NAK MASUK U KE TAK..??

Hype..

Hurm.. Ni yang buat aku pening nie.. Hari tu aku usha fb kawan aku, die post la UTHM ade kuarkan iklan utk intake bulan Feb 2012 rase nye. So aku buat donno je lah sebab ingat kan da malas nak blajar.. huhu.. X lama lepas 2, Pian (bukan nama sebenar) tanya pada aku, whether aku apply x utk UTHM 2?.. Jwpn yg aku kasik cam besa la... XNAK.. sbb aku da malas nak blajar..
Next bbrpa hari, Sudin (bukan nama sebenar) tny aku gak aku aply ke x UTHM tu?.. Herm.. jwpan yg same gak aku kasi.. xnak.. aduiii... Then ade lg yg tny, Peah,  Jemah, Munah (sume bukan nama sebenar) tny soalan sama, sampai aku da xtau nak jawab ape. huhu...

Da tu cm ne, da xberkemampuan nak sambung blajar... Lg pun hati da tertutupnak sambung blajar. Cukup la sampai diploma rase nye.. Dalam mase yg same, UITM pun ade gak kuar iklan utk next intake.. Herm... mcm ramai je membe aku yg nak sambung blajar....Takpe lah..
Tup2, tbe2 je malam tdik aku ter pk pesal sambung blajar nie. So aku mintak la pandangan abang aku sorg nie. Die pon kate ok jer kalu nak sambung blajar lg. Utk masa depan jugak. huhu..  Skrg terpulang pada aku nak apply ke x... hermmm.. Still thinking now.. 

hermm.. Nak apply pun da kusut.. kalo da dapat nnt lg kusut nak pk nak masuk ke tak... Kalo x apply da mmg konfirm x dapat. So xyah pk nak masuk ke x. huhuhu
~POPKORN~

12 ulasan:

  1. tengs komen :)
    btw masuk la belajar balik..skrg keje nak amik tahap diploma jek susah dah..just my opinion ok..terpulang la.. :D

    BalasPadam
  2. thankz ruby zaizi. i accept all the opinion.. dont worry.. now mmg cdg nak sambung lgik... nk kne pk sikit lg. hehe ;D

    BalasPadam
  3. lg pon time beljar nnt dpt duet ptptn.or jpa ke?boleh ronggeng xpyah keje,,hahaha..

    BalasPadam
  4. AP - aku rs elok ko smbg blajar kot..sbb ko pun muder lg..nanti bile da tue mcm aku..da rs liat nk smbg blajar beb..lgpun alam keje ngn blajar nih laen..dok uni nih kwn2 ramai sonok beb..smbg blajar insyaAllah ms depan ok..tp tu sume terpulang ah..kalo keinginan ko membuak2 nk kumpul harte skang...xley nk watpe ah...hehe

    BalasPadam
  5. ruby : duit ptptn 2 kne byr balik. bukan dapat rus huhu.. btw,ronggeng 2 ttp gak jadik ade wit ke x.. hehe

    AP : tua mude same je.. cuma nak n tak nak jer. huhu

    BalasPadam
  6. AP - bukan per...time muder nih laa sesuai nk smbg blajar..x byk komitmen nk pk..nanti bile da sampai ade anak bini..time tu plak da kene pk nk kene kumpul harta..so mesti lg kusut time tu nk pk smbg blajar...

    BalasPadam
  7. korn !!! meh2..mai uthm~ best tau !!! hahah :p

    BalasPadam
  8. pink dok blaja sane ke? huhuhu

    BalasPadam
  9. maceh komen. hurm masuk la belajar balik.
    sekarang suma kerja nak kena education tinggi. hee

    BalasPadam
  10. adoiyai korn~ selama ni ko xtau ke~ yg aku dok betape kat uthm da msuk thun3 dah~ UTHM best~ heeee

    BalasPadam
  11. meya lolipop : thanks sudi masuk sini k... btul 2 meya. InsyaAllah kalo ade rezki sy akan sambung. huhu

    permatapink : hehe.. kte x pernah sembang pesal education pink. pink pon xde gtau. hehe. pink amik kos ape eh...? nnt kte kte jmpa sana eh. cheewah..!!

    BalasPadam
  12. hehehe~ pink amek coz technology management jep~ bukan engineering~ kekek :p
    dah 3thun da kat cni korn~
    adam pon kat cni~ korn tau kan ?
    meh laa smbg blaja~ slagi de pluang kene grab !!
    insyaALLAH t kite jumpe ea~ taaraaaa =P

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...