2.0 GATHERING GENG BLOGGER SENGAL (GBS)

Hype..

Alang2 dah terajin nak taip entry, penat aku fikir nak wat entry pasal ape... Padehal banyak mende yang aku nak tulis.. Tapi keyword malas ni selalu sahaja bermaharajalela.. Okei, tengok tajuk tu.. Ya..!! Aku nak update pesal gathering last week.. Knapa aku update jugak pasal gathering ni..? Sebab yang pertama, kerana aku join gathering ni.. Sebab kedua, kerana gathering yang first dulu aku dah update.. Sebab yang ketiga, fuhhh wajib ke nak bagi sebab bebanyak...? Tak perlu kot.. Sebelum tu, saje nak promote entry gathering pertama tahun lepas kat sini : 




Sebelum aku copy paste gambar2 gathering, nak gak aku cter sket ape yang terjadi di sebalik gathering ni, yang orang tak tau.. Nak tahu tak...? Gathering tu aku tau start kul 10.30 a.m.. Ape yang aku nak habaq, MK Syahir die saje datang lewat.. Konon2 nak wat surprise... Surprise la sangat kan... Jadi alang2 MK Syahir da buat2 lewat, aku pun saje2 buat lewat jugak... Kat KL Sentral, die leh plak wat slumber je wat muka tak bersalah... Kerek kau MK Syahir.. Time tu jugak aku tnya MK Syahir, die beli adiah ape.. So aku orang pertama tau hadiah MKSyahir yang besaq tuh..


Hoi, macam tak best jer aku punya story.. xpe lah.. Alang2 da baca tu, baca jer lah sampai abis... Sesamai je kat lokasi, Ciss..!! Ingat kan kami (Aku ngan MK Syahir) paling lewat.. Seb baik ade lagi lewat... Terasa bangga skejap sebab kami bukan paling lewat.. Hahaha.. <--xde motif gelak..

Layan gambaq...

Wehuuu.. ade gambar aku..!! Kemain tempek gambar sniri mula2... Credit to Syakir Rahman untuk gambar ni.. 



Gambar ni ade aku, sebab tu aku tempek.. Haha.. Aku rembat pict ni kat.. Alamak, dah ade plak tag kat url blog kat pict ni.. Tq Syakir Rahman... 



Credit to Syakir Rahman... Ah semua pict ade nama Syakir Rahman.. ni blog Syakir Rahman ke blog Korn ni? grrrr

Shakinah - Adik Form 2 - Aida - Zyra  - CikGKSB
Piraa - Cik Embun - Lala - MY - KorN (Aku)
Tiada dalam gambar : WanCikguMuzik dan Zulhilmi Tempoyak



Knapa aku gelak cenggini ni..? Haa nak tau knapa..? Semua sebab MKSyahir... die cakapkan... die cakap kan... Haa kalu nak tau ape MK Syahir ckap sila whassap aku.. hahaha..!!


Game 1 : Group aku  kalah.. Game 2 kami menang okei.. semua betul gittew...




acara rebut gula2 sedang di jalankan. Kihkihkih.. cer tgk sape paling semangat ngutip. Ahaha... Chop..!! Nape gambar aku xder..? Kamu nampak Et Ted amik sebalang gula2.. Mencikk..!!



Cinta jarak jauh lah konon.. Ececeyh.. Lakonan semata-mata... Hhahha




Ala tomey2 budak ni... kbai.. 
(Xnak sebut nama Syakir Rahman dah)



Ini nametag aku.. Limited Edition..!!
(Satu2 nya pic dari nset aku yang di capture Syakir Rahman)


Kak Asma bersama hadiah yang aku kasi... ngee... Ade ke patut die kasi nama singa tu Jagung..?  Isk isk isk..



Macam x cukup lagi beberapa orang jer.. Mane pergi ntah... Penyegan + Pemalu lah tu kot..






Entry Lain Berkaitan Gatherig GBS :-
Ade lagi entry mengenai gath yang aku terlepas? Inform kat comment plishh..



Semoga ikatan persahabatan kita akan kekal berkekalan selamanya.. Dan segala salah dan silap sama ada secara sengaja atau tidak sengaja di harapkan dapatlah di maafi... 



