HAI KAK SEMAH, SEORANG AJE KE

Hype..

Bang Mail jejalan sesorang kat tepi jejantas, maka nampak nya Kak Semah ngan Kak Tipah ngah bergossip baik punya tepi public phone... Kak Semah wat rileks je.. Kak Tipah ape lagi tetiba je wat peace kat Bang Mail.. Meleret senyum Bang Mail.... Ponnnnnnn... tetiba bas lalu.. terkejut Kak Semah yang dari tadi dok kaver cun... Bang Mail malas dah nak nak jalan... die pun naik bas terus balik... 

TAMMAT..

Best tak cerita kontot aku..?

16 ulasan:

  1. Haahaha thorbaikk. si Tipah tkterkejut pulak yee

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha. paham ke cite ni kak jie?

      Padam
  2. *clapping
    Ok lawak dan best hahaha XD

    BalasPadam
  3. Uisshh..best sgt.. Mcm ni haa~

    BalasPadam
  4. Etuza dah lama kelihatan follow blog korn..datang lah jenguk blog Etuza pula ya bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. akan sampai sebentar lagi.. sebentar ye.. =)

      Padam
  5. hai bro. lama x lawat blog hang selamat tahun baru bro!

    BalasPadam
    Balasan
    1. agak terkejut bila mohd razik jenguk sini kerna namanya telah lama tak muncul. selamat tahun baru. masih ternanti2kan entry ko yg best tu

      Padam
  6. korn..terima kasih follow ya...datang lagi lah ya

    BalasPadam
  7. apa la cita kontot hg nie korn.. baru nak fefeling baca banyak2. huahuahua

    BalasPadam
    Balasan
    1. eleh. bila tulis bebanya nanti korang tggl jejak je. hahaha

      Padam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...