UNTUK AIN DYAZA

Hype...

Okei.. ini sekadar kebetulan sahaja... Tadi check update entry kat bloglist, ternampak lah Ain punya story... Then primt screnn jer lah... Tadaaa... Sebenarnya aku skarang ade kat rumah member aku.. jadi, tak dapat nak taip panjang2... 



Cuma nak habaq yang printscreen number 70700 tu jer... =)


~KORN~

~Wahai mood berblogging, muncullah di dalam diriku secepat mungkin...  bling bling blingzzz~

20 ulasan:

  1. ain dzaya O_o.... dia typo ke apa??

    BalasPadam
  2. eh nama kat tajuk entri salah.
    tapi tak perasan hahaha.
    bila korn tulis kat bawah tu baru perasan.
    hoho cantiknya nombor!

    BalasPadam
  3. korn, sarah pon ada sempat printscreen jgak..pageviews ke 70007 hari tu..hehe

    BalasPadam
  4. tahniah laa.. dpt jadi orang bertuah.. :D

    BalasPadam
  5. gambaq hang kat kanan ni makin lama makin besau. err aku dah cakap ka belom? hehe

    dah la ponteng kerja. bukan mood blogging ja hilang. nak kerja pun hilang?

    BalasPadam
  6. makin retis la ko lepas ni, lebih2 lagi ngan gambar DP fb ko yang baru dengan tangan macam ala2 tanak bergambar tapi sebenarnya mau yang teramat sangat kat sebelah ni kan?kahkahkah

    BalasPadam
  7. hahahhahaha....nak hadiah ler tu..

    BalasPadam
  8. huhuhuhuhu. incik korn. saya pulak bila neh??? :P

    BalasPadam
  9. lo lamanya mood berblogging hilang..sudah lah wahai arjuna..pulanglah!!pulanglah ke pangkal jalan..hahaha

    BalasPadam
  10. lahhh igtkan nme awek kau. hehhe

    BalasPadam
  11. hohoho, cepat la dtg mood blogging korn.. smbil seru2 bagai hohoho

    BalasPadam
  12. Mohon ain dyaza bagi hadiah pakej gi umrah gi balik utk yg berjaya Ko Korn eh... ==

    bila lagi nak jimba2 ni??

    BalasPadam
  13. ku sentiasa follow the leader... hehe..

    BalasPadam
  14. langkah kanan cik korn nih , same la pown , CP pown tgh carik mood berblogging nih

    BalasPadam
  15. korn.. mohon tlg tengok2 utk aku pulak..haha

    BalasPadam
  16. nice no..hehe..siap kena printscreen lg :D

    BalasPadam
  17. korn..singgah blog wa sat...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...