lebih kurg stahun gak la blog die sepi...


Agak2 kan nape CK ni suke berblogging..? Ape? nak cari jodoh..? oh tidakkk.... Tidak sama skali... Sebenarnya CK ni suka membebel... pot pet pot pet... So die gunakan medan blogging ni sbg salah satu untuk lepaskan bebelan nya 2...(btul ker word bebelan 2, mcm xpernah ade je).. 


Jika 22 tahun lepas, Pada saat ni ibu kepada CK ni sedang tunggu hari jer untuk kelahiran CK ni.. Sebab CK lahir pada 17 MAC 1990...korn dgn CK ni sebaya okeyh... Eh..? 17 Mac tarikh gathering kan..? Wallamak... Baik CK pergi gathering 2, untung2 boleh mandi tepung.. Kih kih...


Haisshhh.... Tulis da byk mcm karangan SPM tp name die x kuar lagik... Okeyh sabar2 yer.... Cik Kartun ni pun ade gak name btul die... Nurul Aisyah Arafin... Alaaa... Sweet nyer nama die mcm org nyer jugak kan kan kan.....

Okeyh ape lagik... jom ar kite reramai masuk ke blog Cik Kartun nie....


#This segmen brought to U by GBS... Geng Blogger Sengal...

23 ulasan:

  1. oke lepas nie nak ngorat CK lah...hehe

    BalasPadam
  2. haha CK kelam kabut ye?alahai kelam kabut pun tak kisah janji happening :) tahniah Korn :)

    BalasPadam
  3. CK sama lah kita..suka mmbebel :)
    jnji puas lps mmbebel...haha..okbai.. :)


    *terbaik entri korn :)

    BalasPadam
  4. la nurul aisyah nama budak CK ni ..baru tau tq korn

    BalasPadam
  5. NAL nak serang blog CK sampai lebam..

    BalasPadam
  6. haha yeke suke membebel CK nie? dulu kawan sekolah emy pon ade name CK :)

    BalasPadam
  7. haha yeke suke membebel CK nie? dulu kawan sekolah emy pon ade name CK :)

    BalasPadam
  8. harap harap korn ada jodoh dengan CK. amin. hahahaha

    BalasPadam
  9. 17 ni ghatering ape ??
    Nak joinnnn ! Hihi .

    P/s : Cik Kartun ni peramah orang nyee ;)

    BalasPadam
  10. owh ghatering ..ngeeeeeeeee

    BalasPadam
  11. oit2... jgn nak membazir tepung2 bagai..
    wat cokodok lagi sodap...campur jagung.. perhh pernah try???? :D

    BalasPadam
  12. hye CK, hye En Korn ! selamat berkenalan.. ^^

    BalasPadam
  13. bro turun show sp tak aritu?

    BalasPadam
  14. CIK KARTUN comey je nama dia kan.. hehe. Comey cm orangnya. kalau dengar nama KORN pulak rasa lapar je :P

    BalasPadam
  15. kira Lala muda dari korang :D

    BalasPadam
  16. haha..da org doakan ck gn korn..fuh..sy nk jd org 1st thu klu btoi2 jdi..tak kira..keh2

    BalasPadam
  17. ouh, cik kartun ngan korn, beh boh beh boh

    BalasPadam
  18. cik kartun= aisyah
    ehh. letak cik aisyah je la. baru sweet gittew. hahaa

    BalasPadam
  19. ada no talifon dia?hihihihi

    BalasPadam
  20. oh..kenal CK ni...sbb belajar kat tempat yg sama..heee~

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...