SEGMEN 'PADA PENDAPAT SAYA'

Hype...

Tertarik ngan satu segmen nie. Pada pendapat saya.. So Nak gak la jawab kan. ade segmen ni ade 2 soalan. Satu untuk lelaki dan satu lagi untuk perempuan.

 Soalan untuk Lelaki :

Kenapa Lelaki Suka Perempuan Manja?

Jawapan.

1. Manja sendiri da menunjukkan keperibadian wanita. So dari situ kita nmpak sifat peribadi perempuan tersebut dan kelembutan perempuan itu. Ye lah, xkan la nak suka kat perempuan ganas?? Mak sy ade ckp, kalo nak cari perempuan 2, cari la yg sedap mate memandang,.. So boley paham kot...

2. Sebab sifat semulajadi lelaki yang sukakan kemanjaan seseorg perempuan itu boleh menjadikan hubungan   2 bertambah romantik dan sweet gitu. Cam cter Im not single 2, walo pon mula2 Lisa 2 nmpak garang tp die 2 manje kan, last2 berbaik.. kan sweettt... Aceceyh..

Hehehe.. this is juz my opinion...

~POPKORN~

11 ulasan:

  1. tak jumpa shoutbox! shout sini jerk la

    BalasPadam
  2. huhuk..sebab yang dikemukakan macam agak kukuh..tapi kalo terlebih manja tumacam mana pulak ek?

    BalasPadam
  3. Farzlyna : Shoutbox xder la.. huhu.. Chatbox jer ade. okeyh..

    3no : Kalo terlebih manja 2 it caled Gewdix.. haha

    BalasPadam
  4. terima kasih sbb join, :)

    BalasPadam
  5. terasa . arda garang if dgn bf .
    tapi dgn kwn2 manje :) hihihi

    BalasPadam
  6. Opieneon : No hal lah...
    Arda : hehe.. garang sgt ke?.. huhu

    BalasPadam
  7. bak lagu fynn jamal,aku punya manja kau saja boleh rasa,hehe

    BalasPadam
  8. hehe biasalah tu laki tergoda la tu ngan manja pompuan :P

    BalasPadam
  9. dah masuk kan dalam bloglist, thanks sebab join, :)

    BalasPadam
  10. Ct Mawa : mesti ah.. I luv Lisa.. cheewah.. hehe nnt sy buat entry pesal sy n lisa ok.. hehe

    Si robot : Lagu ape 2 cik robot.. sy cam x pernah dgr je.. hehe

    Adwa : Laki x suke taw kalo pempuan telebih manje sampai masuk kategori gedixsss.... opss..

    Opieneon : thankjs to u too...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...