PENGALAMAN JUMPA DENGAN BAKAL MAK DAN ABAH MERTUA

Hype

Dup dap dup dap... cemana nak mulakan story cenggini.. tak pe lah kita cerita dari mula lah senang.. so takde lah susah aku nak pening untuk susun ayat supaya tak terbelik-belik cerita aku nanti.. Ye tak.. okei... cerita pun bermula...


Dup dap dup dap... Aku bangun pagi mase tu terus buka tv.. Pasang channel Cartoon Network.. Yeah, my fevret cartoon. Oggy and the Cockroaches lawak gampang dari 3 ekor lipas tu... Gelak sakan aku tengok citer tu.. 


Ding Dong... tetiba bunyi loceng umag aku


Buka-buka pintu, takde sape.. Haish hilang stim ja aku nak layan kartun pepagi ni... Aku tutup pintu balik.. Gedegang...!!! Sambung layan tv... 


Ding Dong.... Loceng berbunyi lagi... 


Aku buka pintu.. 


TAMAT


Kenapa cerita takde kena mengena dengan tajuk..? Pasti menjadi persoalan kan... Tak mengapa.. biarlah persoalan terus menjadi persoalan.. Nanti bila aku bersedia aku cerita kan yang sebenarnya..

Izinkan aku menangisi untuk seketika..

~KORN~

9 ulasan:

  1. err.....

    saya tunggu punch line tu..tapi....

    nak kasi berapa bintang yaaa......errrr..

    kbai.

    BalasPadam
  2. hehe ok takpe biar kan u relax dulu... nanti da cool meh cite meh pengalaman tu hehe XD

    BalasPadam
  3. menangisi kegembiraan ke kedukaan ni?

    harapnya mak dan ayah mertua berkenan lan ye =)

    BalasPadam
  4. Erkkk .... mimpi kot ni .. lalalala

    BalasPadam
  5. ceh.... ingat betul2 nak kawen.... krik3

    BalasPadam
  6. Tengah melamun untuk berjumpa dengan bakal mertua kot...

    BalasPadam
  7. laa awat nak menangis korn??

    BalasPadam
  8. errrr.. apa yang terjadi? Apa yang terjadi??

    BalasPadam
  9. memg xda kena mengena langsung..hye korn..tertibe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...