DINNER BERSAMA REVELLE

Hype...

Minggu lepas bertarikh 14 April 2012 bersamaan hari Sabtu, Aku terjoin satu undangan khas dinner di Hotel Seri Pasifik Kuala Lumpur..Perghhh gi kL tuu....

"GALA DINNER & RECOGNITION REVELLE 2012 NITE"

Ohsemm tak nama tu...?


Bertemakan 'Red, Black and White' pada malam tu, nyaris x susah sangat sebab aku boleh sarungkan je jacket aku yang wane itam tu... Asalkan ngikut tema sudah.... Maka jadik lah cenggini...


Pict dah pon di padam

Dah nama pon Dinner tak sah la kalo xde makan Malam... ade beberapa pict yg sempat aku snap2 utk mekanan... Auww... Overall makanan aku sedikit tidak berpuas hati kerana makanan yang di hidang kan tidak seperti hotel2 lain sebelum ni...



ni bukan kad undanga, tapi MENU..


muka hadapan menu


ni bukan dessert, tapi pembuka selera...


Makanan yang lain aku x sempat nak snap sebab terpaksa menumpukan untuk event yang berlangsung. Di kesempatan itu gak, majlis berlangsung dengan meriah dan gemilang nya... Sempat gak la aku naik pentas menerima pingat....


pict dah pon di padam


Pingat ape yang aku terima tu..? Takkan pingat datuk plak.. Hehe.. Xder lah... Pingat naik pangkat.. Pangkat dalam bisnes yang aku join nie... Bisness ni kecil-kecilan jer dulu... Belum bersedia nak kongsi dengan blogger2 lain.. So ade sape2 yang berminat nak join bisnes, Boleh la PM aku kat pesbuk Korn El Jr. yer... Eh terpromote plak....


Fuhhh... Acara yang aku tunggu sebenar nya Cabutan bertuah, dan macam biasa nombor aku 4083/9 ni tetap tak bertuah... KAh kah kah... Tak tau la nape... Haissshhh.. Kena mandi bunga la macam ni... Ade sape2 tau mane2 bomoh yang buleh tolong aku..? Opss..


Aku merupakan part time baby sitter mase kat sane... Haha... xleh blah betul kakak2 aku ni... Muke yang macam ala2 Farid Kamil ni di suruh jadi baby sitter.. The reason aku jadi baby sitter ni di sebab kan dorg nak pi soping.. Aku nak join akak2 aku soping, mintak mahap lah.. berejam-rejam... Itu la pempuan..


pict aku dah di padam

bawak Ajim jejalan pi The Mall


Aku ajak Ajim tgk org mandi
Swimming Pool.. Ahahaha

Bukan ini sajer, Time Dinner pon kne jugak... Yang ni kes pesal die rindu kat aku, sebab da lama x jumpa... Nasib baik time dinner dak ni tak banyak Songeh.. Aku kasi kat mak die, nangis2 nak dok ngan aku balik, kacau betul aku nak makan, die pon nak makan.. Hilang feel makan aku...


pict aku dah di padam

Hyee.. Nama taye Adam (bukan Adamhaiqal89 ok)


Rambut da mcm Jack Titanic


Sudah2... cukup2.. Malas daa nak naip nie... Sebelum full stop yang terakhir nak show sikit pict kandid aku ngan fmily2 aku.... Chekidout...










Okeyh.. Tammat lah sudah.. Inilah reason nya knapa aku gi kL pada minggu lepas.. Hokeyh... See U again on my next entry.. Full Stoppp....!!!!!

- KORN-


24 ulasan:

  1. comeng gila bebudak yg ko jaga..
    buleh bukak nursery ah pasni..

    BalasPadam
  2. farid kamil buah hati ku auwww auwww.... :P

    BalasPadam
  3. Wewitttt~ menengok swimming pool ea~ =P

    BalasPadam
  4. kau xmention pulak dinner ni utk ape...
    ke dinner utk bisnes kau tu?gudluck lah ye ;D

    BalasPadam
  5. farit kamil? bukan ja'afar onn?

    BalasPadam
  6. ehh terpromote pulak?? haha

    handsome oihh. keh keh keh

    budak tu sangaat comel :))

    BalasPadam
  7. adam comel sekaranggg! *cakap kat diri sendiri jugak*

    BalasPadam
  8. hek3..ingatkan dpt anugerah blogger pling sengal td.. :)

    BalasPadam
  9. Bapa sedara kesayangan anak buah ni...hehehe

    BalasPadam
  10. Hi Farid Kamil! Haha. Wahh, ini satu femely join bisnes yang sama ke apa? Hehe.

    Btw, gamba yg last tu serius tableh blah. Bwk2 la bertaubat :P

    BalasPadam
  11. owh..ni laa reasonnya ek?hahaha.. tapi kan, gambar yang dicrop tu, sapakah insan di sebelah ko tu sebenarnya??heh heh

    BalasPadam
  12. boleh hantar anak buah aku suruh ko jaga ke ni?wakakaka :p

    BalasPadam
  13. SO ADORABUHLLLL! Macam nak picit-picit je budak yang kecil tu.

    BalasPadam
  14. Hahahahah naik stage nglabah kan retis heheh

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum , singgah jap ye

    BalasPadam
  16. A'ahlah, mmg nampak mcm Jack dlm Titanic :D

    BalasPadam
  17. japp..korn..kongsi la..ko join bisness ape ni weh!!?

    BalasPadam
  18. untunlah dapat pingat...:)

    lepas nih bukak nursery sure berjaya dgn gemilangnya nursery tuh..:D

    BalasPadam
  19. kikiki leh lak crop..tnjuk la buah hti tuh..

    adess tgk anak buah korn,xsabar nak jmpa ank buah mas.stay umah mas smpai ahad.bestnya.dh lama xjmpa dia.

    hihi rmai je kut posing dpn crmin mcm tuh

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...