~KORN~
**Sumber gambar dari FB Group Geng Blogger Sengal dan Blog Syakir Rahman

42 ulasan:

  1. wahh , bestnya. btw , mulakn hari anda dgn sarapan yg hebat. nak tahu , terjah sini. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/sarapan-pagi-hujung-minggu-mcdonald.html

    BalasPadam
  2. wah best tengok mmg sengal2 hehehe

    BalasPadam
  3. ada ada.... yg remy punya.... he3.....
    supprise korang memang menjadi...... 2 jam remy keras bwh pokok ara tu..... he3

    BalasPadam
  4. Cheq tergelak sensorang baca entry hang ni korn. Hehehe. Cheq takdak wassap takleh tanya hang. Mesti hampa buat loyar buruk. Korn boleh cover ayu senyum senyum kambing lagi tu. Kui3

    BalasPadam
  5. kah3... terima kasih... patut la trafik aku tetibe naek mendadak..keh3.... :P

    BalasPadam
  6. Bestnya.......
    Aktiviti sihat antara blogger....
    Formal lak.....sebenarnya aku jeles...ahaks

    BalasPadam
  7. cik embun? nama dia syifa la korn, haha

    BalasPadam
  8. oleh kerana gua bawah umur so gua x dpt join..tp takpe..tahun depan gua join

    BalasPadam
  9. Semoga hubungan ukhwah berkekalan hingga ke akhir hayat, Insya Allah, mudah2han..Aminn.


    maaf tak dapat dtg. hee

    BalasPadam
  10. hoyeahhhh gambar kita ada jugeks.



    hewhew :p

    BalasPadam
  11. mk cakap mende korn? nak tau nak tau. bahaha

    BalasPadam
  12. meriahnya ..aku yg tua2 ni segan nk join :)

    BalasPadam
  13. mesti seronok dapat bersama2x, kongsi pendapat..

    BalasPadam
  14. agak kecik hati sbb gmbq xdak.. ;p

    BalasPadam
  15. MK Syahir cakap ape? ceciter ceciter.. haha.. nyibuk :P gath kali nie walaupun tak ramai tapi tetap sengal.. best semua sporting. :)

    BalasPadam
  16. ENTRY AKU KO TERLRPAS.. mencik

    BalasPadam
  17. dua kali aku terlepas gathering gbs ni.. sedih aku

    BalasPadam
  18. daripada arah pandang ko korn, aku tau korang cakap pasal sape kahkahkah

    sape yang nak tau sila utus surat bersama setem 30 sen kepada aku

    BalasPadam
  19. Perghhhh! Sume blogger blogger retis dan hebat yg hadir ^_^ thumbs up

    BalasPadam
  20. meriah baq ang , hehehe , asal la bebaru nih ramai duk update pasal gathering nih , aiyak !

    BalasPadam
  21. kecewa sungguh tak dapat join ...mula2 da on da..2hari sebelum..abang long call ajak p zoo negara..grrr..kebetulan ayah sedara n sepupu2 datang..so memang terpaksa cancel :(

    bestnyaa...

    BalasPadam
  22. Bro..sekarang ini asik malas nak upodated blog..hahahha
    Singgah suka-suka kat sini..

    BalasPadam
  23. salam en.korn.. =)

    wahh beshnyer.......geng2 blogr ni wat gthering.. ^_^

    BalasPadam
  24. mane pix tirah? sampai hati korn xletak....majok...kbai~


















    kahkahkahkah :P

    BalasPadam
  25. waahhhhh..best ye :)
    *mata bersinar2*

    BalasPadam
  26. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
  27. bestnyee ghatering..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  28. untunglah dapat pegi..wa je gigit jari..

    BalasPadam
  29. haha , kenape sengal ? okay dah tahu ~

    BalasPadam
  30. apaklah gua jeles betei. haha
    bukan tak nak join tapi antara masalah besau nya ialah tak ada transport dan tak ada masa free. sobs. semoga berbahagia kalian selalu hendaknya haha

    BalasPadam
  31. hai! jom follow kat twitter :) https://twitter.com/YanaFieqa

    BalasPadam
  32. en.korn.mana menghilang.. lama xupdate

    BalasPadam
  33. Woo best ! fantastic . enjoying . happening . Komen berdasarkan gambar jea nie :)

    BalasPadam
  34. mcm best je. aku pown nk buat la blogger melaka :p

    BalasPadam
  35. keyboard ko hilang ke?? pergh. lama ko tak update blog.. ahaha.. aku ingatkan aku je

    BalasPadam
  36. wahh seronoknya.. tapi seme muda mudi yek... camnr lah kalau kami yanga da anak2 ni join agaknya kan... :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...