Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Hype...

Huh.. Dah 3x aku taip intro, tapi semua macam tak masuk. Lepas tulis, delete..!! Then tulis dan delete lagi..!! Ni masuk kali ke-4 aku tulis macam ni jer... Tengok..!! Nak wat intro pun sampai kali ke-4 Baru menjadi... Aduss..!! Bila tangan dah keras nak menaip blog, agak nya cenggini yer jadi nya..?






Sekian lama dah jarang-jarang hupdate blog, inikan plak nak join kontes, giveaway dan sebagainya... Tapi kali ni, atas jeputan rakan-rakan, aku kuatkan diri, kental kan semangat, tegapkan jiwa untuk menjoinkan diri contest mega ni.. Mega ye..!! Di Ulang..!! Mega..!!! Kalau dah mega, bukan calang2 lah maknanya...


Cer perhatikan syiling kat bawah ni.. brapakah agak-agak nya..? Aku main agak-agak  jer... Dah kontes pun die suruh teka jer.. aku main bedal je ni.. Setelah di timbang-timbang dengan berat keseluruhan syiling 1.14kg... 1.14 kg darab dengan luas terabur 130m x 130 mm = 

RM 38.70




Tunggu ape lagi.. Jom reramai serbu masuk.. Due date for this kontest at 5 August 2013.. Jam 11.59.. Masih ade mae nak mengira duit tu semua.. Wait.. 5 Ogos..? Nak tahu ape ade pada 5 Ogos..? 23 tahun yng lalu telah lahir seorang makhluk ke muka bumi ini.. yeahh.. Its my birthday..!! So sape yang nak hantar kad raya kat au leh wish besday skali.. Hihihiks.. Okei.. out of topic..!! Yang penting jom join kontest ni reramai.. 

Hadiah..?
  • Tempat pertama – Wang tunai RM500 
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM300 
  • Tempat Ketiga – Wang Tunai RM100 
  • Tempat Keempat – Topup/ Wang Tunai RM50 
  • Tempat Kelima – Topup/ Wang Tunai RM30 
  • Tempat Keenam – Topup/ Wang Tunai RM20 
  • Tempat Ketujuh Hingga Ke 16 – Topup/ Wang Tunai RM10 
  • 50 Pemenang Bertuah x Topup/ Wang Tunai RM10 Jumlah Hadiah RM1,500 dimana seramai 66 orang layak memenangi hadiah berupa wang tunai atau topup 

Lumayan bukan.? So tunggu apa lagi..? Klin Banner atas skali untuk JOIN..


Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net - See more at: http://fuh.my/pertandingan-mega-raya/#sthash.PtW2aItp.dpuf

~KORN~

7 ulasan:

  1. salam korn..tq join..tapi nama penaja tu xde backlink..mohon cek balik dan bubuh backlink blog penaja..tq

    BalasPadam
  2. pergghhh blog2 kuat sudah bergabung..patutlah mega..hebat2..

    good luck korn

    BalasPadam
  3. Goo dluck bro..semoga menang...

    BalasPadam
  4. RM500 banyak tuuu isk3.lepas la ko nak open table aku nanti

    so tugas aku kena bagi semangat kat ko walaupun harapan ko tak berapa nak cerah sangat kahkahkah

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...