FEBRUARI PENUH DUGAAN

Hype..

Januari kembali lagi... Apa yang pelik nya, bulan ni aku rasa banyak sangat duit yang nak kena gunakan.. Nampaknya tabung ayam nak kena pecah, tabung buluh nak kena pecah, tabung rimau nak kena kuar... Haish tabungnya je yang banyak... Tapi fulusnya..?


Kemana je pergi nya untuk spend duit ni..?
1. Kena pindah rumah baru.. Monthly 800rm.. So deposit kamu boleh agak sniri la dengan upah agen lahanat lagi.
2. Servis kereta. Bulan Feb jugak kereta nak kena servis. Nka buat macam mana dah next servis bulan ni jgk.
3. Kereta rosak. belom sempat servis kereta dah tak boleh start. Dah 3 hari x boleh start. hai pomen help me.
4. Pergi Hatyai. Memang dah plan lama nak pergi Hatyai bulan Feb. Sbb da janji ng membe2 jadi kena la pergi jugak. jgn pk bukan2, kami pergi sana nak makan2 n jalan2 naik gajah.. katanya makan kat sana sedap. 


Seriously, bulan Feb ni out of budget.. So ikat perut, jauhi shopping mall...!

#p/s : rumah baru ade gym. boleh jadi abam sado lah lepas ni.

~AMATKORN~

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. yerp.. memang sabar je ni. puasa lah jawab nya...

      Padam
  2. singgah sini . jom tngok entry terbaru shahril !

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/ajl29-4-lagu-pilihan-selebriti-metro.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak kena mengena dengan entry. bye

      Padam
  3. Tuari pi hatyai, keja nya makan ja, sedap....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan. dorang ckp makan sana best2. tak sabar nak pi ga ni

      Padam
  4. rumah baru ?? nanti boleh la tumpang rumah kalau p penang kan ekeke

    BalasPadam
  5. dh pindah rumah baru? nanti bila jenjalan sana boleh la tumpang kan ekeke

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...