SELAMAT HARI RAYA KE 26

Hype..

Harini abam Korn nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri yang ke 26 buat semua... Maaf zahir dan Fatin.. eh Fatin plak.. Batin..!! Apesal asik tersasul je nama Fatin nie.. Ya Allah dah raya ke 26 baru aku nak update entry raya.. Ade aku kisah nak update entry raya ke berapa.. aku peduli apa..



Kalau nak kata entry dah basi, peduli apa.. Raya kan 30 hari... Aku puasa 30 hari (sangat) jadi aku raya pun 30 hari lah... Apasal mood raya kau dah habis dah ke..? Oh kau puasa tak habis eh..? Sebab tu mood raya kau pun dah habis kan..? Ok melalut...


Kawasan aku ni tak sah kalau malam raya tak pergi Kampung Talang.. ade ape kat kampung Talang..? Ni haa aku nak story.. Meriam Kampung Talang lah akan kedengaran di malam Raya.. bermula dari 12 tgh malam sampai lah jam 5 pagi.. Kedengaran macam tak munasabah, tapi realitinya begini lah rutin tahunan yang berlaku dekat Kampung Talang ni...


video

Anyway, takde ape yang aku nak ceritakan pasal raye aku tahun ni sebab semuanya hambar dari hari raya pertama sampai lah seminggu berikutnya sepanjang aku bercuti.. Hambar macam mana..? Terlalu privacy untuk aku ceritakan masalah family aku kat sini..  Aku happy tgk update raya korang semua di Fesbook... aku tumpang gembira.. Alhamdulillah...


Aku ade teka teki.. Sape jawab betul aku bagi hadiah berupa Kandel Lite Dinner dengan aku dengan syarat kau blanje... Soalannya, ade berapa batang lemang dalam gambar di atas tu..? Kih3...

~KORN~