AKU BAHAGIA BILA KAU BAHAGIA

Hype

Aku Bahagia Bila Kau Bahagia... Ape yang aku terfikirkan sampai cam nie.. hermm... Ini lah ucapan yang aku kasi kat die smalam... Aku bukan lah yang terbaik untuk diri nya.. Mungkin Allah dah aturkan yang terbaik untuk kita dan kita sebagai hambaNya, hanya mampu berdoa dan berserah...
Semalam, aku sempat lah berborak dengan die sebab da agak lame x kontek die. Walaupun borak xsampai sejam, kire best la sembang dengan die.. Tanya khabar berita, perkembangan terkini, gelak2, dan lain2 lagi.. Happy lah jugak mase 2.. 

Then dalam dok gurau2 tu, cam ne lah leh plak sembang hati ke hati... (fell lebih la mase ni).. Perbualan dimulakan :

aku : ......................
die : .......................
aku : .....................
die : ....................

Haha xyah la aku nak cterkan kat sini. malu ar.. hehe... Tp last ape yang leh aku cakapkan kat die, "Aku Bahagia Bila Melihat Kau Bahagia".. Hurmm... Semoga org baru boleh membuat engkau bahagia lebih dari segala-galanya..
Dan selepas ini aku harap, kita akan terus berhubung sbg rakan selama2nya selagi jantung masih berdegup sehingga ke degupan terakhir...


~POPKORN~

16 ulasan:

  1. elokla mcm tu dr tgk masing2 menderita kan :)

    BalasPadam
  2. awdafarahin ~ yurp.. the best way nampak nye cam tu lah,,....

    BalasPadam
  3. nice =)
    tapi hamba sedikit tergeli hati dengan gambar last tu..jangan jadi semacam itu sudah la yer..

    BalasPadam
  4. herm... cume nk gambarkan situsi lbeh kurg cm 2. hehe

    BalasPadam
  5. AP - aceyhhhh...doakan jelaa yg terbaek tuk die tu..da xde jodoh nk bersama..mungkin ade hikmah sume nih...jodoh ko mungkin yg lebey baek tu pasni..insyaAllah..(ayat last tu mencuit hati...hahaha)

    BalasPadam
  6. aku pun harap yang kite akan terus berkawan..hahaha

    BalasPadam
  7. hehehehe... cik tikah rasa cik tikah taw apa perasaannya bila sembang-sembang tuh. mesti rasa bahagia je kan. hehe...

    BalasPadam
  8. AP ~ amin

    Ezzatie ~ hehe .. mekaseh. yerp. kita akan terus berkawan. aceceyh..

    Cik Tikah ~ perasaan mesti la best. sangat2

    BalasPadam
  9. adk bahagia bila tengok abg bahagia..ahaks..:)

    BalasPadam
  10. ada yang lebih baik utk ko korn =)

    BalasPadam
  11. bagusnya anda mengalah

    semoga ada yang lebih baik untuk anda :)

    BalasPadam
  12. xmau sedih-sedih ok..saya ada..heheh

    BalasPadam
  13. Pink : Harap2 cam tu lah...

    Nafisah : =) amin..

    Miza : okeyh miza... =)

    BalasPadam
  14. kalau ada jodoh tak kemana..Allah swt tak pernah ambik sesuatu atau seseorang yang kita ada/sayang tapi sebaliknya Allah swt menggantikan yang lebih baik..

    BalasPadam
  15. kadangkala pengorbanan tu perlu kan :) kita mst bahagia bila tgk org yg kita bahagia kan..berilah syg kita tu kat org yg syg kita je..yakin dgn qadaq n qadar..agpn Allah dh aturkn yg terbaik utk kita =)dun be sad okey.. :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...