JANGAN BACA KALAU TAKNAK BACA SAMPAI ABIS

Hype

Hujan sekarang ni.. Aku nak pi lunch pun tergendala.. Almaklumlah bila ke ofis merempit, nak kemana2 kena la merempit.. Tapi bila dah sampai ofis, hujan plak... Sampai time lunch pun masih hujan... Nak kuar lunch takut basah.. Bila basah mula lah sejuk.. Bila sejuk mula lah tercari2 benda yang boleh di panaskan.. Okei kita berhenti berimaginasi walaupun ade yang telah terlajak imaginasi... Kan..?


Sebenarnya takde topik ape sangat pun.. Entry ni terjadi pun sebab aku bosan dalam ofis.. Ye lah time lunch tak dapat nak pergi lunch... Hujan.. Kalau redah hujan nanti basah pulak.. Kalah basah mesti sejuk... kalau sejuk mesti nak kena panaskan.. Aikk..? Knapa macam sama je cerita kat atas ni...?


Rindu aku tak..? 


Elok jugak hujan2 time tengahhari.. Sekurangnya ter hupdate jugak lah entry blog aku yang dah berhabuk ni... kalau tak, sekadar tempat persinggahan aku je untuk wusha2... Ntah macam mana jejari ni rase nak menulis hari ni time hujan2 ni... Biasalah... hujan2 ni kan sejuk.. Kalau sejuk mesti nak cari benda2 panas.... Haha.. Okei dah mula annoying aku tulis yang sama.. Lagi annoying baca yang sama.. Okei janji tak akan tulis yang sama lagi.. 


Selepas 4 minit-
Ha bila aku serius nak menulis secara automatik idea tu zasssss hilang sekelip mata.. Nampak tak permainan ilusi yang mana menjadi punca aku tak lagi menulis sampai sekarang.. Macam mana nak terus menulis kalau begini..? Sebab tu lah aku respek penulis yang menulis dan terus menghupdate blog mereka.. 


Nampak nya hujan mulai reda... fuhh nasib baik hujan dah nak berenti.. Kalau tak, makin sejuk la jawabnya... Kalau sejuk mula lah nak cari benda panas2.. Kat mana nak cari benda panas2 tie gini.. Haha okei2... sebelum kamu yang jadi panas, baik aku stop kat sini je dulu... ok daa... Jumpa 4 tahun lagi.. Ekekeke... 


-KORN-


11 ulasan:

  1. hahaha hampeh je tls bnd yg sm

    BalasPadam
  2. Memang panas baca entri kau, KOrn.. Nasib baik kat sini hujan.. Sejuk sikit... Bila dah sejuk mula la cari2 benda nak dipanaskan..

    BalasPadam
  3. aku pon lama tak update jugak wei, baru2 ni je aktif balik

    BalasPadam
  4. korn..lama myepi ape kes? hehee :D

    BalasPadam
  5. tiba-tiba termasuk ke blog nie sebab nak usha tuan blog kejap haha

    BalasPadam
  6. Hebattttt....x semua org boleh repeat cite yg sama tapi still menarik untuk dibaca.
    Hahaha...si Korn! Daebakkk!!! (^^,)

    BalasPadam
  7. berjaya habiskan bace entry awk hihihi

    BalasPadam
  8. Greetings from Belgium on a rainy day folks

    BalasPadam
  9. apa msg sbnr yg nk dsmpaikan nihhh...
    konpiusss

    BalasPadam
  10. Bikin panas nieyhhh.... lain kali bawa bekal,huhuu....^_^

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...