1st GATHERING GENG BLOGGER SENGAL

Hype..
Entry ni terbuat panjang lak. sila baca laju sikit.

Sebelum Entry jadik basi, aku pon nak gak hapdate pesal event gathering GBS nie... Aku da setting xmau pergi gathering ni pada mulanya sebab clash dengan jadual opis. Aku sepatut nye kena wakil bos aku ke event kat opis aku tu. At last nafsu untuk pergi Gathering lagi membuak2.. At last event yang sepatut nyer aku ke ofice aku, aku cancel dengan alasan yang x munasabah langsung.. Muahaha...

Yeyyy.. Akhirnya sampai gak aku ke kL... Aku rase aku sampai kL sentral pada masa di tetapkan... Tapi mereka yang kat situ mcm tunggu aku jer... So aku buat muka x bersalah  sebab mereka xkan marah aku, sebab 1st time knal kan... Ahahaha...

Sesampai kami kat Time Square ingat kami group kami lambat. Rupanya antara yang terawal jugakss... Sebab ade lg yang lambat... Sementara nak nunggu dorg, ape lagi, gossip2 kak kiah, mak melah, cik tipah semua kuar.. Ahaha... Aku join spatah dua jer... Kih kih kih... Huh... ??


Kul 2 lebeh bru start main bowling... Event baru bermula dengan rancak nya even tak cukup ahli... Argh.. pedulik kan, lame da nunggu, belambak da ngumpat tadik, mase main plak... Sume hebat2 kot maen bowling... Aku jer yang terhegeh2 baling masuk longkang... Aku ni jarang main bowling... Tp beshhh.. Menang gak.. Ahaha...


Then sebelum event berakhir, pi la Foodcourt utk endingkan event, tgh best2 rancak event berjalan, datang sorg mak Guard ke sape ntah yang ensem tu tgur kitorg... Haish.. Haishh Haish... Aku rase Mak Guard ni jelez tau ngan kiteww... Alaa Mak Guard, xmo arr jeless2, Kalo nak join kitorg cakap arrr... Jom ke GENG BLOGGER SENGAL... Mak Guard pon di alu2 kan... Kan kan kan...

Muka2 yang kne marah ngan Mak Guard.. Nampak tu Adila dah tarik lengan nak bagi  Penumbuk kat MakGuard, tau pon Takot Mak Guard tu... Grrrrr...

Bagai jatuh di timpa menara KLCC, kitorg membawa diri ke Tingkat 4... Perghhh, makan Kepsi bersaksikan menara KLCC tu... Kalo x caya tny ar KLCC, die nampak kitorg mkn Kepsi... Ahaha... Nyesal x bawak tupperware, kalo x boleh gak tapau...

Nabil : cookies ko buat tu sedapp... Aku mkn byk... psstt.. jgn gtau org tau ak mkn byk cookies ko.. Ahaha...
Asma Liyana : Puding tu aku suka... Xtau pesal pe aku suka, tapi aku memang suka... Full Stop..


Sesi Tukar hadiah... HAdiah yang aku beli dapek kat Hazira Alias... Comel... Aku sayang nak kasi... Tapi kalo nak kasi org, bagi la ape yg kita sayang kan..? Ok Hazira Alias, aku ikhlas kasi kat ang.. =)
Dan aku dapat hadiah dari Shima... Auww.. Jam loceng... Nanti aku bangun pagi, satu rumah aku boleh dengar bunyi jam loceng tu.. Ahaha... Thanks Shimaa...
From ME to Hazira Alias.
Thankss Shima hadiah tu 
Ni laa adiah dalam kotak tu.. Jam Kringgggg...!!

Weyhh.. korang nak tau tak... Ade beberapa perkara tentang blogger yang aku tak jangkakan langsung... Ni antaranya :

1. Tok Ketua NorAfzal ~ Memang lah aku x pernah jumpa die ni. Aku cuma tgk die nie kat blog die jer... Gmbar sengal die tu lah, yang mana lagikkan... Then bila bersua muka jer, Fuhhh.. Jambu kot orang nyer.... Serius aku x tipu.. Memang meleset tanggapan aku kat Tok Ketua ni..

2. Man Kete ~ Sebelum ni ak anggap ManKete ni org nyer jenis biasa2 jer... Then sesampai jer die kat situ, ramai tertny2 sape tu? Man Kete ke? Arghhh.. sume xcaya... Aku pun samar2 nak caya yang itu ManKete....Then Lepas die knalkan diri, baru la konfem seratus peratus ManKete...

3. Syahiroo Ahmad~ Blogger ni mula2 aku wat Donno je sebab x bape nak knal kan... Then bila die knalkan diri, aku x bpe dgr, dan angguk sajer la ape die cakap.. Dan aku masih xknal.. Then Aku tny ZiraRoxx, dan katanya dialah Syahiroo Ahmad....What..? Aku ingatkan selama ni Syahiroo Ahmad yang aku tgur kat GBS ni pempuan... Ok full stop.. Ahahaha... Maaf Syahiroo....

Cenderahati GBS. Yang dalam cawan tu aku xtau mende.

Habis jer Event, Aku balik bersama2 dengan ZyraRoxx, Adieb, dan Penyu... Ape yang aku x paham, dalam tren nak balik Si ZyraRoxx x abis2 gelak dengan keletah Penyu dan jugak suara sengau orang yang kasitau Location tren sampai (Ade term btul untuk org ni x?).... Ahaha.. serius klako suare sengau tu...

