SAPE CEPAT DIA DAPAT..!! KAD RAYA***

Hype...

Entry khas kali ni nak bagi kamu kad raya.. Khas untuk kamu semua.. Tak kisah la yang da knal ke, yang baru kenal ke, yang nak mengenali ke, opss.. hehehe... Nak takk? Nak tak? meh cepat.. Kat ruangan Comment nanti, tempek je alamat kamu ye... dont worry, alamat kamu  tak akan di publish... Kad raya kali ni agak terhad.. so sape cepat die dapat.. Sape lambat melepas lah... 


Memandangkan esok hari cuti aku, jadi aku akan amik masa esok sebagai pemprosesan kad raya untuk kamu... Yeayy hajat tercapai jugak kali ni nak kasi kad raya.. so aku bagi kad raya sahaja lah.. ingat ye.. kad raya sahaja... Bukan duit raya... nanti dapat kad raya, buat2 pelik lak... 


Okei nantikan kad rayaku di peti surat mu.. Keh keh keh... 

~KORN~

12 ulasan:

  1. waa, mcm da terlewat je.. huwargghhhhh..
    xpelaa.. maybe next time.

    BalasPadam
  2. Nak kad raya jugaakkkk!! ehh..cm lambat jek kan..uhuk!

    BalasPadam
  3. harhar gue dah bagi alamat dekat fb :D

    BalasPadam
  4. oke, dah x sempat dah nak bagi alamat :(

    BalasPadam
  5. kad raya... benda yg pling dinanti bila menjelang raya.. tpi zaman skrg ni dh jrang dah..

    BalasPadam
  6. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    BalasPadam
  8. ad lg tak kad raya nak bg... nk.. ;p

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...