TAHUN BARU DENGAN SEMANGAT YANG BARU BERSAMA WAJAH BLOG YANG BARU

Hype

Dah masuk 21 January pun untuk tahun 2014 ni.. Nampak nya baru entry ke 2 untuk blog Korn ni.. haa, not so bad... at least dah meningkat jumlah entry nya.. Haha.. Kali ni muncul saje nak wat gimik sket... Cakk... Surpriseee...!!!


Mesti tak prasan kan ape yang berubah, sebab korang pun macam dah lama je tak sampai sini.. Kan kan kan... Ni haa... nak habaq, skarang ni blog aku dah transform dengan wajah baru.. Kali ni saje pilih kaler terang sikit dengan kaler warna merah putih hitam.. Wahh warna gothic sangat... Tapi tak lah men'ghotic' sangat sebab aku banyakkan kaler warna putih agar cerah sikit blog aku ni haa....


Sebelum ni, aku tampilkan dengan warna gelap dengan kombinasi kaler hitam putih dan orange.. Dan aku banyakkan kaler orange.. Eh silap, aku banyakkan kaler warna hitam.. Jadi sebelum ni memang gelap gelita lah blog aku tak seperti sekarang ni yang dah mengalami tranformation 90% perubahan yang amat ketara... [Sila tepuk tangan]
*Papprappprappapapaapappprrapp <--sound effect tepuk tangan


Dah abis dah entry untuk kali ini. Sekian terima kaseh.

~KORN~

19 ulasan:

  1. orang baru mana orang baru? hahaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. aip... xlama lagi. haha. doa2kanlah

      Padam
  2. Okay. Nice. Cerah mata cheq lalu singgah kat sini. Hahaaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... lain kali bawa lah torch light

      Padam
  3. Wowowow. bersinar sinar masuk blog ni haaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... iya lah tah.. bersinar mata, makan innershine ke..?

      Padam
  4. Alhamdulillah...menarik perubahan baharu di blog ini.... insyaallah akan sentiasa datang ke sini kalau ada masa lapang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. jemput lah..! dia alu2kan kedatangan nya

      Padam
  5. woah!!! terangnya blog korn... pakai lampu apa ni..?? ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. lampu philips... mengurangkan haba... hahaks

      Padam
  6. akhirnya.. ko bayar jugak bill letrik ye korn, kahkah :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasalah baru dapat bonus. aahaha

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. wahh. terang mata saya tengok. emmm =D

    BalasPadam
  9. Assalam...Hye..., :)
    First time here... thnx for being at my place first... and Wow,... nice personality... Red is always related to prosperity... who knows right?

    BalasPadam
  10. Good job...hope u will get everything that u dream..

    BalasPadam
  11. ok suka colour ni sedap sikit nak baca :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...