RELAX BRADER, BRADER RILEX. RILEX ABAH KAU..!

Hype..

Kekadang. ade je yang tak kena. Ini lah. itu lah. Ni aku nak cerita pasal sorang yang aku sendiri tak tahu nk kategori dia dalam kategori ape perangai nya. Konpius tahap dewa.. Tahap dewa tu maksudnya macam kritikal la.. dan boleh bikin aku stress.!Stress gilak.. 


Masalahnya, aku kena slalu communicate dengan brader ni. Oh ya.! brader ni tua 9 tahun dari aku.. Tapi masalahnya knapa perangai macam pffttt argh aku xtau nak describe camne prangai die.. Aku stress dengan brader ni..!! Nak tulis entry ni pun aku terbayang wajah beliau dan aku terus stress..!! Dah lah aku tak nak tulis entry dah.. 


Sebelum aku jadi terus menstresskan diri, lebih baik aku layan lagu Sandiwara Cinta dulu.. ok bye..!!

~KORN~

18 ulasan:

  1. AMBOI STRESS SUNGGUH NAMPAK?..RELEX BRADER BAGI JER PENAMPOR BIS CITER...HIHI..*KLIK ADS SINI

    BalasPadam
  2. relax la korn... jgn stress2... kita kat kan adoo.... hahahaha....

    BalasPadam
  3. relax brader brader relax. hee.
    jgn sbb abg tu sorang kau plak stress korn.

    BalasPadam
  4. Lor... taknak diluahkan pulak.. kdg biler stress.. luahkan kt blog pun okey.. boleh kurangkan sikit stress tu.. silap silap lega banyak sgt bila diluahkan.. apa2 pun byk bersabar.. biasalah dunia..

    BalasPadam
  5. Huhu.. Takut pulak akak baca entri ni.. Sabar ye.. Tenang2kan diri dulu baru taip entri baru.. Orang kata senyum tu salah satu ubat stress.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  6. yg kau pikir pasal dya tu apsal..-..-

    BalasPadam
  7. Hentak je kepala beliau dgn penyapu lidi! kehkehkeh. :D

    BalasPadam
  8. Lagu sandiwara cinta untuk orang yang sedang terluka :P ngahahaha. relax brader relax relax brader relax. :P

    BalasPadam
  9. Lebih Baik banyakkan membaca Al-quran dan berzikir...
    masalah korn same dengan saye ..
    yg beza guys i bawah saye setahun ..
    kdg2 nak je sembur bg sedar..
    tp tu sbenarnye care org x bijak..
    so, saye positifkan diri..
    berdiam dan mengadu pd yg maha esa..
    sesungguhnye die yg maha mengetahui..

    BalasPadam
  10. stress cgt nih ... kalaw taleh gune rilex , kiter gune ... cool brader cool ... ehehe ~

    BalasPadam
  11. errrkkk? tu je?tul2 stress ni...sabar ye..

    BalasPadam
  12. Wah!!!! ni stresss giler2 ni..
    Sebab tu lama tak updated blog..ahaks..

    BalasPadam
  13. ahahha. saleh2.. relex brother..

    BalasPadam
  14. Harap korn bersabar (maafla terlewat komen) :\

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...