BEST KE TAK : INTO THE WOODS

Hype

Jumaat lepas dah tengok Into The woods. Kamu tak tgk lagi ke..? Kesian... Bawak2 lah rest dari kesibukan kerja pergi tengok wayang.. Sebab nya citer ni tak payah pon nak suruh kamu fikir.. cerita yang enjoy dengan lagu2 nya dan jalan cerita yang menarik... 


Boleh di katakan cerita ni tidak membosankan.. sebab setiap scene menjanjikan what will happen next.. hahgituhh..! Pepandai je aku ekspressikan cerita ni.. Tapi betul lah aku tak tipu... Jadi dengan harga tiket 12rm tu aku rase berbaloi lah dengan cerita ni.. 



Overall aku kasi 4.30 / 5 stars yang mana kepuasan dari cerita ni aku boleh berpuas hati.. Ni cuma pandangan aku je.. Orang lain aku tak tau lah.. Kalau tanya aku berbaloi tak kalo tgk cerita ni kat wayang..? Aku akan jawab Yess..!

~AMATKORN~

13 ulasan:

  1. hahaha tak rasa bosan ke sbb dorang asyik menyanyi je? sy tgk haritu, keluar je dari panggung wyg, kbykkan dgr lelaki mengeluh, cakap rugi la tgk tu movie hahahaa. but for me mmg best. lagi2 part agony tu hahaha. xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. lain org lain minat. dorg bercerita melalui lagu tu. bukan mcm hindustan yg kjap2 lagu... but for me, interesting

      Padam
  2. ala tak tengok lagi hehe mmg nak gi tengok sebab trailer dia pun mmg best!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe. ade masa nanti tgk lah.

      Padam
  3. Mula2 aku ingat nak tengok kat wayang sebab ada Gred A actors. Tapi takde geng since ni citer musical. Last2 aku download je Korn..haha.. Jalan cerita so-so.. Nasib tak tengok wayang. Ending pun alahai.. macam malas2 buat cerita. Tapi musical dia serius best la pada telinga aku..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib ko lah pi tgk yg download pny mmg x feel lah... tmbah kalo tgk sorg2 lagi la x feel.. sbb tu prefer x suka tgk yg download pny.. salah di sisi undang2.. *abislah dah masuk bab undang2.. belum lagi masuk bab akta. hahaha

      Padam
  4. Nampak best. Ruginya tak tengok lagi. Tengok cerita villa nabila yang tak seram.

    BalasPadam
  5. hmm aritu plan nak tgk..tp..org ckp x best cancel lak..huhu

    BalasPadam
  6. Kurang best bagiku, semalam baru pergi tengok. Banyak benor nyanyi. Compare dengan Alice Wonderland lagi best kot.. hahaha.. xD

    BalasPadam
  7. tak tengok cerita ni sebab ramai cakap ak best..hihi

    BalasPadam
  8. yela tengok wayang mana nak ajak kita dah sekrg korn bye

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...