RAMALAN ANUGERAH BINTANG POPULAR ABPBH KE-25

Hype...

Malam ni akan berlangsung lah ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN kan... Alahai x dapat plak nak nengok di sebabkan beberapa perkara hal yang tak dapat di elakkan.. HArap2 dapat lah curi nengok kan....

Xpe lah seteriktodepoin, aku nak bagi ramalan pemenang nye pada malam nie.... Nama pon ramalan, belum tentu lagik betoi kan... Yang ijau2 kat bawah ni aku jangka menang lah.....





Penyanyi Lelaki

Faizal Tahir
Anuar Zain
Aizat
Hafiz
Black

Aku dapat rasekan Hafiz akan dapat kategori ni Selepas Aura kemenangan Juara lagu Tempoh hari. Pesaing terdekat nya Faizal Tahir... Tapi korang mesti ramai sokong Anuar Zain kan....




Penyanyi Perempuan

Najwa Latif
Yuna
Stacy
Alyah
Shila Amzah

Yuna still the best walopon yang lain sume ni pon best2... Nampak nya Najwa LAtif adalah pesaing sengit dengan publisiti yang naik mendadak dengan lagu CintaMukaBuku nya itu....




Artis duo/Berkempulan

6ixth Sense
Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
Meet Unclee Hussain/Hazama
Bunkface
Forteen

Tiga suara ini memang tak di nafi kan lagi kehebata suara masing2... Meremang bulu roma dengar lagu dorg neh.... Pesaing terhebat nya adalah Sixth Sense....




Artis Baru Lelaki

Johan Ariff As’ari
Hazama
Awi Rafael
Aeril Zafrel
Beto Khusyairi

Yang ni memang artis baru yng sedang meningkat naek lah.. Dengan drama Juvana beliau, di ikuti plak dengan Cinta Elysa tu...Pesaing terdekat Beto Kusyairi...




Artis Baru Wanita

Tasha Shilla
Najwa Latif
Neelofa
Nur Fathia
Izara Aishah

Berkenalan di halaman cinta muka buku...... Haaa lagu pon da pemes mendadak.... memang harapan menang tinggi la nak menang anak Pak Latif ni... Pesaing terdekat nya Neelofa..




Pelakon Filem Lelaki

Aaron Aziz
Shaheizy Sam
Adi Putra
Syamsul Yusof
Bront Palaree

Selepas meletop2 dengan Ombak Rindu tu, aku rase berkemungkinan besar Aaron Aziz ni menang kategori ni.... Pesaing terdekat nya sapa lagik kan kalo tak lain tak bukan Shaheizy Sam...




Pelakon Filem Wanita

Lisa Surihani
Maya Karin
Diana Danielle
Yana Samsudin
Eja

Lisa Surihani masih menjadi pujaan hatiku walopon die sudah kawen.. Hehe... Lakonan Maya Karin dalam Ombak Rindu menjadikan dia sebagai pesaing sengit untuk Lisa Surihani...
*Lisa, pas menang nanti mesej aku okeyh...  agaga




Pelakon TV Lelaki

Aaron Aziz
Adi Putra
Remy Ishak
Fizz Fairuz
Fauzi Nawawi

Adi Putra femes kat tv hari tu dengan lakonan nya dalam Tentang Dhia... sedikit sebanyak populariti nya meningkat... Aaron Aziz Pesaing terdekat nya lah...x sure lak Aaron Aziz berlakon apa kat tv.




Pelakon TV Wanita

Fasha Sandha
Tizz Zaqyah
Scha Alyahya
Nora Danish
Rozita Che Wan

Cinta Elysa membuat kan aku rasa Fasha Sanda mampu meraih kategori nie... Pesaing terdekat nye Nora Danish dengan lakonan mantap dalam Tentang Dhia..




Artis Komedi Lelaki

Zizan Razak
Johan
Nabil
Along Cham
Afdlin Shauki

KAtegori ni susah betul aku nak teka... Tapi aku rase macam Si Zizan ni jer yang menang... Tapi tak tau la plak kan... Nabil ni pon boleh tahan gak....




Artis Komedi Wanita

Noorkhiriah
Sharifah Shahira
Didie Alias
Kenchana Dewi
Alliza Abdullah@Enot

Kategori ni pon sama pening pale aku pk sape agak nya menang... Noorkhiriah artis serba boleh ni berpotensi kot... Pesaing terdekat nya Kenchana Dewi...




Pengacara TV Lelaki

Aznil Nawawi
Faizal Ismail
Ally Iskandar
Awal Ashaari
Zizan Razak

KAtegori ni aku rase masih lagi menjadi mili Aznil... Tapi pesaing nya Faizal Ismail mungkin...




Pengacara TV Wanita

Fara Fauzana
Cheryl Samad
Sharifah Shahira
Raja Azura
Nurul Shuhada

Kenapa aku rase Syuhada ni menang? Aku x tahu la... tapi pesaing nya mungkin Fara Fauzana....




Penyampai Radio Lelaki

Faizal Ismail
Aznil Nawawi
AG
Halim Othman
Khairil Rashid @ Krill

Ade harapan untuk Faizal Ismail menggondol kategori ni.. Pesaing terdekat ni macam si Aznil jer.




Penyampai Radio Wanita

Fara Fauzana
Linda Onn
Raja Azura
Abby Fana
Sharifah Shahira

Fara Fauzana mampu memenangi kategori ini... Pesaing terdekat nya plak si Linda Onn kot... Kot lah...




Anugerah Seri Perak

Siti Nurhaliza




Anugerah Bintang Popular

Aaron Aziz


Haa.. amacam? Puas hati tak dengan ramalan aku.... Ape tak puas? Pedulik ape aku, ramalan aku, suka hati lah aku nak pilih sape... Hahaha... Ape2 pun nantikan keputusan rasminya malam nanti.. Okei Bye..

~KORN~

13 ulasan:

  1. artis baru harap2 izara aishah.... aku tak suke najwa latiff... huh!!!!!!!!!!!!! ko ni, layan gak hiburan ek.. haha

    BalasPadam
  2. nak tunggu tengok je lah mlm ni :)

    BalasPadam
  3. hmmm2...boleh tahan u punye ramalan.tgk je mlm ni punye result ok

    BalasPadam
  4. haktuihhh!! gua baru nak komen izara menang. hyz dah sebut dulu. mencik!!!!

    BalasPadam
  5. tak kisah sapa pun but NAL mengharapkan yang terbaik buat Najwa Latiff, Shila Amzah, Aoran Aziz & Anuar Zain..

    p/s : izara aishah maybe dah dikenali tapi NAL tak tgk pun drama dia kat TV3 tu..

    BalasPadam
  6. Rajen betul buat kajian. Haha :D

    BalasPadam
  7. haa,dah boleh hapdet daa entry tu~ hahahah

    BalasPadam
  8. zaza pun dh agak AA menang =)

    BalasPadam
  9. x dpt tgok pun. tpi dh agak aaron menang. yeah!

    BalasPadam
  10. 90% undi u betul ler bro!!

    BalasPadam
  11. pergh.. tang atas2 tu banyak yang betul la. ko buleh jadi pakar ramalan no ekor ni..hehehehehe

    BalasPadam
  12. xkenal semua artis2 tue...hahaha...tipoo je :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...