AUMCAK..!! BLOG KORN KAT SINI.. SAPE KAT SANA..?

Hype

Tengok kiri, tengok kanan...
Tengok atas tengok bawah...
Yerp.. Semua dah bertukar...
Blog aku yang dulu nya hitam.. 
Sekelip mata dah jadi puteh berseri...
yang dulu nya blackout, kini dah ade letrik...
Tak susah.. guna je Fair & Lovely..
Hehehe..
Okei tengah prepare next entry..

- KORN -



24 ulasan:

  1. mak oii cerah berseri! haha. aku pakai nano white je.. :P

    BalasPadam
  2. okei adik.. waiting 4 ur next entri.. please jgn nakal2 :)

    BalasPadam
  3. gebu,putih... meletop..:P

    BalasPadam
  4. amboi blog siap gune fair n lovely. untunglah.. hahaha. :P

    BalasPadam
  5. lama gak tak update ye ?
    huhu

    BalasPadam
  6. Guna safi pun boleh putih juga haha..Putih suci dan murni..haha

    BalasPadam
  7. mula-mula amal masuk pun ingtkan salah blog :)
    lain :)
    serba putih

    BalasPadam
  8. mesti banyak pakai whitening sampai putih melepak blog ni :P

    BalasPadam
  9. patutla masuk2 je terus kecikkan mata..warna suci.hihihi

    BalasPadam
  10. ni putih sgt ni ..
    clorox ke fair n lovely??
    lebih baik jujur..
    hehehehe...
    nice~
    nampk sikit yg blog ni masih dare -suci-
    hahahhaha.. -kidding k-

    BalasPadam
  11. lain mcm je korn... adakah anda... sedang mengintai...

    BalasPadam
  12. kenapa ko putihkan blog ni korn oii? kekalkan kaler hitam tu, tu kan trademark ko??? comel hitam kot jaa rasa...seriyesssly ikhlas...!!

    BalasPadam
  13. ralat betul wa masuk blog ang ni, maklumlah pakai fair n lovely, wa pakai fair n beautiful je...

    BalasPadam
  14. Angggugucak! Dah terang dah ruamh dia.. Baru ler nampok muke tuan rumah.. Heheheheh.. =)

    BalasPadam
  15. berupdate pun.. huh. lama ko menyepi kan

    BalasPadam
  16. lme x singgah sini ooooo..
    tp nme KORN itu masih ku ingat..
    phuiihh, ayat klasik sungguh, hahaa

    BalasPadam
  17. Keren, perubahan yang baik menuju kebaikan.

    BalasPadam
  18. aben kat sini! jom gaduh! haha :p

    BalasPadam
  19. wah!! blog kokorn da bertuka wajah... nice sgt.. putih melepak mcm tepung komak..bagaikan suci dalam debu nie haa.. nmpk luas lak..hee =)

    BalasPadam
  20. ko nak alamat nak anta kad raya ke?aku dah bagi alamat kan tahun lepas?hahaha ::D

    apsal ayat2 ko sedih semacam je?tau la pose..teruk sangat bunyiknye tu :P papepun selamat berpose kawan :)

    BalasPadam
  21. nampak sgt gua dah lama tak dtg sini. semalam baru nukar sebijik sikit mcm ni. pastu terus inverse warna. bg hitam lak. haha

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...