HUMMER ~ LIMITED EDITION

Hype...

HAri ini hari Ahad.. So hari untuk kita semua santai2 jer... Then entry aku pun kali ni santai jer... NAk kasi kamu2 tgk2 gambar jer... Gambar ape? Mesti la gambar HUMMER.... Dah tajuk per Hummer Limited Edition.... What..? Xtau ape itu hummer? Hummer 2 hammer yang tukang kayu guna  ke? Hummer tu macam hama yang byk kat ayam 2 ke?... Opsss No No No.. Salah.... Okeyh Juz chekidout kat bawah ni....















Apa yang spesel nyer hummer ni normally kalo kita tgk yang pendek2 jer. Yang ni nah panjang nyer... Ekcelli aku nak tangkap byk lagi gambo.. Tapi betry nset aku abis... Yang ni sajer aku sampat capture.... Then yang kat bawah ni plak kete lain yang ade kat sekitar situ...

Kehadiran Ferrari ni menyebabkan aku teringat adakah Yusri bawa Lisa kat Hotel dekat sini?


Nissan Fair Lady ni gempak x?

For information, Lokasi kawasan ni adelah kat Hotel Vistana (belakang Kompleks Bukit Jambul) at Penang.. Gambar ni di ambil jam 5.30 Petang tadi... aku sampai jer umah trus update blog... So kalo kamu org pertama komen, kamu la org ke2 tgk pict ni selepas aku... Hehehe

~POPKORN~

13 ulasan:

  1. Perghhh..kete hummer feveret aku. tp...duit tadakkk la.

    BalasPadam
  2. nak pi peqang senang ada hummer. hehehe

    BalasPadam
  3. first time tgk, kesian kan :D ngeeee

    BalasPadam
  4. perghh..memang teringin nak naik..

    BalasPadam
  5. kreta panjang2.. mcm mano dorang park kreta erk?????

    BalasPadam
  6. aiseh org ke 8 komeng! haha :p

    BalasPadam
  7. mak aiii pnjg betul keta ni...

    BalasPadam
  8. kete warna merah tuh mengugat iman la. hahaha :P

    BalasPadam
  9. dpt amik gmbar dlm hummer tu best gak..

    ok dah terlambat, sy org ke-12 ! haha

    BalasPadam
  10. fairlady 2 memikat..ferrari menggodda,,hummer teringin :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...