Fuhhh badan pon penat.. Kaki pon letih... Ingat kan balik jer nak tidur lah konon... Jumpa plak membe lame, lepak lagik sampai kul 3 pagik....  Aiyokkk... Sesampai jer umah letak kpala je atas bantal, trus lelap... Hari Ahad sempat la jejalan jap kat Sunway Pyramid.. Nnti aku update la entry kat Sunway Pyramid... xde pe yg menarik pon kat sane....

Kul 8, aku gerak nek bas ke Penang... Fuhhh.. Kul 2 pagi bru sampai Umah... Penat... BAru la sempat bukak facebook jap... BAru la tau perkembangan terbaru kat GBS tu... tdo pon lambat malam tu, bangun nak gi keje pon lambat..Celik2 mata dah kul 9... Tarik towel trus masuk bilik air.. Ahaha...  Masuk opis pon lambat... Kul 10... 1st time lambat g opis... Aku kasi alasan pi pejabat pos sebab nak pos barang... Full Stop..

~JOM LAYAN PICT KAT BAWAH NIE~

Jejaka terhangat di Times Square pada hari ini. 
Heppy Besday CK.
+ Syahiroo + Tirah
Wif Adilla Saddam
Afzal + Aku + Penyu ~ BebyZyraRoxx
We're from Uthagha
Wif Nad Zher Ree
Bersaksikan Menara KL, aku ngan Penyu yang tersesat kat Times Square
Thankss All of You
Haa.. Semua ada gambar aku kan.. Hahha.. Dah ni blog aku, mesti ar pict aku jer penuh.. Ahaha... Okeyh mane yang terkurang terlebih terkasar bahasa tersilap kata-kata aku mohon maaf yer... Hepy knal korang semua.... Even bru knal, tp da mcm knal sblum2 nie... 


All pictures aku copy from GBS




~KORN~

39 ulasan:

  1. terbaik!!!
    jauh dtg..xsngka..terharu org jauh snggup dtg.. :)

    BalasPadam
  2. terbaik korn...terbaik..aku nak mug tuuuuuu

    BalasPadam
  3. kahkahkah suka puding aku...
    bagusssss :)

    BalasPadam
  4. CK bukan yg pertama komen..!
    ciss.. tunggu sat baru nak menaip smbungn hahaha bace2.. :p

    BalasPadam
  5. oh bestnye bestnye!jeles3..haha

    BalasPadam
  6. terbaekk la korn.... hehe
    best kan gath haritu. ;)

    BalasPadam
  7. terbaik!hazira alias 2 schoolmate mawa..huhu

    BalasPadam
  8. waaaaaaaa....best ja... ^__^ untung la kan


    # sambung nangis belakang pintu sambil mkn McD...erkk...=.=''

    BalasPadam
  9. auww auwww gambar kita bersaksikan twin tower la abg korn :) kehkeh

    BalasPadam
  10. patutnya backlink nama gua kat blog gua ! hahahaha

    BalasPadam
  11. seriusly saya jelessssssss !

    BalasPadam
  12. nur pun bru taw la syahiroo tu laki..err..len benor muka yer

    BalasPadam
  13. Dpt tahu lepas event hrmmmmmm ;(

    BalasPadam
  14. weyhhhh....gmbr aku separuh....hahahaa

    BalasPadam
  15. wah..best nyer..tapi tengok you all tak sengal pun..hehe

    BalasPadam
  16. sama2 =) simpan leklok ye jam tu..pky smpy jahanam.. =p tgk entry aq de tlis cmne sush pyhnye aq nk balot hadiah tu..huhu.. mehtanyehatisaye@blogspot.com

    BalasPadam
  17. sumpah jeles ! nape la Lala x ikut :(

    BalasPadam
  18. rugi terlepas event best ni...huhu~

    BalasPadam
  19. perghh..memang best..terbaik..

    BalasPadam
  20. wahhh ada ker org utagha yg pi sana...huhu cik tak tau pun tidak leh ikut skali hehe... (~_~)


    seronoknya tgk gambar2 tue...jeles nak jugakk selit celah2 tue...hahaha

    BalasPadam
  21. jauhnyaaaa datang...den melaka rumah dekat selang beberapa daerah je dgn adila saddam x dapat nak join..

    BalasPadam
  22. kahkahkah ko manganjing aku ke hape korn??tak habis2 ngan jambu ko hahaha :D

    BalasPadam
  23. bhahahhahakk! aku still gelak lagi pasal dlm train tu wesss, demm demmmm =))

    BalasPadam
  24. wuaaaa... apsal x tau ni...

    camne nk daftr masok geng blogger sengal ek..

    jeles lak xpenah2 pon gathering. huhu

    BalasPadam
  25. mana leh beli mug tu eyh...NAK NAK NAKKKKK!!!!! pleaseee tuan umah respon soklan aku niii!!!

    BalasPadam
  26. entry lain & lebih detail..best2.

    BalasPadam
  27. len kali ajak emy jadi vvip tau tau! haha

    BalasPadam
  28. sama mcm wa komen geng GBS yg lain

    wa jeles lah hadoi , huh ^^

    BalasPadam
  29. ni kalo bos hang baca ni, agak2 kena potong gaji x? hahaha...

    BalasPadam
  30. x ajak ABG pun kan? sedey r camneh!!! T-T

    BalasPadam
  31. sampai ke sudah ku jeles tengok gambar2 GBS bergabung ni..aiseh..kalau tak dah berjumpe ye kita semua..

    BalasPadam
  32. halamak korn.. aku tertinggal la entri2 kau.. :D

    masa amat mencumburi aku untuk berblogging!!

    Wehh.. nanti mai kl lagi kita lawan bowling lagi. kali ni lebih serius. haha suh si afzal wat tornement skali..

    BalasPadam
  33. xmo tengok!! jeles giler tak dapat join hari tu..huhuhu

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...