MATI KUTU

Hype..

Aummmcakk..!! terkejut tak,,? Tak terkejut..? tak pe kita wat skali lagi... Okei ready..?...
Aummmmcakkk..? terkejut tak..? Tak jugak...? Lantak kau lah..!! Haaa... MATI KUTU... aku nak story sikit ni haa.... kepala aku ni makin rimas, rimas dengan geng2 kutu yang buat port atas kpala ni... Rimas sangat2... Jadi aku buat keputusan yang sangat tragis... Aku membeli spray ridset.. dan spray kat kpala aku.. dan semua kutu2 tu pun mati.. Itu lah perumpamaan mati kutu... Paham..? Tak paham jugak..? Lantak kau lah....


Sebenarnya, ni SEGMEN MATI KUTU yang di anjurkan Mama PPP dan jugak Lelaki Ini... Haa, korang kenal tak Mama PPP ngan Lelaki ini ni..? Kalo tak kenal sila klik jer link tersebut kat nama diorang... Klik la woi, penat aku backlink tuh... Opss terkasaq bahasa plak... Sory ye kamu dan kamu semua..




Pinky sudah blog aku dengan banner ni... sungguh tragis bila ade warna pink dalam blog aku a.k.a Mr. KORN.. Tak peer lah... pink pon pink lah.. Dalam hati ade taman.. tak gitu... Kamu dah baca sampai tahap sini ke..? Baguss tahap pembacaan anda sangat mantap dan tip top... Sila baca sikit lagi... dah nak habis dah ni...


Sebelum tu aku nak tag rerakan supaya boleh join jugak okei... Yang pertama Giant.. Kedua Sizuka... Ketiga plak Nobita... Aku berharap sangat2 geng2 doraemon ni dapat membantu menghapuskan kutu2 yang sedang berleluasa sekarang ni... sebab aku hanya mampu pakai spray ridset jer nak halau kutu... 


Kalau anda juga nak jadi skuad pemusnah kutu, jom klik kat bawah ni.. Bersama kita membasmi kutu-kutu... 


~KORN~



20 ulasan:

  1. LOL sengal jer korn... mohon guna ubat gegat klw spray tak lot... la la la la jan lupa naaa kasi pm gambar encem korn eh.. tq korn sbb join segment ni la la la nnti tite add gambar awak lam bideo ok ^_^

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen korn...hee, nk join jgk laa nnt.. :D segmen PPP mmg best la...mati kutu dibuatnya..hihi

    BalasPadam
  3. amboi,,,x yah spray..rendam dalam clorox pon okay gak..hehe

    BalasPadam
  4. Tak baik kau panggil aku Giant..hehehheh
    Malam kang aku join bro!!
    Dua-dua aku kenal!!

    BalasPadam
  5. kah3 geng doremon yang die seru

    korn2

    xde salahnye ade wane pink pon lalala

    BalasPadam
  6. ingtkan korn ada kutu..hikhik

    BalasPadam
  7. Good luck korn..if menang share yer :)

    BalasPadam
  8. apekah ?? CP rupanya sizuka tersebut , macih tag yerr , insyallah CP join :P

    new entry :

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/memartabatkan-bahasa-melayu.html

    BalasPadam
  9. ko memang sangat rajin..aku pon tak serajin ko uhuk2

    P/s : entahla sejak akhir2 ni aku makin malas :P

    BalasPadam
  10. wah korn dah join..aku blm lagi... nnt benar2 berupaya aku join ok

    BalasPadam
  11. sila beli shampoo kutu.
    ck da boleh menaip blik yeayea!

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum, singgah komen sini.

    rajin join segmen2 ni ek . .

    BalasPadam
  13. Aku blum join lagi ..hehehehehe

    BalasPadam
  14. salam en.korn..

    pergh..hebat..mmg matila kutu2 tu...hehe

    BalasPadam
  15. Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013. Siapa cepat dia dapat.

    http://bit.ly/cd2aQx

    BalasPadam
  16. hahahaha..geng2 doraemon pun ada..hahahah

    selamat bersegmen bro.. rindu kat aku tak??hahahhaa

    BalasPadam
  17. tajuk menarik.. haha. selamat bersegmen en.korn.. sarah xsempat sangat dh sekarang join segmen... busy3

    BalasPadam
  18. sempoi je hasilnya..tak pernah bosan :)

    gud luck k.

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...