FOLLOWER KE 333 ~ JOM TERJAH

Hype...

Pagi ni aku rajin sikit nak update.. bukan ape, smentara keje x bape nak ade kat opis ni, aku mula la usha2 belog ni haa... Tu la, aku nak ikut bos gi site x nak kasi, haa mentelaah la depan laptop ni.. ape lagik....
 

Okeyh.... Kali ni follower aku da sampai 333... Alaa baru 333, x sampai 3333 pon lagik... Tapi okey wat.. Ni aku nak perkenalkan la empunyer belog nyer.... Her name is Yusra Hanim.. Spesel nyer blogger ni, die ni kacukan Thailand and Malaysia... So nak tgk cam ne hasil mixed ni, pi la terjah blog die...

KLIK SINI

Ni lah simple header die... Overall blog die gunakan theme pinky... Alahaiii pinky lagik... Name pon pempuan.. memang pink x lepas la kan... Remaja berumur 15 tahun ni byk menceritakan perihal kehidupan nyer kat blog dier nie.... Dan kemungkinan Jejaka kat side bar kiri 2, bucuk2 die la kot.. Hehe... So jejaka di luar sane, harap maaf yer, empunyer blog ni dah berpunyer.. Haha... Penulisan nyer plak sangat mudah di fahami... So x payah la kamu nak membulatkan mata untuk bace entry die ni... Ape lagik.. jom r terjah pi blog dier...

~POPKORN~

8 ulasan:

  1. untung laaa follower ke 333 tu ye... kirim salam kat dia... =)

    BalasPadam
  2. terpampang gak gambar ku disitu haha

    BalasPadam
  3. ehem2...hamba juga perempuan tapi masih greeny bkn pinky

    BalasPadam
  4. pompuan punya blog..kalau tak letak bucuk dia tak sah punya...heheheh
    Tapi hanya segelintir ajer dalam 98%...kekekek
    aku nak jenguk blog ni ler..mana tahu boleh tukau bloglist...okey aku belah dulu..

    BalasPadam
  5. tak dapat masuk bro...kata kena removed...rugi dia...hahaha

    BalasPadam
  6. jom tikam nombor..hehe joke jer

    BalasPadam
  7. Terima kasih :). saya hargai sangat. btw saya dah tukar link blog. :)http://semmecoffical.blogspot.com/2012/02/stalker.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...